Sign In

Bella Sky Conference & Event Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK795,00

Center Boulevard 5, 2300 København S, Storkøbenhavn

Eksklusive møde- og konferencelokaler med den smukkeste udsigt

Bella Sky Conference & Event er centralt beliggende på Amager, i det smukke 4-stjernede designhotel AC Hotel Bella Sky Copenhagen. Hotellet har udsigt over Ørestaden, samtidig med det blot ligger 10 minutter fra København Centrum med direkte metro. Hotellet har smukke værelser, som er indrettet med dansk design samt har en god udsigt. I forbindelse med dit møde, konference, kursus, foredrag, seminar eller lignende vil det være muligt for dig og dine gæster at overnatte på hotellet samt gøre brug af dets øvrige faciliteter.

 

Danmarks største og mest unikke konferencecenter

Bella Sky Conference & Event er Danmarks største konferencecenter, der med 48 moderne og fleksible mødelokaler i alle størrelser er perfekt til at danne rammen om enhver form for møde, konference og lignende arrangementer. Og har du behov for ekstra meget plads, tager vi gerne de tilstødende haller og faciliteter i Bella Center Copenhagen i brug. Vores mødelokaler og auditorer er indbydende og lyse lokaler, der har plads til alt fra 5 – 930 personer.

Du kan også udover de flotte lokaler nyde lyse og grønne omgivelser, masser af dagslys og gode muligheder for at benytte vores hyggelige lounge- og break-out områder.

Har du brug for en kreativ løsning? Hos Bella Sky Conference & Event har vi både flotte lokaler og sjove ideer. Vores erfarne og kreative team står klar til altid at hjælpe, sparre samt komme med gode ideer til dit næste møde eller konference.

 

De tekniske faciliteter

Hos Bella Sky Conference & Event er der både mulighed for at lave det helt store digitale set-up eller “bare” præsentere en PowerPoint. Vi ved, hvor vigtigt det er, at teknikken spiller, så derfor sætter vi en stor ære i at sikre, at teknikken altid virker.

Hos Bella Sky Conference & Event har vi vores egen inhouse AV og IT afdeling, som hjælper dig med at navigere i de mange digitale muligheder – og som både rådgiver om den bedste løsning og sørger for, at alt virker som det skal – også hvis det bare handler om at trykke på den rigtige knap.

 

Skønne omgivelser til pauser eller break-outs

Pauserne er lige så vigtige som mødet. Med Amager Fælled og Bellakvarter i baghaven er der gode muligheder for at give mødedeltagerne ny energi med frisk luft og gode oplevelser. Det kunne blandt andet være ved:

  • En gåtur i naturskønne omgivelser
  • En tur på ”aktivitetstaget”
  • En runde golf på den anden side af vejen
  • En ”arkitek-tur” i Ørestad

 

Forplejning

Hos Bella Sky Conference & Event sætter de nye standarder for den gastronomi, vi serverer for dig og dine gæster.

Vi fokuserer på sæsonbetonede retter med de mest bæredygtige og bedste råvarer, der serveres i afslappede omgivelser – enten en af deres permanente restauranter eller i et lokale eller område efter jeres valg.

Alt kan lade sig gøre, så lad os vide, hvad I kunne tænke jer. Er det for eksempel en foodtruck, madkurve til en skovtur, 3-retters middag eller noget helt fjerde? Ikke engang fantasien sætter grænser for, hvad der er muligt.

 

Overnatning

Har du brug for, at dine mødedeltagere kan overnatte, så er Bella Sky Conference & Event det perfekte sted at være. Vi har ikke bare vores eget designhotel AC Hotel Bella Sky, men er også en del af BC Hospitality Group, så du kan vælge mellem hele tre skønne – og meget forskellige – hoteller.

På det ikoniske Hotel AC Bella Sky tilbyder vi hele 23 etager med 811 fantastiske designværelser med gulv-til-loft vinduer, der altid er en ”wauw” oplevelse.

 

Vi glæder os til at byde dig og dine gæster velkommen!

Kapacitet

48 mødelokaler i alle størrelser og 811 hotelværelser

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 795
DKK
×

Information

Deltagere 1000
Værelser 811
Spisepladser 1000
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 48
Gruppelokaler 48
Auditorier 4
Statsaftale Kurser og Konferencer

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 930
Max. pers. i auditorium 930
Max. pers. ved skoleborde 160
Max. pers. i U-bord 62
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 196
Max. pers. ved stående reception 1000