Sign In

Sign In

Comwell Rebild Bakker Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK638,00

Rebildvej 36, 9520 Skørping, Nordjylland

Comwell Rebild Bakker ligger midt i Danmarks smukkeste natur syd for Limfjorden. Med den enestående natur lige uden for døren er der masser af aktiviteter og faciliteter til det aktive liv. Hotellet ligger centralt placeret i Nordjylland, så du kommer hurtigt til hotellet fra motorvejen E45 og fra Aalborg.

Her finder du desuden moderne mødefaciliteter. Her har du mulighed for at afvikle alle former for kurser, konferencer, teambuilding, firmafester og andre store events.

Comwell Rebild Bakker har lyse og fleksible mødelokaler til arrangementer af enhver størrelse og har blandt andet to auditoriums. Derudover har vi optimale muligheder for udendørsaktiviteter og anderledes møder, da vi ligger i den skønneste uspolerede natur med masser af plads til at boltre sig.

Hotellet blev opført som et konferencehotel i 1988, hvor ”mødekernen” er indrettet midt i hotellet, hvorfra møde- og konferencelokalerne ligger omkring, og hvor værelserne ligger som satellitter ud fra disse. Det betyder, at du kan afholde dit møde uforstyrret uden at miste overblikket.

ALTERNATIVE MÅDER AT HOLDE MØDER PÅ
Den bedste forudsætning for at tænke ud af boksen og blive inspireret gemmer sig i naturen. Med Comwell Rebild Bakker liggende midt i Danmarks smukkeste natur får du de optimale rammer til at afholde innovative møder og kurser, teambuilding og kick-offs med aktiviteter og øvelse som omdrejningspunkt. Prøv f.eks. at holde møde i skoven i en tipi, tag jeres strategi med ud på en sjov og udfordrende GPS-skattejagt i bakkerne eller afhold en grilldyst.

Kapacitet

Comwell Rebild Bakker har mødekapacitet til det helt store kundearrangement, kursus eller konference for op til 580 personer i det Store Auditorium og har mødelokaler til ganske få deltagere.

Faciliteter

Video

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Service
Value for Money
Find vej
Cleanliness

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 638
DKK 2040
×

Information

Værelser 151
Spisepladser 365
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 14
Gruppelokaler 8
Statsaftale Ja

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 579
Max. pers. ved skoleborde 346
Max. pers. i U-bord 32
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 249
Max. pers. ved stående reception 200

Miljømærkninger