Sign In

Sign In

Betingelser

Betingelser for forespørgsel via konference.dk

Konference.dk’s betingelser for Brugere – DANSK

Version 1.2 af 18. maj 2018

Det er gratis at anvende www.konference.dk og/eller den personlige betjening hos Konference.dk´s personale.

Det er også gratis for dig, når konference.dk placerer en ordre på dine vegne.

Vi forpligter os til:

Konference.dk forpligter sig til at svare hurtigt, præcist og fyldestgørende på enhver forespørgsel.

Vi beder dig om:

Vi skal orienteres, hvis der forespørges hos andre bookingportaler/bookingkontorer på det samme arrangement.

Svar os venligst hurtigst muligt på vore tilbud til dit arrangement.

Vær opmærksom på følgende:

Konference.dk er udelukkende formidler af handelen og kan ikke stilles til ansvar for leverancen på det valgte møde- og konferencested.

Eventuelle reklamationer i.f.m. et arrangement skal rettes direkte til møde- og konferencestedet og Konference.dk kan ikke pålægges at tilbagebetale hverken helt eller delvist.

Vi kan ikke vide med hvilke hoteller/kursuscentre din virksomhed har indgået specialaftaler med. Check selv med kolleger om I har særlige aftaler.

Persondata:

Konference.dk – en del af Optimeet behandler dine data i henhold til den gældende lovgivning om persondata og har i den anledning truffet de fornødne foranstaltninger for at overholde denne. Når du anvender systemet og f.eks. sender forespørgsler gennem det, giver du os tilladelse til at behandle dine personoplysninger og kontakte dig på mail og telefon.

I forbindelse med forespørgsler og/eller booking af mødelokaler gør vi opmærksom på, at Konference.dk betragter sig som formidler af din henvendelse. Konference.dk handler således ud fra din instruks. Det indebærer, at Konference.dk og de steder du vælger at sende forespørgslen til, alle er selvstændige dataansvarlige. Der er således et delt datasansvar, og de steder, du vælger, vil behandle dine personoplysninger i henhold til deres egne persondatapolitikker.

Læs mere om Konference.dk’s og Optimeet’s persondatapolitik og om dine rettigheder for sletning, berigtigelse og indsigt på følgende link: www.kursuslex.dk/persondatapolitik