Sign In

Sign In

Åhus Seaside Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK573,00

Kantarellvägen 1, 296 32 Åhus, Sverige

Den 17. juni 2022 slog det fantastiske Åhus Seaside dørene op for første gang. Det store anlæg har SPA, 72 dobbeltværelser og 5 mødelokaler, hvoraf det største har plads til 150 personer. Åhus Seaside er bygget med stor bæredygtighedstænkning og omtanke for det lokale. Havet er i fokus, og anlægget vil interagere med naturen omkring hotellet. Indretningen er skandinavisk design fra lokale leverandører.

Bæredygtighed har gennemsyret hele byggeriet. Vi omdanner solenergi til elektricitet gennem solpaneler. Taget er et sedumtag, et såkaldt. grønt tag, der hjælper med at sænke kuldioxidindholdet i luften og reducere mængden af regnvand til regnvandsrørene for øget biodiversitet. Selv når det kommer til mad og personale, er bæredygtighed øverst på listen. Selvfølgelig er der stor gratis privat parkering med 15 pladser for opladning til elbiler.

Den 2. januar 2023 blev driften overtaget af den privatejede hotelfamilie Room Republic AB Samme familie omfatter også Hotel Statt i Hässleholm, The Vault Hotel og V Hotel i Helsingborg samt Hotel Feliz og Palma Suites i Palma de Mallorca.

Kapacitet

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Service
Value for Money
Find vej
Cleanliness

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 573
DKK 2278
×

Information

Værelser 72
Spisepladser 150
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 5

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 150
Max. pers. ved skoleborde 100
Max. pers. i U-bord 40
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 80
Max. pers. ved stående reception 200