Log ind Opret bruger
Centeradgang
Kursuslex
Menu

Kongrescenter

Kongrescenter i hele Danmark

Find dit kongrescenter her

Leder du efter et kongrescenter? Vi er klar over, hvor stor betydning valget af placering har for dit arrangement. Vælger man et sted, der er for småt, vil pladsen være trang, og vælger man et for stort sted, er der risiko for, at de deltagende oplever rummet som overvældende stort. Derfor er det vigtigt, at du vælger et kongrescenter, som passer til dit arrangement – og det er lige netop det, vi kan hjælpe dig med.

Her på siden har vi gjort det muligt for dig, din virksomhed eller forening at navigere i de mange muligheder, der findes, når I skal vælge kongrescenter. Nationalt findes der næsten uoverskueligt mange muligheder, og her har vi gjort søgningen overskueligt. Ved hjælp af få kriterier kan du målrette din søgning, så du kun får relevante resultater frem. Har du brug for et handicapvenligt kongrescenter, plads til 200+ gæster, eller er der krav om, at der skal være mulighed for overnatning? Krav som disse kan du indtaste på sitet, hvor du også kan læse nærmere om de forskellige udbydere og deres faciliteter.

Under vores kongrescentre kan du også læse nærmere, hvad prisen for et dagsmøde eller et kursusdøgn hos den gældende udbyder ville være. Her kan du nemt sammenligne de forskellige kongrescentre på tværs af geografi. Du finder f.eks. Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus og Clarion Hotel & Congress Copenhagen Airport i København blandt vores kongrescentre. Her er der rig mulighed for foredrag, oplæg, undervisning eller andre sociale sammenkomster i forretningsmæssige henseender.