Sign In

Sign In

Aarhus Hostel Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK395,00

Beringvej 1, 8361 Hasselager, Midtjylland

Lokaler til møder, kursser og arrangementer
Hos Aarhus Hostel kan I leje kursuslokaler som er velegnede til både møder, undervisning og præsentationer.
Vi har lokaler i forskellige størrelse alt efter dit/jeres behov, og der er mulighed for at leje dem både med- eller uden forplejning. Aarhus Hostel er også en god mulighed, hvis du/I skal afholde arrangementer over flere dage, da der er mulighed for at booke overnatning samme sted.
Alle vores kursuslokaler er udstyret med en projektor, samt vi kan stille lærred og flipover frem til rådighed. De mindre lokaler har også whiteboards. Hele hostelet har trådløst internet til fri afbenyttelse.
Gratis parkering og tæt på motorvej.

Opholdsstuer
På Aarhus Hostel har vi to opholdsstuer, en i stueetagen og en i underetagen. Opholdsstuerne er til fri afbenyttelse for hostelets gæster. Begge stuer har fladskærms-TV. I opholdsstuerne kan I læne jer tilbage og nyde de bløde møbler i hyggelige og uformelle opgivelser. Desuden står der et poolbord til rådighed i underetagen til de spillystne gæster.

Udendørsarealer

På vores dejlige grønne areal er der masser af plads til forskellige udendørslege og afslapning. Du kan frit benytte dig af vores bålplads i skovområdet, vores petanquebane eller blot nyde den rolige atmosfære på en af vores terrasser.

Kapacitet

Giv medarbejderne en uforglemmelig oplevelse til firmaarrangementet
Falkecenter Samsø tilbyder fascinerende opvisninger og teambuilding med falke, høge, ugler samt ørne til dit arrangement på Aarhus Hostel. Sammensæt dit program med imponerende og uforglemmelige oplevelser.

Teambuilding
Vil du give dit firma arrangement lidt ekstra?
Det kan du få her hos os, for vi har lavet samarbejde med Team-Nord som laver teambuilding og firmaarrangementer, hvilket betyder at DU kan få deres service lige her hos os.
Her kan I få forskellige firmaaktiviteter
Sammen med Team-Nord og Falkecenteret tilbyder vi en vifte af aktiviteter som passer ind i netop jeres arrangement. Det kan være som en opvarmer for at få stemningen helt i top, som en pauseaktivitet, en hyggelig afslutning på dagen eller som et værktøj til udvikling af jeres medarbejdere. Når du vælger at holde et arrangement for dine medarbejdere, så er det vigtigt, at i alle får noget ud af det. Det vægter vi højt, hvilket er basis for de aktiviteter vi kan tilbyde.

Mad over bål
Lær at bruge naturen. Lav et firmaarrangement der handler om at lære at lave lækre retter over bål med aktiviteten Outdoor Cooking. Det kan bl.a. være ingredienser som I finder ude i naturen. Skoven er som et stort spisekammer, samt en gåtur mellem træerne er en ideel lokation for samtaler og kreativitet mellem relationer.

Discgolf
På Aarhus Hostel har vi en discgolfbane.
Den består af 6 huller på henholdsvis vores græsplænen og i vores skov.
Det er gratis at benytte banen og det kan indgå som en del af et firma arrangement.
Det er muligt at tilkøbe instruktion med professionel underviser.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 395
DKK 895
×

Information

Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 3

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 100
Max. pers. ved skoleborde 48
Max. pers. i U-bord 50
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 48
Max. pers. ved stående reception 100