Sign In

Sign In

Copenhagen Marriott Hotel Kongressteder, Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK625,00

Kalvebod Brygge 5, 1560 København V, Storkøbenhavn

I hjertet af København, tæt på Tivoli og Christiansborg, ligger Copenhagen Marriott Hotel langs kanalen ved Kalvebod Brygge. Hotellet har 406 rummelige værelser med udsigt over byen på den ene side og havnekanalen på den anden.

Copenhagen Marriott Hotel tilbyder rummelige værelser med udsøgt udsigt, luksuriøse senge og sengetøj, et skrivebord og højhastighedsinternet. Copenhagen Marriott Hotel er et topvalg blandt hoteller i København. Endelig har du fornøjelsen af alt, hvad København har at byde på lige uden for døren.

Udover en fantastisk beliggenhed og 5-stjernet service, er Copenhagen Marriott Hotel er kendt for sine fleksible og velindrettede konferencefaciliteter.

Kapacitet

Værelser:
Der er i alt 406 værelser på Copenhagen Marriott
Af disse værelser findes:
1 Royal Suite, 170m².
8 Executive Suites, 72m²
8 Junior Suites, 40m²
77 executive værelser,
164 deluxe værelser med water view
148 deluxe værelser med city view incl. 3 handicapvenlige værelser.

Møde og konference:
Med i alt 14 fleksible mødelokaler af forskellig størrelse, hvor de to største lokaler kan slås sammen til én stor sal med plads til 520 gæster, er Copenhagen Marriott Hotel det perfekte sted at afholde dine arrangementer. For at fuldende mødeoplevelsen er hotellet udstyret med højhastigheds WIFI og den nyeste teknologi inden for IT og AV.

Flere af vores mødelokaler har udsigt til Københavns smukke havn, og er perfekte til at afholde små og store arrangementer. Vi har alt fra fleksible mødelokaler, moderne IT-løsninger, udsøgte madoplevelser til et team af dedikerede medarbejdere. De dygtige kokke på Copenhagen Marriott Hotel kan toppe oplevelsen med lækker mad til møder eller konferencer.

Hos Copenhagen Marriott Hotel, får du fornøjelsen af alt, hvad København har at byde på lige uden for døren – komponenter, der gør begivenheder og ophold hos os mindeværdige.

Vil du vide mere om møde- og konference kapacitet, kan du se kapacitetsoversigten her.

On-site restauranter
På Copenhagen Marriott Hotel har vi to restauranter, Midtown Grill og Pier 5 Bar and Lounge.

Hos Midtown Grill fokuserer vi på klassiske retter med god smag baseret på bæredygtige og lokale råvarer. Restauranten ligger med udsigt over vandet og en afslappet atmosfære – det perfekte sted til enhver lejlighed.

Pier 5 Bar & Lounge serverer frisklavede cocktails, småretter og snacks hele dagen med havnekanalen ved døren og en skøn terrasse. Her kan du nyde en bid mad, en kop kaffe eller en cocktail i solen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 625
DKK 2055
×

Information

Deltagere 600
Værelser 406
Spisepladser 400
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 16

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 520
Max. pers. ved skoleborde 360
Max. pers. i U-bord 120
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 400
Max. pers. ved stående reception 600

Miljømærkninger