Sign In

Crowne Plaza Copenhagen Towers Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK645,00

Ørestads Boulevard 114-118, 2300 København S, Storkøbenhavn

Det centrale mødested

Crowne Plaza Copenhagen Towers ligger i knudepunktet Ørestad, hvor Skandinaviens trafikårer mødes – lige ved lufthavn, motorvej og Metro. På den måde er vi det oplagte mødested for gæster fra hele verden og et trygt udgangspunkt for opdagelsesrejser i København.  

Vores 3.500m² topmoderne konferencefaciliteter tilbyder rammerne om et professionelt gennemført forretningsarrangement. De lyse og rummelige omgivelser er fuldt udstyret og giver dig alle muligheder for at afholde succesfulde møder og konferencer. Blandt andet kan de fleksible mødelokaler sammensættes præcist til formålet, og de indeholder den nyeste AV-teknik som projektor, dvd-afspiller, mikrofon, højhastighedsinternet, Wi-Fi og whiteboard. Dertil kommer op mod 400 parkeringspladser i en tilknyttet parkeringskælder, der giver alle dine gæster let adgang til hotellet.

Samtidig gør vi noget ekstra for at sikre, at dit møde, din konference eller dit event på Crowne Plaza Copenhagen Towers bliver en succes. Vores professionelle personale er klar til at assistere under hele forløbet. Det betyder en problemfri planlægning og eksekvering samt daglige specificerede regninger, der giver dig styr på mødebudgettet.

Kapacitet

Vi byder dig indenfor på et hotel, der hele tiden tilstræber at vælge bæredygtige løsninger, når vi leverer en fuldendt oplevelse for vores gæster. Solcellerne på vores facader og de naturnedbrydelige produkter på vores badeværelser er blot nogle af eksemplerne.

Nyd det skandinaviske møbeldesign på vores 366 værelser og i opholdsområderne, smag på den sanselige gourmetmad i vores nordiske brasserie og oplev, hvordan det er at bo på et hotel, hvor gæsterne bliver behandlet, som om de er på besøg i vores eget hjem.

Vi tilbyder Deluxe værelser à 28 m², Club værelser à 33 m² (inkl. adgang til Club Lounge) samt 4 suiter à 60-90 m².

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 645
DKK
×

Information

Deltagere 800
Værelser 366
Spisepladser 650
Handikapvenlig Yes
Mødelokaler 2
Gruppelokaler 28
Statsaftale Hotel, Kurser og konferencer

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 800
Max. pers. ved skoleborde 462
Max. pers. i U-bord 146
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 648
Max. pers. ved stående reception 800

Miljømærkninger