Sign In

Sign In

Steigenberger Alsik Hotel & Spa Møde- og Konferencesteder, Spa- og wellnesssteder Priser fra DKK780,00

Nr. Havnegade 21-25, 6400 Sønderborg, Sønderjylland

Møder & Events

På Alsik har vi skabt den perfekte ramme om dit arrangement.
Som topmoderne, eksklusivt møde- og konferencehotel har vi tænkt på hver eneste detalje for at sikre dine deltagere unikke oplevelser, der i alle henseender bakker op om dit succesfulde og professionelle arrangement. Det 1.500 m² store eventområde omfatter ni konference- og mødelokaler og et eksklusivt boardroom. Alle eventlokaler er udstyret med topmoderne IT og underholdningsteknologi.
Alle mødelokaler har havudsigt og vores Ballroom tillige en stor terrasse tilknyttet med udsigt over Alssund og Sønderborg Slot.

Sønderborgs nye koncert- og eventsted Sergenten, er en del af Steigenberger Alsik Hotel & Spa

Værelser
Alsik er det største hotel i det dansk-tyske grænseområde, og er det nye vartegn for Sønderborg. Det ligger ved byens smukke havnefront, direkte ud til Alssund og har et udsigtspunkt i 64 meters højde. Hotellet har 190 værelser, indrettet med den højeste nordiske komfort, moderne faciliteter og gulv-til-loft vinduer, som gør værelserne lyse og forfører med en vidunderlig udsigt.

Gastronomi
Alsik tilbyder tre forskellige restauranter. Koncepterne for alle tre restauranter bærer den anerkendte danske stjernekok, Jesper Kochs signatur: regional, original og typisk nordisk. 
Byens højest beliggende restaurant Syttende på 17. etage har en imponerende kulisse, og blevet anerkendt med en Michelin stjerne. I stueetagen ligger Freias spisestue, hvor klassikere nyfortolkes og Restaurant Alsik med de bedste smage fra hele verden.
På Restaurant Alsik serveres morgenbuffeten også, som primært er økologisk og Iokalt produceret.
I godt vejr giver den rummelige udendørs terrasse, direkte ud til Alssund, god mulighed for en længere kulinarisk pause.

Spa. Wellness & Fitness
I Danmarks største spa nyder hotel- og dagsgæster en helt usædvanlig pause fra dagligdagen. Hele 4.500 kvadratmeter fordelt på fire etager danner de perfekte rammer for en nordisk spa- og wellness oplevelse. Alsik tilbyder en lang række unikke varme og kolde spaoplevelser fx hot tub, udendørs infinity pool med saltvand, damp bade, meditationssaunaer samt fitness- og yogastudie.

Kapacitet

Om det er eventyrlige bryllupper, overdådige fester, kreative workshops eller inspirerende konferencer – Alsik byder den perfekte location til enhver lejlighed.
Det 1.500 kvadratmeter store eventområde omfatter ni konference og mødelokaler og et eksklusivt boardroom med gulv-til-loft vinduer og en fantastisk udsigt ud over vandet.
Alle lokaler er udstyret med top-moderne IT og underholdningsteknologi.

Bemærk at Sønderborg har egen lufthavn med daglige afgange til og fra København. Ligeledes er der direkte tog- og motorvejsforbindelse til Sønderborg.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Service
Value for Money
Find vej
Cleanliness

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 780
DKK 2345
×

Information

Deltagere 300
Værelser 190
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 10
Gruppelokaler 3

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 300
Max. pers. ved skoleborde 200
Max. pers. i U-bord 42
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 160
Max. pers. ved stående reception 300