Sign In

Børns Vilkår Mindre Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK410,00

Trekronergade 26, 2500 Valby, Storkøbenhavn

Et usædvanligt mødested
Børns Vilkår har til huse i et charmerende bryghus fra 1879 midt i Valby. Her finder du to flotte mødesale optimeret til kreative dage, konferencer, stor-møder og dagskurser. Salene er akustisk justerede og der er installeret nem og velfungerende video- og lydteknik. Desuden har vi syv møde- og plenumlokaler, heraf et med “ægte” video-konference.


Besøg BørneTelefonen
Hvis du har et arrangement der starter om formiddagen, er det ofte muligt at besøge BørneTelefonens call center, som også ligger i huset. BørneTelefonen har åbent fra 11 til 02 alle årets dage, og her besvarer vi årligt mere end 40.000 henvendelsr fra børn og unge.

Gør en forskel når I mødes – og i CSR-regnskabet
Børns Vilkår er en privat organisation, der arbejder for børn og unges rettigheder og trivsel, og for at hjælpe dem i svære livssituationer. Ud over BørneTelefonen driver vi en bisider-ordning for de børn, der for alvor er i klemme i systemet. Desuden underviser vi årligt mere end 15.000 børn, unge og voksne i mobbefrit samvær og trygt liv på nettet. Så hvis du holder dine kurser eller arrangementer hos os, er du med til at gøre en forskel for børn og unge i Danmark.

Tæt på det hele
Du finder os få minutters gang Valby Station (Linje H, C og B), hvor også mange regional-tog stopper. Og kun ti minutter i bil fra enten centrum eller motorvejen mod Fyn og Jylland.

Pakker
Vores mad og drikke er 95 procent økologisk, og alt er lavet fra bunden. Der medfølger gratis kaffe og te i alle pakker.

– Halvdagspakker – 08.00 til 12.30 eller 13.00 til 17.00
Lækker frokost-sandwich + hjemmebagt morgenbrød eller eftermiddagskage: 190 kr/person
Buffet (se nedenfor)  + hjemmebagt morgenbrød eller eftermiddagskage : 285 kr/person

– Heldagspakker – 08.00 til 17.00
Lækker frokost-sandwich + hjemmebagt morgenbrød + eftermiddagskage: 275 kr/person
Buffet (se nedenfor)  + hjemmebagt morgenbrød + eftermiddagskage : 385 kr/person

Priserne er eksl. moms.

Vores køkken drives af den social-økonomisk virksomhed Grennessminde, der laver målrettede forløb for unge, der er i farezonen for at falde bagud af samfundet. Grennessminde leverer blandt andet også til DTU Business, Fondenes Hus og Psykiatrifonden.

Kapacitet

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK
DKK
×

Information

Deltagere 150
Spisepladser 100
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 2
Gruppelokaler 7

Kapacitet