Sign In

Sign In

Crowne Plaza Copenhagen Towers Kongressteder, Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK645,00

Ørestads Boulevard 114-118, 2300 København S, Storkøbenhavn

Det centrale mødested
Crowne Plaza Copenhagen Towers ligger i knudepunktet Ørestad, hvor Skandinaviens trafikårer mødes – lige ved lufthavn, motorvej og Metro. På den måde er vi det oplagte mødested for gæster fra hele verden og et trygt udgangspunkt for oplevelser i København.

Vores 3.500m² topmoderne konferencefaciliteter skaber rammerne til et professionelt gennemført forretningsarrangement. Vores lyse og rummelige lokaler er fuldt udstyret med de nyeste AV-løsninger, og giver dig alverdens muligheder for at afholde succesfulde møder og konferencer. Vores fleksible mødelokaler kan sammensættes præcist til mødets formål, omend det skal bruges til større foredrag, små intime møder eller noget helt tredje. Dertil har vi op mod 400 parkeringspladser i en tilknyttet parkeringskælder, der giver alle dine gæster let adgang til hotellet.

Samtidig gør vi noget ekstra for at sikre, at dit møde, din konference eller dit event på Crowne Plaza Copenhagen Towers bliver en succes. Vores professionelle personale er altid klar til at assistere under hele forløbet. Det betyder en problemfri planlægning og eksekvering samt daglige specificerede regninger, der giver dig styr på mødebudgettet.

Kapacitet

Bæredygtig profil
Vi byder dig indenfor på et af nordens førende hoteller indenfor bæredygtighed. Vi prøver hele tiden at vælge de bæredygtige løsninger, når vi leverer en fuldendt oplevelse for vores gæster. Solcellerne på vores facader bidrager til, at vi bruger 65% mindre energi end et hotel af tilsvarende størrelse, og de naturnedbrydelige produkter på vores badeværelser er blot nogle af eksemplerne.
Vores atrium er vores vartegn, hvor genbrugsmaterialer som plastikflasker, vinduesrammer og gummidæk er brugt i konstruktionerne. Det skaber rammerne om vores levende indendørs skov, hvor møder, frokoster og meget mere kan afholdes under trækronerne på de mange træer.
Derudover er Crowne Plaza Copenhagen Towers er certificeret med det internationale miljømærke, Green Key (2020). I vores køkkener, bruger vi så vidt muligt lokale råvarer i sæson, og alle ingredienser vælges med omtanke for natur, forbrug og dyrevelfærd. Alle madrester, der ikke doneres, omdannes til biogas.

Kapacitet
Nyd det skandinaviske møbeldesign på vores 366 værelser og i opholdsområderne, smag på den sanselige gourmetmad i vores nordiske brasserie og oplev, hvordan det er at bo på et hotel, hvor gæsterne bliver behandlet, som om de er på besøg i vores eget hjem.
Vi tilbyder desuden Deluxe værelser på 28 m², Club værelser på 33 m² (inkl. adgang til Club Lounge) samt 4 suiter på 60-90 m². Vi glæder os til at byder jer velkommen.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 645
DKK
×

Information

Deltagere 800
Værelser 366
Spisepladser 650
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 2
Gruppelokaler 28
Statsaftale Hotel, Kurser og konferencer

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 800
Max. pers. ved skoleborde 462
Max. pers. i U-bord 146
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 648
Max. pers. ved stående reception 800

Miljømærkninger