Log ind Opret bruger
Centeradgang
Kursuslex
Menu
Er der noget vi kan hjælpe med?
70 22 11 73

Copenhagen Marriott Hotel

Kalvebod Brygge 5, 1560 København V, Storkøbenhavn (Se kort)

I hjertet af København, tæt på Tivoli og Christiansborg, ligger Copenhagen Marriot Hotel langs kanalen ved Kalvebod Brygge. Hotellet har 406 rummelige værelser med udsigt over byen på den ene side og havnekanalen på den anden.

Udover en fantastisk beliggenhed og 5-stjernet service, er Copenhagen Marriott Hotel er kendt for sine fleksible og velindrettede konferencefaciliteter. Der er i alt 16 lokaler i forskellige størrelser og med plads til 600 gæster.

Værelser:

Der er i alt 406 værelser på Copenhagen Marriott

Af disse værelser findes:
1 Royal Suite, 170m2.
8 Executive Suites, 72m2
8 Junior Suites, 40m2
77 executive værelser,
164 deluxe værelser med water view
148 deluxe værelser med city view incl. 3 handicapvenlige værelser.

Møde og konference:

Vores 14 fleksible møde- og konferencelokaler med plads til op til 600 gæster. Dog er der max plads til 400 spisende gæster i samme lokale.

Vil du vide mere om møde- og konference kapacitet, kan du se kapacitetsoversigten her.

 • Mødelokaler:
  16
 • Gruppelokaler:
  0
 • Auditorier:
  0
 • Udstillingsmulighed, antal m²:
  520
 • Max kapacitet (bio):
  520
 • Max. personer i auditorium:
  0
 • Max. personer ved skoleborde:
  360
 • Max. personer i U-bord:
  120
 • Max. personer i ø-opstilling á 6-8 personer:
  400
 • Max. personer ved stående reception:
  600
 • Spisepladser:
  400
 • Værelser:
  406
 • Sengepladser i alt:
  575

Spis en lækker middag i Midtown Grill, eller nyd en drik på terrassen i Pier 5, i forbindelse med dit ophold hos os.

Vi kan tilbyde følgende fritidsfaciliteter på kursusstedet:

 • Sauna
 • Dampbad
 • Fitnesscenter
 • Massage 

Husk også at udnytte vores skønne placering helt ned til havnekanalen hvor du med fordel kan tage et dyp på en varm dag, eller nyde en gåtur langs vandet. 

 • Gratis WiFi:
  Ja
 • Motionsrum:
  Ja
 • Tennis:
  Nej
 • Boldbane:
  Nej
 • Motions-sti:
  Ja
 • Indendørs swimmingpool:
  Nej
 • Udendørs swimmingpool:
  Nej
 • Spa bad:
  Nej
 • Spa-Område:
  Ja
 • Solarie:
  Nej
 • Sauna:
  Ja

Værelserne kan med fordel benyttes som dobbeltværelser og er udstyret med tv, sikkerhedsboks, minibar, te- og kaffe faciliteter, strygejern- og bræt, air-condition, 24-timers room service, samt alle de essentielle badeværelsesfaciliteter. 

Værelserne har enten udsigt til vandet eller København. 

 • Sengepladser i alt:
  575
 • Enkeltværelser:
  406
 • Dobbeltværelser:
  406
 • Flersengsværelser:
  174
 • Suiter:
  17
 • Lejligheder/hytter:
  0
 • Værelser uden privat bad/toilet:
  0
 • Handikapegnede værelser:
  3

Copenhagen Marriott Hotel ligger i små 10 minutters gåafstand til Københavns Hovedbanegård og kun 15 minutters kørsel til lufthavnen Copenhagen, så det er nemt at komme både til og fra hotellet. 

Den centrale placeringen midt i København, betyder desuden at hotellets gæster kan nyde at attraktioner, barer, restauranter og shopping altid er lige rundt om hjørnet. 

 • I by:
  Ja
 • Landlige omgivelser:
  Nej
 • Ved strand/sø:
  Nej
 • Ved skov:
  Nej

Dette danner udgangspunkt for servicekvalitetsindekset, som angiver i hvor høj grad mødeplanlæggeren har været tilfreds med Copenhagen Marriott Hotel.
Servicekvalitetsindekset udgøres af svarende indenfor nedenstående kategorier.

4,2
Service v. reservation
4,2
Aftale overholdelse
4,2
Receptions service
4,2
Teknisk kvalitet
3,4
Service niveau (faglokaler)
3,4
Maden (restaurant)
3,4
Service niveau (restaurant)
4,2
Værelsesrengøring
4,6
Rengøring (faglokaler)
4,6
Generel vedligeholdelse
S.Z.
19-02-2019
3,5

har skrevet før

L.J.
29-02-2016
4,6

Dejligt med tæt samarbejde om mit arrangement. Masser af personale på "konferenceetagen". Nemt og hurtigt at kontakte personale.

2 centrale perler i København

22-05-2018 12:00

Copenhagen Mariott Hotel ligger i hjertet af København, tæt på Tivoli og Christiansborg, langs kanalen ved Kalvebod Brygge. Hotellet har 406 rummelige værelser med udsigt over byen på den ene side og havnekanalen på den anden.

Udover en fantastisk beliggenhed og 5-stjernet service, er Copenhagen Marriott Hotel kendt for sine fleksible og velindrettede konferencefaciliteter. Der er i alt 16 lokaler i forskellige størrelser og med plads til 600 gæster.

Se mere om Copenhagen Mariott Hotel
Se mere om Crowne Plaza Copenhagen Towers

Intimkoncerter i luksussuite

05-04-2018 05:00

Med ‘Home Concerts i The Royal Suite’ byder Copenhagen Marriott Hotel på en luksuriøs, musikalsk oplevelse, som både lokale og internationale gæster kan nye godt af. Tanken er, at de små intime koncerter i hotellets luksussuite skal rykke ved opfattelsen af stedet som et eksklusivt 5-stjernet hotel primært forbeholdt internationale gæster til også at være et åbent og venligt mødested på havnefronten, skriver Turisme.nu.

Initiativet finder sted i tæt samarbejde med idékvinden bag Home Concerts i Danmark, sangerinden Camille Jones. Om samarbejdet siger Morten Jensen, koncernmarketingdirektør hos BC Hospitality Group, der også driver Copenhagen Marriott Hotel: “I dag tales der meget om transformative oplevelser, og hvad der reelt skal til, for at vi husker en oplevelse bedre, og det tankesæt arbejder vi aktivt med,” siger han. Kilde HORESTA.

Se mere om Copenhagen Marriott Hotel

Københavns dyreste suite åbner snart

29-08-2017 11:00

Copenhagen Marriott Hotel genåbner sin præsidentsuite til november, når der er investeret 4.5 mio. kroner i den såkaldte Præsidentsuite på det 5-stjernede hotel. Den 160 kvadratmeter store præsidentsuite, hvor bl.a. Hilary Clinton har boet bliver et af de dyreste hotelværelser i Danmark. Også en af Libyens tidligere diktator, Muammar Gaddafis sønner, Hannibal, boede i suiten. Det foregik mens han studerende på Copenhagen Business School. Også Japans kronprins, Naruhito, der i juni i år var på officielt besøg i Danmark nød den 5-stjernede luksussuite..

”Det bliver en ’Toppen af Poppen’-suite. Omkring møde- og spisebordet ved det åbne køkken kan der sidde 14, der bliver stort soveværelse, et nærmest spa-agtigt badeværelse, et gæstetoilet, fede møbler og B&O-udstyr. Vi bruger alene på B&O 1/4 mio. kr.. Derudover kan der ’tilkobles’ et værelse, hvis kunden ønsker to soveværelser,” Det siger koncernchef for BC (Bella Center) Hospitality Group, Allan Agerholm, til standby.dk.

Marriott Copenhagen er et af de tre hoteller i BCHG’s hotelportefølje, de 2 andre er begge i Ørestad, AC Hotel Bella Sky Copenhagen med 812 værelser – Københavns i dag største hotel – og Crowne Plaza. Marriott Copenhagen er med sine 406 værelser er Danmarks største 5-stjernede hotel. (Kilde: HORESTA)

Læs mere om Copenhagen Marriott Hotel

Mariott ansætter 13 flygtninge

03-08-2017 13:00

13 flygtninge fra Roskilde Kommune er i august blevet fastansat i ordinært arbejde på Copenhagen Mariott Hotel. Yderligere 2 fastansættes muligvis den 15. august. Ansættelserne kommer som følge af et tæt samarbejde med Integration i Roskilde Kommune og Hotel Marriott, skriver SN.dk.

I forløbet hos Marriott havde medarbejdere fra kommunen deres daglige gang på hotellet. Det havde de dels for at støtte flygtningene, dels for at hotellet ikke skulle afsætte ekstra arbejdskraft for at tage sig af ting, der ikke direkte havde noget med arbejdsforløbet at gøre.

”Det har på alle måder været en fornøjelse at arbejde sammen med Roskilde Kommune, der har turdet at tænke ud af boksen og har samlet alt med flygtninge under ét tag i Integration. Det betyder, at der ikke er flere forskellige led, som vi skal igennem for at rekruttere arbejdskraft,” siger Mireille Jakobsen, der er Group CSR Manager hos BC Hospitality Group A/S, der ejer Hotel Marriott.

Se mere om Copenhagen Mariott Hotel

Copenhagen Marriott kåret som "Hotel of the Year"

21-04-2017 05:00

Copenhagen Marriott kåret som "Hotel of the Year"

På hotelkædens europæiske lederkonference i London blev det 5-stjernede københavnske hotel hyldet foran 500 hoteldirektører.

Marriott og Starwoods topledelse, inklusive godt 500 hoteldirektører fra koncernens hoteller i Europa, hyldede for nylig Copenhagen Marriott, der på hotelkædens europæiske lederkonference i London løb med den fornemme pris som 'HOTEL OF THE YEAR', lyder det i en pressemeddelelse fra hotellet.

Det var blandt andet en ekstraordinær indsats inden for områder som Markedspenetration, Operational Udmærkelse, Gæstetilfredshed, RevPar (gennemsnitlig omsætning per tilgængeligt værelse) og Brand Standards Quality Audit, at det 5-stjernede hotel på Kalvebod Brygge for første gang udmærkede sig som Europas bedste.

Bag begrundelsen for anerkendelsen af Copenhagen Marriott, lyder det blandt andet fra Marriotts hovedkontor i Europa: - Det veletablerede Copenhagen Marriott hotel fortsætter ufortrødent med at vækste og har med stor succes formået at sætte strategisk fokus på omsætningspotentialet blandt kædens mange Marriott Rewards medlemmer. Hotellet har desuden haft stor succes med at brande sig som en del af Marriott-kæden og har et engageret ledelsesteam, som evner at skabe unikke og mindeværdige gæsteophold væsentligt over brand gennemsnit.

Det er BC Hospitality Group A/S, der ejer og driver Copenhagen Marriott på Københavns havnefront under en franchiseaftale med Marriott. BC Hospitality Group har siden overtagelsen i 2015 ad flere omgange fornyet hotellet med bl.a. Meetings Imagined, ny Executive Lounge og 5 nye værelser - investeringer på samlet set 18 mio. dkk, og der er planer om flere investeringer og idérige initiativer på hotellet i 2017/18.

Læs mere om Hotel Copenhagen Marriott

Copenhagen Marriott Hotel har fået nye ejere

10-01-2017 13:21

Prisen for det 5stjernede Copenhagen Mariott Hotel er på omkring én mia. kr. ATP Ejendomme og PensionDanmark får hver en ejerandel på 50 pct.

Da Solstra Investments i november 2014 købte hotellet, blev prisen ikke oplyst, men ifølge TV 2 betalte kapitalfonden mellem 600 og 800 mio. kr. for Marriott Hotel. Ejendommen, som ligger på havnefronten ved Kalvebod Brygge, rummer 406 værelser og er på ca. 24.000 kvm.

"Vi er meget tilfredse med investeringen, der er i fint tråd med vores fokus på større direkte investeringer med attraktive beliggenheder, lange lejekontrakter og sikre afkast til gavn for ATP’s medlemmer," siger Michael Nielsen, direktør i ATP Ejendomme.

"Vi ser frem til, at investeringen vil give vores medlemmer et godt og stabilt afkast de næste mange år," siger Torben Möger Pedersen, administrerende direktør i PensionDanmark. Marriott Hotel er udlejet til BC Hospitality Group A/S, der driver hotellet under en franchiseaftale med Marriott. BC Hospitality Group er ligeledes ejer og operatør på AC Hotel Bella Sky, Bella Center, Crowne Plaza Copenhagen Towers og driver Forum på Frederiksberg (kilde: JP).

Læs mere om Copenhagen Marriott Hotel

Ny direktør til Copenhagen Marriott Hotel

17-02-2015 13:02

Svenske Anna Käll overtager den 1. marts direktørstolen på Copenhagen Marriott Hotel. Samme dato overtager BC Hospitality Group A/S driften af hotellet, som fortsætter under Marriott brandet via en franchiseaftale.

Copenhagen Marriott Hotel kommer dermed i familie med Bella Center Copenhagen, AC Hotel Bella Sky, Comwell Congress Center Copenhagen og Crowne Plaza Copenhagen Towers.

Anna Käll er 42 år og har mange års ledererfaring inden for hotelbranchen. Hun kommer fra en stilling som Director of Operations på Hilton Copenhagen Airport. Før dette var hun F&B Manager med ansvar for salg hos Casino Cosmopol AB, ligesom hun har været Director of Operations hos Hilton Malmø City.

Læs mere om Copenhagen Marriott Hotel

Marriott får nye mødefaciliteter

16-09-2014 12:22

Copenhagen Marriott Hotel har igangsat en gennemgribende ændring af hotellets møde- og konferencefaciliteter for at imødekomme en stigende efterspørgsel på mere inspirerende og kreative arbejdsmiljøer.

 

De nye mødeområder består af fleksible arbejdsstationer og tilbyder trådløs teknologi samt videokonference, intelligente whiteboards, projektionsvægge, dockingstationer og touch screens.

 

Al teknologi vil være app- eller webbaseret, så man vil kunne udnytte den fremtidige teknologiske udvikling. De nye mødeområder står færdige i oktober.

 

>>Læs mere om Copenhagen Marriott Hotel

Marriott klargør til den næste generation!

12-03-2014 00:05

Marriott klargør til den næste generation!

 
Med Future of Meetings byder hotel Marriott en generation, med stigende efterspørgsel overfor nytænkning indenfor den traditionelle mødepakke, velkommen. 
 
Møder handler ikke længere bare om borde og stole, de handler i langt højere grad om mennesker. Arbejdsgange har ændret sig i løbet af de seneste år og det imødekommer Copenhagen Marriott Hotel blandt andet med atypiske mødeopstillinger, som kalder på kreativiteten hos mødedeltagerne. Et andet nyt tiltag er en app, de kalder Red Coat Direct - der forbinder mødelederen og hotellet, så mødet forstyrres så lidt som muligt. 
 
Besøg Copenhagen Marriott Hotel på stand 062
 
Meget mere info her. 

Er der noget vi kan hjælpe med?

Vil du hellere have personlig betjening, sidder vi klar til at hjælpe dig.
Vi kender alle mødestederne ud og ind.

Mandag - fredag, kl. 9-16