Sign In

Sign In

Bymose Hegn Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK610,00

Bymosegårdsvej 11, 3200 Helsinge, Nordsjælland

Indlevelse og atmosfære

Bymose Hegn er et moderne konferencecenter beliggende i naturskønne omgivelser lige i hjertet af Nordsjælland – blot 35 min. direkte kørsel ad motorvej fra København City.

Bymose Hegn der stod færdig i 1982 efter tegning af Arkitekt Palle Leif Hansen, ligger på en 7,5 ha stor naturgrund med skoven som nærmeste nabo. Huset er omgivet af skov, store græsplæner, enge og sø. 100 m fra Bymose Hegn ligger den charmerende Bymosegård midt i den skønneste park med store frugt træer.

Her er højt til loftet på Bymose Hegn – i mere end én forstand, flot lysindfald, smuk udsigt fra alle plenumlokaler og nyrenoverede værelser.

Alle sanser tilgodeses på Bymose Hegn. Ikke mindst smagssansen kræses der for i vores 1. klasses restaurant, hvor fokus er lagt på de bedste økologiske råvarer, nænsom forarbejdning og egen produktion med respekt for håndværket – og uden for mange dikkedarer.

Vore omgivelser er den perfekte ramme for en konference, der starter med en konstruktiv dialog, hvor ønsker og behov afdækkes og formuleres, hvorefter et individuelt tilpasset arrangement sammensættes.

– Vi glæder os til at byde dig og dine gæster velkommen til vore uhøjtidelige og afslappede omgivelser, hvor vægten er lagt på den personlige service, og hvor vi i fællesskab kan skabe en god oplevelse.

Velkommen til Ro, Harmoni, Indlevelse og Atmosfære!

SE FILMEN >

Kapacitet

Konference – hovedbygning
Hovedbygningen rummer stor konferencesal med kapacitet op til 150 personer, 5 plenumlokaler og 18 grupperum.

Konference – Bymosegård
Ønsker man at have det hele lidt mere for sig selv, er det muligt på Bymosegård, den oprindelige landbrugsejendom fra 1700 tallet, der er nænsomt restaureret og fremstår med egne unikke konferencefaciliteter.
Gården huser 1 mødelokale, 3 grupperum og café.

AV / ITV udstyr
Vi prioterer AV og IT højt, derfor opdaterer vi løbende på vores udstyr, så det møder de krav og ønsker der måtte komme fra vores kunder. I alle plenumlokaler er der LCD projektor, DVD, og stereoanlæg.I vores store konferencesal er der trådløst mikrofonanlæg; håndholdt og slipsemikrofon. Der er gratis trådløst internetadgang overalt på Bymose Hegn. Ved receptionen er der opstillet arbejdstationer med PC og printer til fri afbenyttelse.

Værelser
Bymose Hegn har 112 smagfuldt indrettet dobbeltværelser, heraf 3 allergi / handicapværelser og 4 familie værelser alle med den dejligste udsigt over grønne områder. Værelserne har gratis trådløst internet, TV/radio, skrivebord, telefon, strygejern, strygebræt og hårtørrer.

Kursusstedet er indrettet således, at det kan modtage kørestolsbrugere på kursusdøgn. Bymose Hegn er godkendt af Handicaporganisationernes Bolig- og Motorudvalg.

Restaurant
Kapacitet til max. 160 spisende gæster.

Stor morgenbuffet med forskellige brødtyper, yoghurt, müesli, hjemmelavede marmelader, æg, bacon, pølser mm.
Udsøgt frokost efter køkkenchefens valg .
2 retters middag sammensat af køkkenchefen, anrettet og serveret på tallerken.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Service
Value for Money
Find vej
Cleanliness

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 635
DKK 1818
×

Information

Deltagere 120
Værelser 112
Spisepladser 200
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 6
Gruppelokaler 14
Auditorier 1
Statsaftale Hotel, Kurser og konferencer

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 120
Max. pers. ved skoleborde 100
Max. pers. i U-bord 47
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 80
Max. pers. ved stående reception 300

Miljømærkninger