Sign In

Sign In

Color Hotel Skagen Kongressteder, Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK465,00

Gl. Landevej 39, 9990 Skagen, Nordjylland

TOPMØDE

På Color Hotel Skagen får I rammer ud over det sædvanlige. Beliggenhed i attraktive Skagen. Naturen lige uden for døren og faciliteter i topklasse. Et 4-stjernet hotel med plads til 350 personer, 5 konferencelokaler, alt i mødefaciliteter, lækker forplejning og masser af muligheder for events.

Med nordjyske motorveje og mange daglige fly- og færgeforbindelser til regionen, er et arrangement på toppen tættere på, end man skulle tro.

Faciliteter

Udendørs opvarmet swimmingpool, spa, sauna med plads op til 20 personer, fitnessbygning, minigolf, beachvolley og “slyngelstue”. Desuden har vi Skagens rå natur med vandre- og løberuter lige uden for døren. Kort over ruter kan fås i receptionen.

Teambuilding og events

På Color Hotel Skagen bruger vi vores fantastiske omgivelser aktivt, når I har brug for at summe over dagens input, få rørt den venstre hjernehalvdel eller give deltagerne lidt action i den unikke natur.

I kan også blive Skagensmalere for en dag i et autentisk atelier eller komme med på en guidet tur gennem Skagens dramatiske historie, hvor I slutter af med champagne på Grenen.

Spørg os gerne om flere gode idéer.

Kapacitet

Color Hotel Skagen har 151 værelser, heraf 48 ferielejligheder. Alle værelser er moderne indrettet og med gratis WiFi.

Vi har lyse, velindrettede konferencelokaler med plads til 350 personer i bioopstilling og 250 i arbejdende konference. Vi har endvidere også mange mindre mødelokaler.

Vi har plads til 320 gæster til spisning i et lokale. Vi har endvidere en hyggelig a là carte restaurant samt flere hyggelige lokaler til mindre selskaber.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 465
DKK 1710
×

Information

Deltagere 350
Værelser 151
Spisepladser 320
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 5
Gruppelokaler 14
Statsaftale Hotel, Kurser og konferencer

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 350
Max. pers. ved skoleborde 250
Max. pers. i U-bord 100
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 180

Miljømærkninger