Sign In

Sign In

Cinemateket – Det Danske Filminstitut Møde- og Konferencesteder

Gothersgade 55, 1123 København K, Storkøbenhavn

Det Danske Filminstitut tilbyder en række professionelle møde- og konferencefaciliteter i et flot og indbydende hus lige ved Kongens Have og Nørreport St.

Vores moderne biografer, (Carl med 182 pladser og Asta med 140), er udstyret med den nyeste teknik og er velegnede til afholdelse af konferencer, præsentationer og filmvisninger.

Det er også muligt at afholde møder og mindre workshops i vores store mødelokale på 4. sal med en imponerende udsigt over Kgs. Have.

Restaurant SULT står for kvalitetsbevidst forplejning til alle arrangementer og tilbyder en attraktiv møde- og konferencepakke tilpasset dine ønsker.

Et professionelt team af teknikere og personale står parat til at assistere i løbet af dagen og sørge for at afviklingen af dit arrangement forløber planmæssigt.

Tegner du en firmaaftale med Cinemateket, har du mulighed for at opnå 15% rabat på leje af biografer og mødelokale.

Du er velkommen til at kontakte vores Event Manager for at høre mere om mulighederne, priser og få en rundvisning af vores faciliteter.

Kapacitet

Bio Carl (182 personer) og Bio Asta (140 personer)

Bio Carl er en klassisk biograf, men egner sig til meget mere end blot at vise film. Vi har stor erfaring med afvikling af konferencer med paneldebatter, præsentationer, Q&A, foredrag og meget mere. Udstyret med den mest moderne teknik og dygtige teknikere til rådighed er vi i stand til at levere en professionel løsning til ethvert arrangement eller filmvisning. Forplejning til arrangementer i Bio Carl serveres udenfor biografen i vores caféområde alt efter, hvilken type forplejning, der ønskes. Forplejning i forbindelse med arrangement i Bio Asta serveres udenfor biografen i Asta Bar.

Bio Benjamin (42 personer)

Bio Benjamin egner sig til mindre seminarer, præsentationer, foredrag, Q&As og intime filmvisninger. Biografens afviklingsudstyr og lærred er nyrenoveret, og tillader mange forskellige typer events – fra møder og seminarer til filmvisninger. Desuden er Bio Benjamin ideel til skole- og klassevisninger. Ønskes forplejning til arrangementet, kan dette serveres lige udenfor Bio Benjamin i Glassalen i Restaurant SULT.

Mødelokale (25-40 personer)

Mødelokalet ligger på 4. sal og har en fantastisk udsigt over Kongens Have. Mødelokalet har borde med hjul, så du nemt kan indrette med den bordopstilling, der passer dig bedst. I klassisk opstilling er der plads til 25 gæster, og i biografopstilling er der plads til 40 gæster. Kaffe vil blive serveret direkte i mødelokalet, mens frokost typisk vil foregå i Restaurant SULT.

Foyer og café

I Cinematekets foyer og caféområde er der god plads til at opstille modtagelsesskranke eller afholde reception el.lign.

Asta Bar

I Cinematekets Asta Bar er der mulighed for at afholde receptioner, debatarrangementer, bar-events, udstillinger mv.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK
DKK
×

Information

Deltagere 182
Spisepladser 210
Handikapvenlig Yes
Mødelokaler 1
Gruppelokaler 1
Auditorier 3

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 182
Max. pers. i auditorium 182
Max. pers. ved skoleborde 25
Max. pers. i U-bord 25
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 24

Miljømærkninger