Log ind Opret bruger
Centeradgang
Kursuslex
Menu
Er der noget vi kan hjælpe med?
70 22 11 73

Hindsgavl Slot A/S

Hindsgavl Allé 7, 5500 Middelfart, Fyn (Se kort)
4,6

Bliv et møde rigere

Hindsgavl Slot er kontrasternes slot. Her kan du opleve en enestående kombination af et klassisk slot og en topmoderne hotel- og konferencevirksomhed repræsenteret af vores agerumslade, der fremstår som et moderne, imponerende arkitektonisk bygningsværk med plads til 650 mødedeltagere. De unikke rammer for arbejde og fest holdes i hævd af medarbejdere, der er drevet af en fælles ambition om at gøre vores gæsters ophold til en ganske særlig oplevelse.

Overalt på Hindsgavl er der restaureret med respekt for arkitektur og stedets historie. Der er gennem tiderne truffet mange store beslutninger på adressen Hindsgavl Allé 7 i Middelfart, og det bliver der såmænd stadig. I særdeleshed er Hindsgavl i en klasse for sig, når det drejer sig om at stille rammer til rådighed for formidling og tilegnelse af viden.

Som et supplement til de ideelle indre rammer har vi Lillebælt for enden af slotsparkens plæne, badebro, romantisk slotshave, egen køkken-, urte- og frugthave, som forsyner slotskøkkenerne med årstidens råvarer samt stor Naturpark velegnet til gå- og løbeture i glasklar havluft blandt krondyr på grønne stier.

Her kan I mærke historiens vingesus samtidig med, at I har adgang til alle moderne faciliteter, f.eks. er der trådløst netværk overalt på slottet, i staldene og laden samt på alle værelser. Slotskøkkenet sørger for en udsøgt forplejning fra morgen til aften, der giver energi og ruster til mødeaktiviteter.

Bryd rammerne og hold din næste konference
midt i Danmark på Hindsgavl Slot.

Kursusstedet har 120 værelser.
Enkeltværelser: 21
Dobbeltværelser: 99

Alle værelser er med telefon, trådløst internet, føntørrer, strygejern, badeværelse m/bruser og TV.

Møde- og konferencefaciliteter fra 2 til 650 deltagere.

AV-udstyr:
SXGA projektor, lærred, elektronisk overhead, whiteboard, flipover, trådløst microfonanlæg, laserpegepind, dvd og videoafspiller (kan afspille alle formater), hæve/sænkebord, trådløst gratis internet i alle lokaler samt pc til rådighed.

Mødet kan optages i lyd og billede i Tranesalen. I Staldknægten kan mødet optages i lyd.

Teknikerbistand uden beregning til almindelig mødeopstart/planlægning.

Max. 600 gæster kan spise i samme lokale.

En restaurant til 250 personer ved konferencelokale.
2 restauranter i hovedbygningen i slots stil med plads op til 100 personer.
Gode muligheder for temaaftener.

 • Mødelokaler:
  8
 • Gruppelokaler:
  7
 • Auditorier:
  Ikke Angivet
 • Udstillingsmulighed, antal m²:
  395
 • Max kapacitet (bio):
  650
 • Max. personer i auditorium:
  0
 • Max. personer ved skoleborde:
  340
 • Max. personer i U-bord:
  32
 • Max. personer i ø-opstilling á 6-8 personer:
  224
 • Max. personer ved stående reception:
  700
 • Spisepladser:
  600
 • Værelser:
  120
 • Sengepladser i alt:
  218

En af Danmarks bedst bevarede slotshaver

Oplev Laden, Staldene og Slottet. Nyd Hindsgavl Have med Lillebælt for enden af plænen.

Her er masser af plads at boltre sig på, uanset om du foretrækker at løbe spadsere eller blot nyde årstiden. Vi samarbejder med professionelle teambuldingfirmaer og tilbyder aktiviteter til lands og til vands.

 • Gratis WiFi:
  Ja
 • Motionsrum:
  Nej
 • Tennis:
  Nej
 • Boldbane:
  Nej
 • Motions-sti:
  Ja
 • Indendørs swimmingpool:
  Nej
 • Udendørs swimmingpool:
  Nej
 • Spa bad:
  Nej
 • Spa-Område:
  Nej
 • Solarie:
  Nej
 • Sauna:
  Nej

På Hindsgavl Slot råder vi over 120 værelser. Størstedelen af værelserne fremstår i slotsstil, mens de resterende værelser i staldene er nyrenoverede værelser i moderne og enkel stil. I mere end 200 år, var de to staldlænger hjemsted for slottets svin og malkekvæg, men i dag rummer bygningerne, ud over moderne konferencelokaler, smukke og moderne værelser.

 • Sengepladser i alt:
  218
 • Enkeltværelser:
  22
 • Dobbeltværelser:
  85
 • Flersengsværelser:
  7
 • Suiter:
  6
 • Lejligheder/hytter:
  0
 • Værelser uden privat bad/toilet:
  0
 • Handikapegnede værelser:
  3

Dagmøde - kr. 760,00 pr. person

Prisen inkluderer følgende:

Formiddagskaffe/te og forfriskning samt brød, ost og marmelade 

Frokost inkl. 1 øl/vand, efterfulgt af kaffe og te

Kaffe/te med hjemmebag samt frisk frugt

Isvand og frisk frugt hele dagen

Plenum inkl. bl.a. gratis trådløst netværk, projektor og storskærm 

Kursusdøgn inkl. overnatning - kr. 2.395,00 pr. person

Prisen inkluderer følgende:

Formiddagskaffe/te og forfriskning samt brød, ost og marmelade 

Frokost inkl. 1 øl/vand, efterfulgt af kaffe og te

Kaffe/te med hjemmebag samt frisk frugt

Middag - 2 retters menu efter køkkenchefens valg inkl. 1 genstand

Overnatning inkl. lækker hjemmelavet morgenbuffet

Isvand og frisk frugt hele dagen

Plenum inkl. bl.a. gratis trådløst netværk, projektor og storskærm

Tog:
I Middelfart, 3 km. Resten af turen med taxi (ca. kr. 90,-).

Lufthavne:
Billund 60 km
Kastrup 220 km

Parkering:
250 parkeringspladser for biler og busser.

Afstande til aktuelle byer:
Fredericia 10 km
Kolding 22 km
Odense 45 km
Århus 92 km
Middelfart 3 km
København 200 km

 • I by:
  Ja
 • Landlige omgivelser:
  Nej
 • Ved strand/sø:
  Ja
 • Ved skov:
  Ja

Dette danner udgangspunkt for servicekvalitetsindekset, som angiver i hvor høj grad mødeplanlæggeren har været tilfreds med Hindsgavl Slot A/S.
Servicekvalitetsindekset udgøres af svarende indenfor nedenstående kategorier.

5,0
Service v. reservation
5,0
Aftale overholdelse
5,0
Receptions service
5,0
Teknisk kvalitet
4,2
Service niveau (faglokaler)
3,4
Maden (restaurant)
3,4
Service niveau (restaurant)
5,0
Værelsesrengøring
5,0
Rengøring (faglokaler)
5,0
Generel vedligeholdelse
M.R.
28-11-2016
4,6

Lokaler: dejlige lyse lokaler, hvor der er rart at være, og rent og pænt Service: især teknik og personale til at hjælpe med det tekniske - selvom jeg ikke havde bestilt panelmikrofoner, så fik jeg alligevel sat det op, det er meget flot

10 års jubilæum på Hindsgavl Slot

15-01-2018 14:00

Uffe Høeg Johansen har 10 års jubilæum som adm. direktør på Hindsgavl Slot, forlyder det i en pressemeddelelse.

Uffe Høeg Johansen har gennem størstedelen af sit liv slået sine folder i restaurationsbranchen, hvor han ligeledes i en meget tidlig alder tiltrådte sin første direktørstilling. I de sidste 10 år har Hindsgavl Slot været genstand for en stor udvikling, hvor de ansatte med Uffe Høeg Johansen i spidsen har fordoblet forretningsomfanget.

Uffe Høeg Johansen er 52 år, uddannet tjener og fagmand helt ud til fingerspidserne. Han er desuden et kendt ansigt i branchen, hvor han ofte går forrest, når der skal idéudvikles for at sikre den fortsatte kvalitet. Specielt rekruttering og uddannelse af fagfolk til branchen er vigtig for Uffe Høeg Johansen men også integration af flygtninge og danskere uden tilknytning til arbejdsmarkedet ligger højt på Uffe Høeg Johansens liste over mærkesager.

Ved siden af stillingen som administrerende direktør på Hindsgavl Slot, besidder Uffe Høeg Johansen bestyrelsesposter hos Danske Konferencecentre, Middelfart Erhvervsråd, Bridgewalking og Hotel Føroyar på Færøerne. Sidst men ikke mindst sidder han med i styregruppen i Meeting Lillebælt.

Se mere om Hindsgavl Slot

Ny receptions– og konferencechef på Hindsgavl Slot

09-06-2017 05:00

Hindsgavl Slot tager hul på sommermånederne med en nyansættelse i chefgruppen. Jeanette Hansen som startede torsdag d. 1. juni som receptions – og konferencechef skal varetage den daglige ledelse i reception og konference og sammen med resten af chefgruppen sikre driften og det fortsat høje serviceniveau på Hindsgavl Slot, forlyder det i en pressemeddelelse.

Jeanette Hansen har 10 års erfaring fra branchen, hvor hun blandt andet har haft sin gang på Scandic hotellerne Aarhus City og Jacob Gade - de seneste 2 år som Conference Manager på Scandic Aarhus City. Jeanette Hansen overtager posten som receptions – og konferencechef efter Lisbeth Vinther-Vilhelmsen, som efter 7 år med titlen tiltrådte stillingen som hotelchef på Hindsgavl Slot i november sidste år.

”Jeg har set frem til at starte og tage hul på de nye udfordringer. Selv om det er inden for samme branche, så adskiller Hindsgavl Slot sig alligevel en del fra kædehotellerne, og det bliver utrolig spændende at få den læring med i rygsækken,” siger Jeanette Hansen.

Se mere om HIndsgavl Slot

Ny hotelchef på Hindsgavl Slot

15-11-2016 13:20

Hindsgavl Slots nye hotelchef, Lisbeth Vinther-Wilhelmsen, kommer fra slottets egne rækker, idet hun har været på slottet i 18 år. Senest i en stilling som receptionschef. Pr. 1. november er hun tiltrådt som ny hotelchef på slottet. Lisbeth Vinther-Wilhelmsen skal med reference til den administrerende direktør, Uffe Høeg Johansen, være med til at sikre driften og et fortsat højt serviceniveau, som i sidste ende skal bidrage til at styrke Hindsgavl Slots position på markedet.

Hindsgavl Slot har gennem en årrække oplevet solid fremgang og stadig større aktivitet på især den del af forretningen, der vedrører møder og konferencer. Kravene til medarbejderne såvel som til ledelsen har i den forindelse fulgt en støt stigende kurve.

”Udviklingen i branchen stiller store krav til os alle. Fokus på strategi og implementering af samme er vigtigere end nogensinde, og derfor har det været vigtigt for mig at få stillingen besat hurtigst muligt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Lisbeth er en dygtig leder med indgående kendskab til og forståelse for driften her på slottet, og jeg ser frem til det fortsatte samarbejde,” siger Uffe Høeg Johansen. Lisbeth Vinther-Wilhelmsen har med sine 23 år i hotel – og restaurationsbranchen stor erfaring med hotel – og konferencedrift. Desuden har hun gennem de sidste 18 år på Hindsgavl Slot opnået en dybtgående indsigt i forretningen på stedet. Ansættelsen af Lisbeth Vinther-Wilhelmsen betyder samtidigt at stillingen som receptionschef på slottet er slået op til besættelse snarest muligt.

Læs mere om Hindsgavl Slot

Lær Hindsgavl Slot at kende – inkl. forkælelse

10-05-2016 13:12

Lær Hindsgavl Slot at kende – inkl. forkælelse

Prøv stavgymnastik, Bridgewalking, mountainbike eller en tur i slottets park og køkkenhave.

Søndag den 29. maj inviterer Hindsgavl Slot mødebookere, som har lyst til at lære stedet bedre at kende til inspirationsdag på slottet. Forkælelse i smukke omgivelser og masser af input og sparring til planlægning af effektive møder med anderledes indlagte pauser er, hvad der venter deltagerne denne dag. Der vil være mulighed for at melde sig ind på aktiviteter som stavgymnastik, Bridgewalking, mountainbike eller en tur i slottets park og køkkenhave, og foredragsholder Connie Svendsen kommer og leverer et sjovt og inspirerende foredrag om ”Det lille ekstra”.

Der er mulighed for at invitere en kollega eller partner med til arrangementet, og kommer man langvejs fra, er der ligeledes mulighed for at overnatte uden beregning på Hindsgavl Slot. Arrangementet er gratis, men der er begrænsede pladser, så vent ikke for længe med tilmelding.

Læs mere om arrangementet

Læs mere om Hindsgavl Slot

Se hvem der vandt Møde & Event Awards

02-03-2016 18:30

Og vinderen er….”. Tv-vært Sisse Fisker gjorde det perfekt i rollen som konferencier, da hun i dag afslørede de 8 vindere ved Award showet på Møde & Eventmessen 2016.

De nominerede i hver kategori var mødt op i Forum for sammen med nysgerrige branchekolleger for at deltage i en spektakulær musik- og cocktailfest i anledning af prisuddelingen.

Der var farver i glassene, underholdningen var i top, og forventningerne var høje, da spændingen omsider blev udløst.

De velfortjente vindere kan være rigtig stolte. De har været oppe imod flere hundrede konkurrenter, samlet i de i alt 8 kategorier.

Følgende Award vindere kunne i dag gå hjem med et diplom og en statuette i tasken:

 • Årets Møde & Eventsted – Bedste service: Tivoli Hotel & Congress Center
 • Årets Møde & Eventsted – Bedste madkoncept: Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
 • Årets Møde & Eventsted – Bedste lokaler: Hindsgavl Slot
 • Årets Møde & Eventsted – Bedste mødekoncept: Comwell
 • Årets bedste foredragsbureau: Athenas
 • Årets bedste teambuildingleverandør: CoastZone
 • Årets bedste cateringleverandør: Meyers
 • Årets bedste eventbureau: Eventbureauerne i brancheforeningen Kreativitet & Kommunikation

Her er de nominerede til årets Møde & Event Award

10-02-2016 10:20
Årets møde- & eventsted - Bedste service
Hermans i Tivoli Friheden, Hotel Koldingfjord, IDA Mødecenter, Radisson Blu Papirfabrikken, Tivoli Hotel & Congress Center
Årets møde- og eventsted - Bedste madkoncept
Bojesen på Axelborg, Copenhagen Street Food – PapirØen, Comwell Borupgaard, Severin, Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
 
Årets møde- & eventsted - Bedste lokaler
Comwell Aarhus, Hindsgavl Slot, IDA mødecenter, Kokkedal Slot Copenhagen, Severin
 
Årets møde- & eventsted - Bedste mødekoncept
Comwell, Comwell Campus Klarskovgaard, Comwell Kellers Park, Hotel Koldingfjord, Motiverende Møder v/CoastZone og Comwell
 
Årets bedste foredragsbureau
Athenas, Foredragsportalen.dk, NK Music, OneDecision, Strong Mind
 
Årets bedste teambuilding leverandør
Coastzone, Comwell Sport Rebild Bakker, Eventforce, Hotel Legoland – Serious Play, Sirius Partner
 
Årets bedste catering leverandør
Bojesen, Kai Thor, Madkastellet, Meyers, VIP
 
Årets bedste eventbureau
Offentliggøres ved Award showet på Møde & Eventmessen den 2. marts
 

De endelige vindere offentliggøres og hædres på Møde & Eventmessen den 2. marts kl. 16.00 - 18.00

Læs mere om Møde & Event Award

Inspirationsdag for mødeplanlæggere

07-04-2015 15:10

Er din arbejdsdag præget af møde – og konferenceplanlægning, og bliver du målt på arrangementets indhold, forløb og afvikling? Så er denne inspirationsdag på Hindsgavl Slot måske noget for dig.

Søndag d. 31. maj 2015 inviterer slottet mødeplanlæggere inkl. partner/kollega til en spændende inspirationsdag. Der bliver masser af input og sparring til planlægning af effektive møder med anderledes indlagte pauser.

Det er gratis at deltage i arrangementet, men der er begrænsede pladser. Der er endda mulighed for at booke gratis overnatning for dem, som kommer langvejs fra.

Tilmelding er gratis, men der er begrænsede pladser.

Læs mere om arrangementet

Læs mere om Hindsgavl Slot A/S

Ny hotelchef på Hindsgavl Slot

23-09-2014 12:18

Hindsgavl Slot i Middelfart har ansat Vibeke Stentoft som hotelchef. Hun kommer fra en stilling som direktør for det nærliggende Hotel Sixtus.

 

Vibeke vil med reference til den adm. direktør Uffe Høeg Johansen have ansvar for driften samt for at sikre en fortsat høj standard og et højt serviceniveau igennem effektivisering og kvalitetssikring af arbejdsgange.

 

”Hindsgavl Slot oplever i disse år solid fremgang, og det stiller høje krav til ledelsen, herunder jeg selv, som med ansættelsen af en erfaren hotelchef får mere tid til den strategiske udvikling og implementering af denne,” siger Uffe Høeg Johansen.

 

Stærk profil med stort lokalkendskab
Vibeke Stentoft har med sine 25 år i hotel- og restaurationsbranchen stor erfaring med hoteldrift.

 

Gennem de sidste 7 år har hun arbejdet som direktør på Hotel Sixtus i Middelfart og før det har hun haft flere ledende stillinger, blandt andet som salgs- og marketingdirektør på Radisson-hotellet i Århus.

 

Derudover har hun siden 2013 været formand i Middelfart Turistforening og har derfor også et indgående kendskab til lokalområdet.

 

>>Læs mere om Hindsgavl Slot

Da Frederik VI skrev historie på Hindsgavl Slot

13-01-2014 00:14

Er der noget vi kan hjælpe med?

Vil du hellere have personlig betjening, sidder vi klar til at hjælpe dig.
Vi kender alle mødestederne ud og ind.

70 22 11 73

Mandag - fredag, kl. 9-16