Sign In

Sign In

Broløkke Herregård Kongressteder, Møde- og Konferencesteder, Slotte og herregårde, Spa- og wellnesssteder, Utraditionelle Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK794,00

Hedevejen 33, 5932 Humble, Langeland

Forestil dig at invitere til reception, fest, konference eller teambuilding på Danmarks smukkeste herregård! Her finder du både historien, charmen og roen samtidig med, at moderne indretning og teknologi sikrer optimale forhold for hele dit event.

Den gamle hovedbygning
Den ene del af den nuværende gamle herregård blev bygget i 1758, og den anden del i 1873.
Den gamle bygning er fredet, og her vil du opleve at træde ind i en tidslomme, hvor man mener, at blandt andre H.C. Andersen har været gæst.
Herregårdens hovedhus kan rumme ca. 80 spisende gæster, men de vil være fordelt i flere af de gamle stuer. Også her kan der etableres skærm og lydanlæg til præsentationer.
De enkelte stuer kan benyttes til mindre møder.

Renoveret siden 2021
Alle gårdens sidebygninger har gennemgået en totalrenovering, hvor nogle af landets bedste arkitekter har stået for det moderne design i de gamle rustikke rammer.
Alle udenomsarealerne er skabt i samarbejde med landskabsarkitekter, så de skaber den perfekte udestemning på gårdspladsen, på terrasserne, i haven og ved indgangen over søen.
Broløkke tilbyder 200 gratis p-pladser + 4 lade-standere.

Kostalden
Lyden i den store sal er perfekt afstemt med akustikdæmpende design i loft såvel som i indretning. Her går det moderne og tidløse hånd i hånd med historien. Stemningen ved de enkelte borde er hyggelig og afslappende, uanset om der er 40 eller 300 spisende gæster.
Det nyeste high-end AV-udstyr er fast etableret, og der er flere muligheder for visuel præsentation på f.eks. storskærm (600 cm x 337 cm) og projektor (335 cm x 188 cm). En scene kan etableres ved præsentationer eller koncerter.
Reposer i hver ende kan rumme henholdsvis 50 og 70 spisende gæster. Under den ene repos findes Broløkkes bryggeri og bar, og under den anden er der etableret et stort industrikøkken.

Sneppehuset
Sneppehuset er en sidebygning til herregården. Huset kan rumme 40 spisende gæster. Også her er der storskærm (120”) og lydanlæg. Sneppehuset rummer stor stue til event samt værelser, badeværelse, køkken og egen terrasse med udsigt over søen. Hele huset kan lejes separat til arrangementer.

Kapacitet

Værelser og lejligheder
Hele herregården tilbyder 46 dobbeltværelser og 13 lejligheder. I alt er der 117 sengepladser.

For handicappede
Broløkke har handicapvenlige lejligheder, og i Kostalden er der let adgang for kørestole til den store sal og til toiletterne. P-plads for handicappede ved Kostalden.
Hovedhuset er en fredet bygning og desværre ikke handicapvenlig. Den eneste indgang hertil er via en høj stentrappe, og fredningen tillader ikke lift, elevator el.lign.

Aktiviteter
På Broløkke finder du en padelbane, samt smukke og rummelige udenomsarealer til aktiviteter. Rundt om er der fine løbe- og gå-ruter, og der er under 2 km til vandet. Broløkke er også platinsponsor på Langelands golfbane, hvor der er mulighed for 9 eller 18 huller i Langelands smukke natur.

Teambuilding
Personalet på Broløkke Herregård samt dygtige og kreative samarbejdspartnere kan være behjælpelig med at sammensætte et unikt teambuildings-arrangement, der passer perfekt til jeres behov – ude såvel som inde.

Fremtiden på Broløkke Herregård
Bygning med store spa-omgivelser samt glamping og motionscenter er på vej i 2024. Derudover er der planer om bygning med 40 ekstra dobbeltværelser med bad, og visionen er også at etablere et større parkeringsareal samt landingsbane for helikopter og mindre fly.

Faciliteter

Find vej

Reviews (3)

1.0 out of 5.0
Service 1.0
Value for Money 1.0
Find vej 1.0
Cleanliness 1.0

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Service
Value for Money
Find vej
Cleanliness

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 795
DKK 1716
×

Information

Værelser 59
Spisepladser 299
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 6
Gruppelokaler 5

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 300
Max. pers. ved skoleborde 249
Max. pers. i U-bord 40
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 250
Max. pers. ved stående reception 300