Sign In

Sign In

ARKEN Møde- og Konferencesteder, Utraditionelle Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK784,00

Skovvej 100, 2635 Ishøj, Storkøbenhavn

ARKEN er mere end et fascinerende museum fyldt med kunst i verdensklasse. Det er, med sin unikke placering midt i skøn natur, med en fantastisk udsigt over Øresund og kun 20 minutters kørsel fra Københavns centrum, også et fantastisk sted at afholde events og arrangementer.

Museets storslåede arkitektur, skulpturparken, stranden og de ideelle parkeringsforhold skaber sammen med Koncert- og Konferencesalen, Filmsalen, Damien Hirst-Galleriet, DETLEFS∙SALEN, Kunstaksen, Asger Jorn-Galleriet, Erhvervsklub ARKEN-lokalet og ARKEN CAFÉ de perfekte omgivelser for ethvert arrangement.

Her kan I afholde store konferencer, gallamiddage, produktlanceringer, prisoverrækkelser, photo shoots, modeshows, firmaworkshops, firmaarrangementer, receptioner og mindre møder.

På ARKEN kan I også afholde bryllupsfester, konfirmationer, og receptioner.

Kvalitet er altid i højsædet på ARKEN. Uagtet om det er et møde for to personer eller et event for 700, kan vi sammen skabe og skræddersy en virkelig mindeværdig oplevelse. ARKENs køkkenchef og hendes team vil byde dig og dine gæster på en innovativ og velsmagende gastronomisk oplevelse.

ARKEN tilbyder mulighed for, at du kan supplere din konference, dit møde eller event med et inspirerende besøg i museets udstillinger, en kreativ workshop, en privat omvisning eller et foredrag. AV-udstyr og gratis WIFI er ligeledes til rådighed.

Alt overskud fra events på ARKEN investeres i museet for at hjælpe med at sikre fremtiden for en af landets vigtigste kunstsamlinger og museets skiftende særudstillinger.

Kapacitet

Konference- og koncertsal
Scenen er sat i museets største og mest fleksible sal. Salen kan nemt og hurtigt reguleres efter jeres behov og er derfor ideel til ”forvandlingskonferencer”, hvor en konferencesal med faglige indlæg hurtigt skal forvandles til at rumme gruppearbejde eller en middag med hvide duge og specielle lyseffekter.

Antal
Teateropstilling: 260-320 personer

Siddende middag: 200 personer

AV-udstyr er fast installeret. Museets egen tekniker medvirker til at skabe den rette stemning til jeres arrangement.

Ved leje af salen får I desuden gratis adgang til udstillingerne i museets åbningstid.

Filmsal
Filmsalen har 145 stationære og særdeles komfortable siddepladser. Ønsker I at have tæt kontakt og dialog med tilhørerne, danner salen den perfekte ramme.

I har mulighed for at afholde de fleste indlæg uden mikrofon. Salens opbygning i halvmåneform giver rummet en fantastisk akustik. AV Udstyr er fast installeret og en tekniker er altid inkluderet i leje.

Ved leje af Filmsalen får I desuden fri adgang til udstillingerne i museets åbningstid.

Damien Hirst Foyer
I Damien Hirst-Galleriet, som udgør museets foyer, er I omgivet af Skandinaviens største samling af den engelske stjernekunstner Damien Hirst. Salen har smukke trægulve, højt til loftet, kig til himlen og direkte adgang til både Koncert- og Konferencesalen samt Filmsalen. Salen kan afspærres i åbningstiden, men museets øvrige gæster kan se ind. Damien Hirst-Galleriet egner sig til konferenceservering, stående receptioner og siddende middage.

Her vil vi oprette en garderobe for jeres gæster og et registreringsbord.

Antal
Reception: 500 personer

Siddende middag: 200 personer ved rektangulære borde – 140 personer ved runde borde.

Detlefs Salen
I DETLEFS∙SALEN vil I opleve et anderledes og smukt rum midt i ARKENs hjerte. Salen kan bruges både som mødelokale, til middage, stående receptioner og workshops. Salen byder på et flot trægulv og værker af den tyske kunstner Anselm Reyle, der arbejder med bling-bling effekter og raffineret genbrugsæstetik.

Antal
Reception: 450 personer

Biografopstilling: 300 personer

Middag: 220 personer ved rektangulære borde

Ved leje af DETLEFS∙SALEN får I desuden fri adgang til udstillingerne i museets åbningstid.

Kunstaksen
Kunstaksen er ARKENs største udstillings- og eventrum og udgør en imponerende ramme til eksempelvis store middage. Gæsterne sidder ved runde borde i den ekstraordinære og arkitektonisk smukke kunstakse.

Antal
Reception: 1000 personer (kan kombineres med Damien Hirst-Galleriet til velkomst og middage)

Siddende middag: 400 ved runde borde.

Asger Jorn Galleriet
I Asger Jorn-Galleriet holder I jeres møder og præsentationer omgivet af Asger Jorns fantastiske og farvestærke vægmalerier. Galleriet er 100m2 stort og ideelt til bestyrelsesmøder, mindre netværks-arrangementer, workshops og kurser. Mødelokalet ligger direkte i forlængelse af de gallerier, der rummer særudstillinger.

Antal
Reception: 100 personer

Biografopstilling: 60 personer

Ved rektangulære borde: 40 personer

Ved leje af Asger Jorn-Galleriet får I desuden fri adgang til udstillingerne i museets åbningstid.

ARKEN Cafe
Uden for ARKENs åbningstid har I mulighed for at benytte ARKEN CAFÉs smukke lokale.

ARKEN CAFÉ hænger som en redningsbåd på siden af ARKEN. Inde i caféen vækker det massive plankegulv minder om dækket på et skib. Den maritime stemning fuldendes med den fantastiske udsigt over Øresund.

Lokalet er ideelt til middage, receptioner og selskaber op til ca. 100 personer. Der er egen terrasse, som kan benyttes i forbindelse med arrangementer.

Antal
Reception: 100 personer

Siddende middag: 80 personer ved firkantede borde.

Erhvervsklub lokalet
I Erhvervsklublokalet kan I nyde den flotte udsigt over Øresund. Det trekantede rum er 32 m2 stort og byder på et eksklusivt interiør indrettet med danske designklassikere. Rummet ligger i forlængelse af caféen. Der er et bestyrelsesbord til 12 personer og fast installeret en 75″ LED skærm ved ClickShare til fremvisning af jeres præsentationer. Perfekt til bestyrelsesmøder og små elegante frokoster og middage.

Ved leje af Erhvervsklubslokalet får I desuden fri adgang til udstillingerne i museets åbningstiden.

Antal
Bestyrelsesopstilling: 12 personer

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 784
DKK
×

Information

Spisepladser 460
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 6
Gruppelokaler 3

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 321
Max. pers. i auditorium 321
Max. pers. ved skoleborde 180
Max. pers. i U-bord 125
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 150
Max. pers. ved stående reception 1000