Sign In

Sign In

Comwell Holte Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK965,00

Kongevejen 495A, 2840 Holte, Nordsjælland

Comwell Holte ligger naturskønt i Nordsjælland ved Rude Skov og Vaserne med kun 15. min. kørsel til Københavns Centrum.

Comwell Holte – har renoveret deres mødelokaler i overbygningen kaldet Newton og har lavet ny pauseområde udenfor lokalet, og samtidig har de også fået taget nogle nye billeder af lobbyen og pauseområdet i hovedbygningen, hvor gæster i de store mødelokaler Shakespeare og Mark Twain nyder deres pauser.

Comwell Holte er et spændende konferencehotel i forskudte planer, der bygningsmæssigt er integreret i det smukke fredede kuperede terræn Vaserne. De mange smukke grønne områder omkring hotellet gør desuden Comwell Hotel Holte perfekt til både teambuilding og teamudviklende aktiviteter.

Den skønne beliggenhed, pejsebaren, Restaurant Brasseriet og den store terrasse gør Comwell Holte til et attraktivt sted at mødes og opholde sig.

EKSKLUSIVE MØDELOKALER MED ET HJEMLIGT TOUCH
Ønsker du særligt eksklusive rammer til dit møde, kan Comwell Holte skabe dette i det smukke palæ, hvor hjemlig stemning smelter sammen med professionelle møderammer. Mødelokalerne i palæet er indrettet med specialdesignet mødebord, danske designklassikere, stilrene linjer og højt til loftet. Palæets hjerte er loungen, hvor I finder forplejning dagen igennem. Herfra er der udgang til terrasse, hvor I kan nyde pauserne i mødedagen.

Palæets mødelokaler egner sig perfekt til møder med 10-20 mødedeltagere. For flere af mødelokalerne er der mulighed for tilkøb af tilstødende grupperum; med direkte adgang fra mødelokalet samt egne, private toilet faciliteter.

Palæet er placeret midt i fantastiske, naturskønne omgivelser – tæt ved skov og vores åbne park, hvor I har mulighed for at trække frisk luft i pauserne. Starter I mødet fra morgenstunden, sørger vi for lækre hjemmebagte boller, ost og pålæg, marmelade, frisk frugt og sunde smoothies og et udvalg af juice. Formiddag og eftermiddag forkæles I med en velfortjent pause snack.

Kapacitet

Comwell Holte har mødekapacitet til det helt store kundearrangement, kursus eller konference med op til 150 siddende personer, men også mødelokaler til ganske få deltagere samt lækre faciliteter i Palæet til det eksklusive møde.

LOKALEPLAN

Faciliteter

Video

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Service
Value for Money
Find vej
Cleanliness

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 965
DKK 2804
×

Information

Værelser 113
Spisepladser 160
Handikapvenlig Nej
Mødelokaler 13
Gruppelokaler 8

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 150
Max. pers. ved skoleborde 80
Max. pers. i U-bord 36
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 79
Max. pers. ved stående reception 299

Miljømærkninger