Sign In

Admiral Gjeddes Gaard Mindre Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK625,00

Store Kannikestræde 10 A, 1169 København K, Storkøbenhavn

Admiral Gjeddes Gaard er med sine mere end 500 år en af Københavns ældste gårde. Den lukkede, maleriske gårdsplads er en oplevelse værd ligesom Liden Skidenstræde – en af byens ældste stræder. I gården er der gennem tiderne foregået et væld af historiske, politiske, akademiske og kulturelle begivenheder.
Vi giver gerne et lille foredrag om gården og en rundvisning. Ved at afholde et arrangement i Gjeddegården får man en unik oplevelse:
Et historisk sted med ægte atmosfære.
Intimitet i en lukket gård uden offentlig adgang.
Vi tilbyder mulighed for eksklusiv brug.
Professionel og personlig service fra start til slut.
Mange forskellige lokaler med hvert sit historiske særpræg
Frit valg af alle former for mad, som leveres i form af catering af vores samarbejdspartnere eller efter gæsternes anvisning.

Gjeddegården ligger nemt tilgængeligt i centrum af København mellem Rundetårn og Vor Frue Kirke – også tæt på tog/busser, parkering og overnatningsmuligheder.
Mulighed for underholdning under arrangementerne.

Vi prioriterer kvalitet, fleksibilitet og personlig service så kontakt os for at få et tilbud tilpasset jer.

Kapacitet

Holbergsalen er en 80 m² stor sal med 4 fritstående flotte gamle bjælker. Ludvig Holberg underviste her i slutningen af 1700-tallet. Senere har her blandt andet været foredragssal, hvor Københavns Universitets juridiske fakultet har afholdt en del af sin undervisning. Nu danner den dejlige sal igen rammen for kurser, møder, receptioner m.v. for op til 60 personer ved stole opsætning, 29 ved skoleborde og 40 ved mindre gruppeborde.

Digterkroen er en 60 m² stor charmerende gammel kro, hvor journalistforbundet indrettede vinstue i 1921. Th. Stauning holdt sin bryllupsmiddag i 1922. Vinstuen blev snart kendt som “Digterkroen” og her fandt et utal af arrangementer sted med blandt andet forfatteren Tom Kristensen og komponisten Jean Sibelius. Nu er kroens velbevarede, hyggelige og sjove indretning bl.a. med versinskriptioner det perfekte pause og forplejningssted.

Normalt foregår spisningen i forbindelse med kurser og møder i Digterkroen, men hvis det ønskes kan vi dække festligt op for op til 60 gæster i Holbergsalen.

Biblioteket på 30 m2 er indrettet som et traditionelt bibliotek med en omfattende bogsamling – et atmosefærefyldt rum til fordybelse og dialog. Biblioteket har samtidig alle moderne faciliteter som møde- og undervisningslokale.

Leonora Christina og Corfitz Ulfeldt lejlighed er den fornemmeste lejlighed i forhuset og sidehuse. I lejligheden på i alt 230 m2, er der rigtig højt til loftet, masser af stuk og høje paneler. Her har bl.a. Leonora Christina og Corfitz Ulfeldt boet mens de i 1662 ventede på kongens dom.

Maden og drikkevarerne er en vigtig del af de fleste arrangementer og ønskerne hertil kan være mange og forskelligartede. Det er derfor dejligt at kunne tilbyde en bred vifte af muligheder indenfor både mad og drikke – eller I kan selv anvise en leverandør.

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 625
DKK
×

Information

Deltagere 200
Spisepladser 60
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 3
Gruppelokaler 7

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 70
Max. pers. ved skoleborde 29
Max. pers. i U-bord 14
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 40
Max. pers. ved stående reception 200