Sign In

Sign In

Dalum Landbrugsskole – kursus og konference Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK365,00

Landbrugsvej 65, 5260 Odense S, Fyn

Dalum Landbrugsskole er idyllisk beliggende i naturskønne og historiske rammer få kilometer fra den fynske motorvej og Odense centrum. De charmerende gamle bygninger har siden 1886 fungeret som landbrugsskole, men huser i dag også et moderne kursus- og konferencecenter.

I skolens konferencesal kan der være op til 230 personer, men skolen råder også over en række andre lyse og venlige lokaler af varierende størrelser – alle udstyret med moderne AV-udstyr.

Skolens nye innovationshus er spækket med moderne IT-udstyr – der må tegnes og skrives på væggene, og hele huset er super fleksibelt indrettet, så der kan arbejdes i både små og store grupper.

De stolte gamle bygninger og de moderne kursusfaciliteter skaber tilsammen en helt unik atmosfære, som du ikke finder andre steder.

Dalum Landbrugsskole har sit eget køkken, der lægger vægt på det gode måltid, som er lavet fra bunden af gode friske, lokale råvarer. Retterne er inspireret af den danske højskole-tradition og serveres som buffet, både til middags- og aftensmåltider.

Kapacitet

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 365
DKK 1140
×

Information

Værelser 67
Spisepladser 156
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 9
Gruppelokaler 23

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 250
Max. pers. i auditorium 230
Max. pers. ved skoleborde 150
Max. pers. i U-bord 40
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 100