Sign In

Sign In

Aggersvold Gods Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK750,00

Tornbrinken 24, 4450 Jyderup, Sjælland

Konferencer og møder i uforglemmelige omgivelser på Aggersvold Gods

Der er ikke mange, der kan bryste sig af at have holdt møde eller konference her på Aggersvold Gods.

Vores faciliteter står næsten uberørt – derfor har du den unikke mulighed at være blandt de første til at benytte vores idylliske og historiske omgivelser som ramme for jeres næste konference- eller mødedag.

Her er I omgivet af skøn idyl og ro – langt fra byens larm. Den helt særlige stemning herude er perfekt til møder i fordybelse, hvor I skal lukke verden ude, glemme tiden og helt give jer hen til det, der er vigtigt for jer – fagligt såvel som socialt. Ingen andre steder finder I en så rolig og stemningsfuld oplevelse som på Aggersvold Gods.

Her på godset skræddersyer vi jeres dag – præcis som I ønsker den. Alt lige fra aktiviteter i løbet af dagen, opsætning af borde og stole samt AV-udstyr i konference- og mødelokalerne, frokost og middag, fyraftensdrinks, overnatning og meget mere. Kun fantasien sætter grænser.

I løbet af jeres konference- eller mødedag er der også rig mulighed for at benytte vores skov til alt lige fra ‘walk & talks’ til vandreture, vildmarksoplevelser eller madlavning i skoven.

Vi har håndplukket nogle af de bedste leverandører til at stå for vores mad. De kredser alle om gastronomien og går ikke på kompromis med kvaliteten. Sammen med jer sammensætter vi menuen til jeres konference- eller mødedag.

Vi glæder os til at dele oplevelsen med jer!

Kapacitet

Vi har unikke lokaler til alle formål

Godset er stort og består af en del bygninger, der hver rummer forskellige egenskaber tilegnet alle mulige formål. Uanset hvad dit næste arrangement skal indeholde, finder vi det helt rette sted til jeres formål – lige fra mindre grupperum til større selskaber.

Vi har bl.a. vores imponerende Staklade, der er en moderne multisal med 14 meter til loftet. Stakladen prydes med spær fra gulv til loft, har en helt fantastisk akustik og kan rumme fra 50-260 siddende gæster. Stakladen kan deles op i tre sektioner af smukke, hvide sejl og er helt unik til møder og konferencer. Alle der træder ind i laden bliver overvældet af en helt fantastisk ro og nærvær.

Endvidere har vi vores hyggelige Rytterstue, som er en jagtstue med udgang til terrasse og skøn natur. Rytterstuen kan rumme fra 5-50 personer. Der er både mulighed for at indrette lokalet med mindre mødeborde eller med lange borde. Når der skal holdes lidt pauser, er der direkte udgang til den skønne terrasse, der har udsigt over de gamle hestefolde og skoven.

Derudover har vi mindre mødelokaler og grupperum – alle med god akustik, unikke detaljer og rolig atmosfære.

Vi har også mulighed for at arrangere events for over 1000 gæster i vores ridehal samt i telte på udendørs arealer.

Her på Aggersvold Gods er alt muligt. Vi skaber en uforglemmelig konference- eller mødedag sammen med jer.

Faciliteter

Video

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 750
DKK 2595
×

Information

Værelser 24
Spisepladser 265
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 5
Gruppelokaler 4

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 265
Max. pers. i auditorium 230
Max. pers. ved skoleborde 200
Max. pers. i U-bord 170
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 170
Max. pers. ved stående reception 265