Log ind Opret bruger
Centeradgang
Kursuslex
Menu
Er der noget vi kan hjælpe med?
88 83 20 99

CinemaxX København

Kalvebod Brygge 57, 1560 København V, Storkøbenhavn (Se kort)

100% RO OM FAGLIGHEDEN - I ANDERLEDES OG INSPIRERENDE OMGIVELSER

Kender du det, når du går i biografen; du træder ind i den mørke biografsal, sætter dig i det bløde sæde, og så snart filmen kører over det store lærred bliver virkeligheden sat på pause - du slapper af, glemmer alt om praktiske gøremål og to-do-lister, og din opmærksomhed er 100% fokuseret på aktiviteterne på det store lærred og lyden, der omkranser dig og suger dig ind i fortællingen?

Lige præcis denne tilstand - den skærpede modtagelighed - som opstår i biografsalens rum, er det, der gør biografen meget velegnet til at afholde møder, seminarer og konferencer. Få dine vigtige budskaber op på det store lærred og inviter dine vigtige kontakter i biografen til et anderledes og inspirerende møde, hvor det intense og fokuserede læringsmiljø skaber de bedste forudsætninger for, at deltagerne går fra mødet med et optimalt output.

Vi har oparbejdet stor erfaring i planlægning og afvikling af møder, seminarer, foredrag, konferencer og events i alle størrelsesordener, og vi har et dedikeret team ansat til udelukkende at varetage B2B-arrangementer. Vi er din medarrangør og sparringspartner lige fra den første kontakt og varetager alt det praktiske fra catering til booking af særligt inventar, tryksager og hvad du ellers måtte ønske at udlicitere. Og vi gør os altid umage for, at dit arrangement bliver en succes, og at du får lige præcis det arrangement, du og dit bagland ønsker. 

Du er altid meget velkommen til at komme forbi til en uforpligtende snak og rundvisning.

KORT OM CINEMAXXs RAMMER OG MULIGHEDER:

Stor multiplexbiograf med central placering i København (og søsterbiografer i Odense og Aarhus).

Mulighed for at køre sideløbende program i op til 14 sale.

Lydisolerede sale med uovertruffen lyd, store lærreder og frit udsyn for alle gæster.

Rummelige foyerer med god gulvplads til kreative outbreak sessions, messestande, networking og spisning.

God mulighed for at dele dit arrangement op i forskellige områder, efter dine ønsker.

Mulighed for at give dit arrangement et twist og fx slutte dagen af med temafest og forpremiere på en kommende premierefilm.

Vi håber på at høre fra dig.

/Sabine Dahl, B2B manager i CinemaxX.

CinemaxX København har 14 sale med plads til mellem 75-550 gæster. Der er en samlet kapacitet i salene på over 3000 pladser. De 14 sale er fordelt på 3 etager, som alle har rummelige foyerområder, som egner sig til både loungeområder, hygge, spisning, messeudstilling - eller fx ekstra plads til kreative outbreak sessions.

 • Mødelokaler:
  14
 • Gruppelokaler:
  0
 • Auditorier:
  14
 • Udstillingsmulighed, antal m²:
  300
 • Max kapacitet (bio):
  Ikke Angivet
 • Max. personer i auditorium:
  550
 • Max. personer ved skoleborde:
  0
 • Max. personer i U-bord:
  0
 • Max. personer i ø-opstilling á 6-8 personer:
  500
 • Max. personer ved stående reception:
  2000
 • Spisepladser:
  1000
 • Værelser:
  0
 • Sengepladser i alt:
  0

SALE OG FOYERER

CinemaxX er en multiplex-biograf med central placering i København (og søsterbiografer i Aarhus og Odense).

Der er mulighed for at køre sideløbende program i alle biografens 14 sale.

Biografen er opbygget i 3 etager, som alle rummer store foyerområder med god gulvplads til kreative outbreak sessions, messestande, networking og spisning. Der er god mulighed for at dele et arrangement op i forskellige områder, efter dine ønsker.

Ønsker du at give dit arrangement et twist, kan du fx slutte dagen af med temafest og forpremiere på en kommende premierefilm.

AV-UDSTYR

Alle vores sale er fuldt udstyrede med state-of-the-art AV-udstyr. Vi har dygtige teknikere, som naturligvis vil varetage både tests og opsætning - og som vil være til stede i salene under hele arrangementet til at sørge for, at I får en glidende og problemfri afvikling af oplæg.

Både sale og foyerområder er udstyret med lynhurtigt fibernet, og der kan oprettes separate profiler til fx gæster, udstillere og talere.

PLACERING - OG OMKRINGLIGGENDE AKTIVITETER

CinemaxX København ligger placeret i sammenhæng med Fisketorvet Shoppingcenter med rig mulighed for shopping, restaurantbesøg mm.

Når du besøger CinemaxX København kan du derudover vælge at slå et smut forbi det gratis havnebad, som ligger lige ved siden af biografen. I sommerhalvåret åbner havnebadet - en frisk oplevelse, hvor mange lokale københavnere nyder en svømmetur. Der er tre pools, en til dykning, en til svømning og et børnebassin. Derudover ligger der bystrande på Amager i gåafstand.

Det er også muligt at tage en havnebus direkte fra Fisketorvet og opleve en sightseeingtur rundt i Københavns kanaler, hvor du kommer forbi bl.a. Den Lille Havfrue og Operaen.

Et dagsmøde (kl. 09:00 - 17:00) i CinemaxX indeholder:

Leje af en biografsal til oplæg (salstørrelse vælges efter antal deltagere), inkl. dygtig tekniker til test af materiale, opsætning og afvikling under hele arrangementet (teknikeren vil være til stede i salen og hjælpe oplægsholderne hele dagen).

Opsætning af ståborde i afskærmet foyerområde, samt personaleservice til opsætning, servering og afrydning.

Ved ankomst el. til formiddagspause: Kaffe, the, isvand, croissanter og frugt

Frokost: Sandwichbuffet med et udvalg af lækre sandwiches, inkl. 1 sodavand/vand

Eftermiddag: Kaffe, the, isvand og portionsanrettede kager

 

Ønskes tillæg/ændringer til forplejningen eller det øvrige set up kan dette naturligvis aftales.

CINEMAXX KØBENHAVN ER PLACERET VED FISKETORVET SHOPPINGCENTER

Adresse: Kalvebod Brygge 57, DK-1560 København V.

I forbindelse med møder- og konferencer tilbyder vi gratis parkering i Fisketorvets parkeringsanlæg, som rummer over 2000 parkeringspladser.

Der er derudover gode offentlige transportmuligheder med S-togsforbindelse fra Dybbølsbro kun 150 meter fra CinemaxXs indgang, samt busforbindelse ca. 200 meter fra CinemaxX. Københavns Hovedbanegård er ydermere beliggende i gåafstand - ca.  1,5 km. fra CinemaxX.

For de eventyrlyste er det muligt at sejle direkte til biografen via Københavns kanaler.

 • I by:
  Ja
 • Landlige omgivelser:
  Nej
 • Ved strand/sø:
  Nej
 • Ved skov:
  Nej

Er der noget vi kan hjælpe med?

Vil du hellere have personlig betjening, sidder vi klar til at hjælpe dig.
Vi kender alle mødestederne ud og ind.

88 83 20 99

Mandag - fredag, kl. 9-16