Sign In

Sign In

Coworking Plus Møde- og Konferencesteder, Utraditionelle Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK550,00

Kochsgade 31D, 2. sal, 5000 Odense, Fyn

I Odenses gamle cykelfabrik, som i dag har et charmerende indre med højt til loftet og synlige bjælker, faciliterer vi hos Coworking Plus mange forskellige størrelser af mødelokaler.
Som gæst hos os er man med til at mødet bliver skræddersyet til netop det arrangement, som man har brug for.

Udover at vi rummer alt fra mødelokaler, konference lokale, en café til større arrangementer – både erhvervsmæssigt og til privat brug, så er Coworking Plus også et kontorfællesskab, hvor der er mulighed for at have sin helt egen kontorplads – både i open space og i et lukket kontor. Mulighederne er mange for at dække jeres behov og ønsker til vores “plug’n’play” koncept.
Der er tænkt på plads til de større virksomheder, men også til de mindre og ikke mindst selvstændige, som ønsker at være en del af et community, et stort netværk og fællesskab.

Vi er et moderne venue, hvor der er mulighed for at brygge sin egen barista kaffe imens man netværker og samtidig får en pause fra mødelokalet.
Er man mere til, at mødelokalet står klar ved ankomst med kaffe mm, så er der naturligvis også muligt at tilkøbe sig denne service.
Noahs køkken har til huse hos Coworking Plus, hvor der er mulighed for at tilkøbe mad. Bliv inspireret af Noahs verdenskøkken her. https://www.noahs.global/

Kapacitet

Vi har mødelokaler, som kan rumme fra 2 til 80 personer.
Mødelokalerne kan imødekomme mange forskellige behov – det kan være en af vores muteboxe til fordybelse, et mødelokale til 2-14 personer eller vores konference, som kan rumme op til 50 personer.
Derudover har vi vores Coworking Lounge, som kan faciliterer op til 30 personer i sofaer og stole og ydermere Coworking caféen, hvor vi har plads til 80 gæster.
Vi hjælper gerne med at udvælge netop det lokale, som passer til jeres behov.

Alle lokaler er udstyret med enten en projektor eller et tv med chromecast eller HDMI stik og et whiteboard eller flipover.
I vores baggård er der gratis parkering, plads til cyklen og vi ligger blot 14 minutters gågang fra Odense Banegård, hvis man er med offentlig transport.

Kontakt os endelig og vi hjælper med en løsning til netop jeres møde eller begivenhed.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 550
DKK
×

Information

Spisepladser 80
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 21
Gruppelokaler 21

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 51
Max. pers. ved skoleborde 20
Max. pers. i U-bord 40
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 45
Max. pers. ved stående reception 90