Sign In

Brøndby Event Møde- og Konferencesteder, Utraditionelle Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK695,00

Brøndby Stadion 30, 2605 Brøndby, Storkøbenhavn

På Brøndby Stadion finder du store VIP-lounger og mindre mødelokaler, som alle står klar til at danne rammen for jeres næste møde eller konference. Vi har forskellige lokaler som rummer fra 10 personer og op til 1000 deltagere og med begge sider af Brøndby Stadion i brug samtidig, kan vi bespise op til 2200 gæster på samme tid. Vi har naturligvis eget køkken i huset og serverer kun mad baseret på årstiden og altid afstemt med de enkelte gæster i huset.

Alle vores lokaler har naturligt dagslys vendt mod den grønne bane. Der er direkte adgang til tribunen, hvor du og dine gæster fx. kan nyde eftermiddagskaffen eller måske en walk & talk. Alle lokaler har naturligvis av-udstyr og vi kan fx. tilbyde den klassiske stoleopsætning med eller uden borde eller opbygge et mere kreativt miljø. Med plads til det intime eller store møde, er ingen opgaver for små eller store hos os.

Vi prioriterer personlig service og vi er med fra start til slut, hvis man ønsker dette.

Der er busser lige uden for døren og kommer man i bil, har vi over 700 gratis parkeringspladser på Brøndby Stadion. Vi kan samtidig arrangere overnatning til attraktive priser kun 5 minutter fra Brøndby Stadion.

Vi glæder os til at tage imod jer til jeres næste arrangement.

Kapacitet

På Brøndby Stadion finder du store VIP-lounger og mindre mødelokaler, som alle står klar til at danne rammen for jeres næste møde eller konference. Vi har forskellige lokaler som rummer fra 10 personer og optil 1000 deltagere og med begge sider af Brøndby Stadion i brug samtidig, kan vi bespise optil 2200 gæster på samme tid. Vi har eget køkken i huset og serverer kun mad baseret på årstiden og altid afstemt med de enkelte gæster i huset.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 695
DKK
×

Information

Deltagere 1100
Spisepladser 2200
Handikapvenlig Yes
Mødelokaler 9
Gruppelokaler 8
Auditorier 1

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 600
Max. pers. i auditorium 500
Max. pers. ved skoleborde 200
Max. pers. i U-bord 80
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 600
Max. pers. ved stående reception 1100

Miljømærkninger