Sign In

Sign In

Brede Spisehus Møde- og Konferencesteder, Restauranter og selskabslokaler, Utraditionelle Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK795,00

I.C. Modewegs Vej 40, 2800 Lyngby, Storkøbenhavn

Tag dine kollegaer, forretningsforbindelser eller mødedeltagere med på Brede Spisehus, kun beliggende 10 km fra Københavns centrum. Her er plads til krøllede tanker, store ideer og kreativ udfoldelse. De naturskønne omgivelser inviterer til udendørs aktiviteter, mulighed for teambuilding og sætter gang i kreativiteten.

Spisehuset er nænsomt restaureret, hvorfor de indre grundtræk er bevaret og stedet emmer derfor stadig af 120 års historie.
Mødelokalerene er placeret på husets førstesal og er udstyret med moderne AV-udstyr, blokke og penne.

Til at hjælpe dig med, at planlægge og afvikle dit arrangement står en række dygtige og hjælpsomme projektledere og eventrådgivere. Teamet vil hjælpe dig med, at sparring og rådgivning, så alle detaljer kan komme helt på plads og du trygt kan eksekvere dagens agenda.

Kapacitet

Mødelokalerne er placeret på Brede Spisehus’ nyistandsatte førstesal og består af to saloner, der er adskilt af dobbeltdøre, samt to mindre lokaler, der kan anvendes som break-out rooms.
I salonerne er der plads til 20 og 45 personer, hvor den ene del kan fungere til den faglige indhold og den anden til forplejning.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Service
Value for Money
Find vej
Cleanliness

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 795
DKK
×

Information

Spisepladser 80
Handikapvenlig Nej
Mødelokaler 4
Gruppelokaler 1

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 50
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 39
Max. pers. ved stående reception 70