Sign In

Sign In

Bella Sky Conference & Event Kongressteder, Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK795,00

Center Boulevard 5, 2300 København S, Storkøbenhavn

Eksklusive møde- og konferencelokaler
Bella Sky Conference & Event er centralt beliggende på Amager, i det smukke 4-stjernede designhotel AC Hotel Bella Sky Copenhagen. Mødelokalerne er fordelt på førstesalen og stueetagen på AC Hotel Bella Sky samt på det tilstødende Bella Center Copenhagen. Hotellet har udsigt over Ørestaden, samtidig med det blot ligger 10 minutter fra Københavns Centrum med direkte metro. I forbindelse med dit besøg i vores møde- og konferencelokaler er det muligt for dig og dine gæster at overnatte på hotellet samt gøre brug af dets øvrige faciliteter.

Danmarks største konferencecenter
Vi er Danmarks største konferencecenter, der med 48 moderne og fleksible mødelokaler i alle størrelser er perfekt til at danne rammen om enhver form for møde, konference eller lignende. Har du behov for ekstra meget plads, tager vi gerne de tilstødende haller og faciliteter i Bella Center Copenhagen i brug. Vores mødelokaler og auditorer har plads til alt fra 5 – 930 personer, og flere af vores lokaler kan slås sammen eller deles op, alt efter behov.

Vi har store såvel som små breakout -og loungeområder, hvor der er mulighed for alt fra kaffepause og small talk til receptioner og meget mere.

Har du brug for en kreativ løsning? Hos Bella Sky Conference & Event har vi både flotte lokaler og et professionelt team, der står klar til at hjælpe med at skabe rammerne for det næste møde eller konference.

De tekniske faciliteter
Vi tilbyder vi vores egen in house AV -og IT-afdeling, som kan hjælpe med at navigere i de mange digitale muligheder – og sørger for, at alt virker som det skal. Vores mødelokaler er udstyret med det nyeste AV-udstyr i form af enten projektor eller indbygget skærm i alle lokaler, Wifi, computerudstyr og meget mere.

Hos Bella Sky Conference & Event er der både mulighed for at lave det helt store digitale set-up eller “bare” præsentere en PowerPoint. Vi ved, hvor vigtigt det er, at teknikken spiller, så derfor sætter vi en stor ære i at sikre, at teknikken altid virker.

Skønne omgivelser til pauser eller break-outs
Pauserne er lige så vigtige som mødet. Med Amager Fælled og Bellakvarter i baghaven er der gode muligheder for at give mødedeltagerne ny energi med frisk luft og gode oplevelser. Det kunne blandt andet være ved:

  • En gåtur i naturskønne omgivelser
  • En runde golf lige om hjørnet
  • En ”arkitek-tur” i Ørestad

Forplejning
Vi sætter nye standarder for den gastronomi, vi serverer for dig og dine gæster. Vi fokuserer på sæsonbetonede retter med de mest bæredygtige og bedste råvarer, der serveres i afslappede omgivelser – enten en af vores permanente restauranter eller i et lokale eller opholdsområde efter eget valg.

Overnatning
Overnattende mødegæster er også noget vi kan stå for. Vi har ikke blot vores eget designhotel AC Hotel Bella Sky, men er også en del af Bellagroup, så du kan vælge mellem hele tre skønne – og meget forskellige – hoteller: Copenhagen Marriott Hotel eller Crowne Plaza Copenhagen Towers.
På det ikoniske AC Hotel Bella Sky tilbyder vi hele 23 etager med 811 fantastiske designværelser med ellipseformede gulv-til-loft vinduer, med udsigt over Amager Fælled eller Ørestaden.
Vi glæder os til at byde dig og dine gæster velkommen!

Kapacitet

Kapacitet
Nyd det nordiske møbeldesign på vores 811 værelser og i opholdsområderne. Vi tilbyder 48 mødelokaler i alle størrelser.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Service
Value for Money
Find vej
Cleanliness

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 795
DKK
×

Information

Deltagere 1000
Værelser 811
Spisepladser 1000
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 48
Gruppelokaler 48
Auditorier 4
Statsaftale Kurser og Konferencer

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 930
Max. pers. i auditorium 930
Max. pers. ved skoleborde 160
Max. pers. i U-bord 62
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 196
Max. pers. ved stående reception 1000