Sign In

Sign In

Best Western Torvehallerne Kongressteder, Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK550,00

Fiskergade 2-8, 7100 Vejle

Best Western ToRVEhallerne er beliggende i hjertet af Vejle, et stenkast fra Vejle Banegård – med eget P-hus i kælderen.

Vi kan tilbyde rammerne til alle former for møder – hvad end det er det lille frokostmøde for få personer, konferenceopholdet over flere dage eller den store kongres for 500 deltagere.

Med 20 års erfaring i vores konferenceafdeling, står vi altid klar med inspiration, sparring, råd og vejledning og i fællesskab planlægger vi dit arrangement ned i mindste detalje, så du trygt kan koncentrere dig om arrangementet indhold på dagen. Du kan være sikker på, at vi er med dig hele vejen fra booking til afvikling og nøgleordene i vores samarbejde er tryghed, fleksibilitet, professionalisme og personlig service.

Vi glæder os til at danne ramme om jeres næste møde!

Kapacitet

KONFERENCE

Mødekapacitet op til 500 personer.  Vi tilbyder 12 møde- og konferencelokaler med plads fra 2 til 500 personer,

VÆRELSER

Alle lokaler med standard AV-udstyr, fastmonterede dataprojektorer og internetadgang. Businesscenter med PC, internetadgang og kontorfaciliteter til rådighed. Alt i professionel AV-udstyr, lys, lyd og sceneteknik samt egne teknikere i forbindelse med konferencer og arrangementer.

Hotellet har 74 dobbeltværelser i 6 forskellige værelseskategorier, heraf bl.a. 2 juniorsuiter samt en stor suite på 80 kvm. Alle værelser er indrettet lyst og moderne, og der forefindes alle bekvemmeligheder, herunder eget bad, toilet, telefon, el-kedel, hårtørrer og minibar. Der er endvidere gratis trådløst internet på alle værelser.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 550
DKK 1725
×

Information

Deltagere 700
Værelser 74
Spisepladser 450
Handikapvenlig Yes
Mødelokaler 11
Gruppelokaler 6
Auditorier 1
Statsaftale Hotel, Kurser og konferencer

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 450
Max. pers. i auditorium 450
Max. pers. ved skoleborde 220
Max. pers. i U-bord 50
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 200
Max. pers. ved stående reception 700

Miljømærkninger