Sign In

Sign In

Comwell Copenhagen Portside – Dolce by Wyndham Kongressteder, Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK914,00

Alexandriagade 1, 2150 Nordhavn, Storkøbenhavn

VELKOMMEN PÅ COMWELL COPENHAGEN PORTSIDE – DOLCE BY WYNDHAM

Storby, vand, international stemning
Træd indenfor i lobbyen på Comwell Copenhagen Portside og bliv blæst bagover af den levende atmosfære. Her finder du et mix af lokale, der kommer forbi til en frisk kop kaffe, freelancere arbejdende i det åbne Co-Work område og internationale gæster, der mødes over en cocktail. En nordisk udgave af en livlig italiensk byplads. Rå. Raffineret og uden sammenligning. Vi tilbyder 482 værelser samt 17 mødelokaler i forskellig størrelse – det største med plads til 400 personer i biografopsætning samt 1200 kvm råt eventområde. Hotellet ligger i hjertet af det boomende Nordhavn omringet af vand og med fantastisk adgang til alt dét, en storbyhavn byder på – endda kun 20 min. fra Københavns Lufthavn og 10 min. fra Hovedbanegården.

Livlige Nordhavn
Snup en friskpresset juice fra vores café. Træd udenfor og bliv ramt af den pulserende havnestemning. En blanding af internationale krydstogtsgæster og københavnere der nyder livet og den livlige stemning, ved vandet. Gå over til det konstant voksende Århusgadekvarter og oplev et russisk handelsselskab omdannet til designcafé, pop-up butikker, traditionelt håndlavet sushi, vinbarer og en nordisk restaurant på toppen af en gammel silo. Du kan endda få en nitrogen-is. Nice! Hop i en kajak og udforsk byen fra dens mange kanaler eller stig på metroen og sus til centrum på 8 minutter. Der er intet kvarter som dette i hele København.

Restaurant Portside
Uh, her sker nye, spændende ting i Københavns pulserende nordpol, Nordhavn. Og Comwell Copenhagen Portside er én af dem! Træd indenfor i vores elegante, rå og urbane restaurant og mærk suset af fjerne himmelstrøg i vores vidunderlige verdenskøkken.
Vores overvejende grønne avantgardekøkken taler til både veganere, vegetarer, ja, hvem-som-helst som hylder madmodet og nyder, at her er lidt smæk på krydderierne. Og alt det grønne er hevet op af jorden eller plukket på træer og buske herhjemme.


OPTJEN POINT DU KAN BRUGE I HELE VERDEN
Dit ophold er en opturs-oplevelse i sig selv. Men der er mere endnu. Vi er en del af Wyndhams eksklusive Dolce Hotels & Resorts-brand. Så hver gang du bor her, optjener du point, der kan bruges på 9000+  hoteller verden over. 9000+ hoteller! Forestil dig det. Du får vores  hoteloplevelse OG point, du kan bruge på ferier til nogle af de lækreste steder i verden. Win-win.

Kapacitet

KAPACITET
Maks u-bordsopstilling:76
Maks klasseværelse opstilling: 200
Maks biografopstilling: 400
Maks carberet opstilling: 126
Maks banket opstilling: 600

LOKALEPLAN

Faciliteter

Video

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Service
Value for Money
Find vej
Cleanliness

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 914
DKK
×

Information

Deltagere 700
Værelser 482
Spisepladser 600
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 8
Gruppelokaler 9

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 400
Max. pers. ved skoleborde 200
Max. pers. i U-bord 76
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 210
Max. pers. ved stående reception 700

Miljømærkninger