Log ind Opret bruger
Centeradgang
Kursuslex
Menu
Er der noget vi kan hjælpe med?
70 22 11 73

Danhostel Ishøj Strand Kursuscenter

Ishøj Strandvej 13, 2635 Ishøj, Storkøbenhavn (Se kort)

Brug naturen omkring Danhostel som et kærkomment uderum til dit kursus

Danhostel Ishøj Strand har en unik beliggenhed, midt i naturen og tæt på byen. Det giver dig et væld af muligheder som kursusarrangør.

Hos os er det ikke kun vores lyse konferencelokaler, AV-udstyret og det velsmagende køkken du og dine kursusdeltagere kan drage fordel af.

Det naturskønne område omkring huset og den nærliggende strandpark er perfekt til at blive inddraget i et kursusforløb. Specielt når kursusdeltagerne trænger til det lille sceneskift, der giver fornyet energi.

Tag f.eks. dine kursister med på en walk-and-talk i strandparken. Vi hjælper gerne med gode ruteforslag. Du kan også give deltagerne et kærkomment break med en gang aktiv ”Leg & Læring” på området ved vores tipi.

I receptionen udleverer vi gerne materialer, tips og fakta-ark med ”Leg & Læringsøvelser”, der både giver ilt til hjernen og sætter gang i (latter)musklerne hos dine kursusdeltagere.    

Når du er hos os, skal du føle dig tryg. Vi er altid lige i nærheden og gør vores bedste for at være lydhør over for dine behov. Vi tager dit besøg alvorligt, men vores omgangstone er uformel og familiær.

Bål- & Tipi-arrangement

·         Som noget nyt, kan I vælge at lægge en del af jeres kursusdag på vores bål- og tipiplads i birkelunden. Her er der som udgangspunkt tale om gør-det-selv bålarrangementer, hvor I booker og henter materialerne i vores reception. I får udførlige videoinstruktioner med. Hvis I ikke selv ønsker at tænde op, gør vi det gerne mod betaling. Hvis det er koldt eller vådt udenfor kan der tændes op inde i tipien, der let rummer op til 20 personer.

·         Læs her om priser og se mere (bl.a. videoklip) om vores bålpakker, der bl.a. kan suppleres med snobrødbagning.

·         Se en videopræsentation fra bål- og tipiområdet her.  

 

Teambuilding aktiviteter.

·        Til større arrangementer er det muligt at bestille teambuilding med instruktion. Her samarbejder vi med dygtige eksterne instruktører, der sikrer at øvelserne foregår på et både etisk og forsvarligt grundlag. I briefingen af instruktørerne sikrer vi at øvelserne giver maksimal transferværdi i forhold til jeres deltageres ønsker og arbejdssituation.

Leg & Læring

·         Giv dine kursusdeltagere et velkomment sceneskift med et par udfordrende samarbejds- og kommunikationsøvelser, der kan udføres på plænen i vores birkelund. I kan f.eks. ”Tæmme et tov”, ”kravle gennem spindelvæv” eller ”krydse sumpen”. De små samarbejdsøvelser tager ca.15 min pr stk. Materialer, fakta-ark & evt. link til instruktionsvideo udleveres gratis i receptionen, hvor du også kan låne grej til de klassiske spil: Rundbold, kongespil, kæmpeludo, kæmpemikado, kæmpeskak og pentangue.

Top moderne kursusfaciliteter - masser af lys og god stemning

Vi arrangerer alt lige fra teambuildingskurser til salgs-workshops. Foyeen er en stor lys atriumgård som adskiller kursuslokaler og restaurant og kan benyttes til udstilling, modeshow, koncerter - kun fantasien sætter grænser.

Lokalerne er rummelige og enkelt indrettede, med komfortabelt og fleksibelt møblement.

 • Mødelokaler:
  4
 • Gruppelokaler:
  4
 • Auditorier:
  Ikke Angivet
 • Udstillingsmulighed, antal m²:
  200
 • Max kapacitet (bio):
  100
 • Max. personer i auditorium:
  Ikke Angivet
 • Max. personer ved skoleborde:
  70
 • Max. personer i U-bord:
  40
 • Max. personer i ø-opstilling á 6-8 personer:
  80
 • Max. personer ved stående reception:
  300
 • Spisepladser:
  120
 • Værelser:
  40
 • Sengepladser i alt:
  200

Store lyse værelser med private faciliteter

Værelserne er DANHOSTEL kategoriseret til 5 stjerner, hvilket betyder rummelighed og privat bad og toilet. TV og gratis WiFi på alle værelser. Deltagerne indlogeres på enkelt- eller delt dobbeltværelse, præcis som I måtte ønske det. De fleste værelser er indrettet med sengepladser fra 4-6 personer og som kursusarrangør kan du med økonomisk fordel lade flere bo sammen - der er plads nok, og kursisterne vil helt sikkert synes det er hyggeligt.

 • Gratis WiFi:
  Ja
 • Motionsrum:
  Nej
 • Tennis:
  Nej
 • Boldbane:
  Ja
 • Motions-sti:
  Ja
 • Indendørs swimmingpool:
  Nej
 • Udendørs swimmingpool:
  Nej
 • Spa bad:
  Nej
 • Spa-Område:
  Nej
 • Solarie:
  Nej
 • Sauna:
  Nej

Vi har 40 værelser med eget bad og toilet på 20-28 m2 med plads op til 6 personer

Tv og internet på alle værelser og fælles områder. 

Alle senge er forsynet med nye springmadrasser og allergivenlige fiberdyner og puder.

Værelserne er hver især forsynet med 2 garderobeskabe til bagagen og knagerækker

Adgang fra grundplan med unikt nøglekort

Lyse værelser med skjult plads, op til 6 personerPrivat badeværelse med sæbedispenser og bademåtte

Privat udendørs hyggekrog - overdækket og med bord og bænke.

Handikapværelser: Vi har 2 værelser, som er særlig handicap venlige, med bredere døre, to indgange og større badeværelse med støtte ved toilettet 

 • Sengepladser i alt:
  200
 • Enkeltværelser:
  40
 • Dobbeltværelser:
  40
 • Flersengsværelser:
  40
 • Suiter:
  Ikke Angivet
 • Lejligheder/hytter:
  0
 • Værelser uden privat bad/toilet:
  0
 • Handikapegnede værelser:
  2

Attraktive priser

SI-Licitations vinder siden 2010 og derfor leveringsdygtig af rammeaftale-priser til kursusdeltagere under Moderniseringsstyrelsen

Prisen er altid afhængig af dine ønsker og vi justerer og skræddersyr præcis, som du gerne vil have det. Præcise prisoplysninger kan fås på vores hjemmeside www.ishojhostel.dk 

Super centralt for Jylland - Fyn og Sverige

Blot 20 min kørsel fra Rådhuspladsen og bekvemt tæt på motorvej E20, finder du DANHOSTEL Ishøj Strand Kursuscenter. Odense nås på en god time og Øresundsbroen er passeret inden for 30 minutter. Parkeringen - ja, den er ganske gratis.

Bussen holder lige uden for døren og er du med tog, kan du spadsere i 10 minutter eller tage bus/ taxa fra stationen.

Her i Ishøj er du på landet - lige midt i byen.

 • I by:
  Nej
 • Landlige omgivelser:
  Nej
 • Ved strand/sø:
  Ja
 • Ved skov:
  Nej

Dette danner udgangspunkt for servicekvalitetsindekset, som angiver i hvor høj grad mødeplanlæggeren har været tilfreds med Danhostel Ishøj Strand Kursuscenter.
Servicekvalitetsindekset udgøres af svarende indenfor nedenstående kategorier.

5,0
Service v. reservation
5,0
Aftale overholdelse
5,0
Receptions service
3,4
Teknisk kvalitet
5,0
Service niveau (faglokaler)
5,0
Maden (restaurant)
4,2
Service niveau (restaurant)
Intet svar tilgængelig
Værelsesrengøring
4,2
Rengøring (faglokaler)
4,2
Generel vedligeholdelse
E.H.
08-05-2017
3,9

 

E.H.
27-03-2017
3,8

 

E.H.
12-12-2016
4,6

 

Danhostel konkretiserer og følger FNs verdensmål

06-05-2019 14:00

Danhostel har netop præsenteret en større handlingsplan for sine 63 medlemmer på den årlige generalforsamling den 30. april, og det konkrete arbejde med verdensmålene startes nu op på de enkelte hostels rundt om i landet.

Fællesskab og respekt

Et af de bærende elementer i kædens arbejde med verdensmålene er deres manifest, som bl.a. afspejler kædens eget værdisæt om fællesskab og social ansvarlighed mellem mennesker. Hos Danhostel er værdierne fællesskab, samvær samt forståelse og respekt mellem mennesker de centrale omdrejningspunkter i den oplevelse, som man ønsker skal afspejles i gæsteoplevelsen. Kæden arbejder med alle de 17 mål, men har ekstra fokus på de områder, hvor de kan gøre en særlig forskel og som passer til kædens eget værdisæt.

Tilbage til de gode værdier

"Når man er gæst hos Danhostel er værelserne ikke det primære. Det er derimod fællesarealerne, hvor det sociale samvær udspiller sig," siger Ole Andersen, direktør hos Danhostel til Kursuslex. "Nærværet, samværet og det sociale - det at vi passer godt på hinanden er dyder, som er vigtige at fastholde og genskabe."

Ole Andersen fortæller om kædens arbejde med de 17 verdensmål: "Hos Danhostel har det altid været vigtigt for os at være med til at skabe trygge rammer med tid og plads til fællesskaber på tværs af generationer, og hvor mennesker kan mødes og være sammen. I vores arbejde med verdensmålene kan man i princippet sige, at vi går vi tilbage til vores egen oprindelse og DNA, som er kendetegnet ved fællesskab, social omtanke og respekt for hinanden. Vi tror på, at mødet mellem mennesker, styrkelsen af den lokale historiefortælling og det at være en del af et fællesskab, f.eks. når man er gæst på et Danhostel, er med til fremme menneskers gensidige forståelse for hinanden, baggrunde og forskellighed. Derfor arbejder vi i særlig grad med de mål, som omhandler Mindre Ulighed (10), Bæredygtige byer og lokalsamfund (11) og Fred, retfærdighed og stærke institutioner (16), de tre mål passer godt til os og giver os nye muligheder for at arbejde endnu mere målrettet på disse områder,2 siger Ole Andersen.

Alle værter udannes med det stærke mål for øje

Danhostel uddanner samtlige værter på de 63 hostels, og integrerer arbejdet med verdensmålene i mange af kædens aktiviteter på nationalt plan. Det er både bestyrelsens og ledelsens ønske, at Danhostels arbejde med de 17 verdensmål skal være langt mere end blot et pænt stykke papir.

Se mere om Danhostel

De bedste ideer kommer, når man er tryg og veltilpas

19-11-2018 05:00

Værternes omsorg mærkes også gennem mødemaden. Måltiderne har stor betydning, og både smag og næringsværdi prioriteres højt, ligesom hyggen under selve måltidet. Som hos andre mødekøkkener tilrettes maden gerne efter individuelle behov.

Mødelokalerne hos de 30 certificerede Danhostels er forskellige fra sted til sted. Men alle er lyse og behagelige at være i. Lokaliteterne opfylder statens krav til moderne av-udstyr, internetadgang m.v.

Mødecertificerede Danhostels ligger altid nemt tilgængeligt for trafikken, og som mødegæst kan man gøre brug af naturen eller de mange aktivitetsmuligheder i nærheden. Når man går til ro for natten, kan man glæde sig til en behagelig nats søvn. Alle værelser har gode boksmadrasser, og der er eget toilet og bad.

Se mere om Danhostels som er certificeret til møder & konferencer

Hos Danhostel kan du løsne slipset

05-03-2018 05:00

• Tilgængeligheden er i orden.

• Mødefaciliteterne lever op til statens krav til mødelokaler.

• Maden kan tilrettes efter individuelle ønsker og behov.

• Overnatningen foregår i en dejlig seng med boxmadras.

• Tilgængeligt personale.

• Fleksible løsninger.

Se mere om Danhostel til møder

5 stjernet hostel med 1. klasses forplejning

09-01-2018 06:00

Danhostel Ishøj Strand ligger 20 km fra Rådhuspladsen og er kædens eneste 5-stjernede kursus-Danhostel i Storkøbenhavn. Mødelokalerne er velindrettede, store og lyse, og der findes alt inden for moderne av-udstyr.

Atmosfæren er uformel og professionel, og forplejningen er 1.klasse. Man indkvarteres i enkelt- eller dobbeltværelser, men har økonomien betydning, kan man vælge, at flere sover på samme værelse. Mødedeltagere har gratis trådløst internet og tv på værelset.

Værelserne har alle privat badeværelse og en lille privat terrasse. Der gåafstand til strandpark, lystbådehavn og museet Arken. www.danhostel.dk/hostel/danhostel-ishoej-strand.

Læs mere om Danhostel Ishøj Strand

Danhostel går ind i kampen mod mobning i skolen

14-03-2017 13:00

Mobning i de danske skoler er fortsat et stort problem, og det ønsker Danhostel nu at være med til at sætte fokus på. Virksomheden har derfor taget initiativ til at udskrive en konkurrence til skolerne, der skal være med til at få både lærere og elever til at sætte fokus på problemet og allervigtigst at finde gode løsninger, skriver Danhostel i en pressemeddelelse.

Opgaven lyder ”Find mindst tre gode ideer til måder man kan blande sig på, når der er mobning i klassen”. Præmien er et gratis lejrskoleophold til klassen. Kampagnen består af et brev med konkurrencebetingelserne adresseret skoleledelserne samt en kampagne målrettet eleverne på YouTube og Instagram.

Stærke alliancepartnere bakker op om Danhotels satsning på anti-mobning i skolerne Danhostel har allieret sig med personer, der har markeret sig på mobbeområdet. Juryen består af Helle Rabøl Hansen, forsker og forfatter om børns marginalisering og radikalisering, Anne Mette Friis, børn- og ungechef i Unicef og Ole Andersen, direktør Danhostel.

Direktør i Danhostel, Ole Andersen: ”Lejrskolen kan være med til at afhjælpe mobning i en skoleklasse” - Danhostel er meget taknemmelig for at Helle og Anne Mette vil støtte op om initiativet. Danhostel har hvert år besøg af rigtig mange skoleklasser på lejrskoleophold, og vi oplever, hvordan klasserne fungerer rigtigt godt, når de bliver trukket ud af de normale rammer og besøger vores Danhostels. I tillæg til kampagnen vil vi derfor styrke udbuddet af anti-mobningsaktiviteter, der kan udføres, når de er på lejrskole hos os."

Læs mere om Danhostel

30 venues under ét hos Danhostel Kursus

07-02-2017 15:00

Som mødeplanlægger kan det være en tidskrævende proces at udvælge det rette mødested. Danhostels søgemaskine hjælper let og hurtigt mødeplanlæggere med at finde egnede mødesteder. Bookingsystemet er ganske enkelt at bruge. På forsiden kan man filtrere efter om der ønskes dagsmøde eller internat certificering. Der kan ligeledes søges på region og antal deltagere, og der kan afkrydses præferencer såsom miljøcertificeringen Den Grønne nøgle, økologi certificeringen Ø-mærket, eller øget tilgængelighed.

Der kan også sendes en forespørgsel om tilbud på et arrangement direkte fra Danhostel.dk/kursus. "Vore kursusdeltagere kommer fra både Fyn og Jylland, så det er derfor vigtigt for os, at kursusstedet er let at komme til fra begge dele af landet. Danhostel Vejle ligger meget centralt og tilbyder fornuftige priser, der matcher vores kunders budget. Vi oplever altid en rigtig god og personlig service hos Danhostel Vejle, hvor personalet er hurtige til at vende tilbage med svar på spørgsmål, og vi har fået serveret en rigtig god forplejning, i en afslappet atmosfære hvilket vi sætter stor pris på," udtaler Brian Bargmeyer, ejer af Beskæftigelseskonsulenterne

Certificerede mødefaciliteter og personlig service På Danhostel Kursus findes ligeledes information om de certificerede Danhostels, med mange års erfaring med professionelle kursus- og mødearrangementer. For at sikre kvaliteten af arrangementerne har Danhostel defineret en intern certificering, for mødelokaler og værelser. De certificerede mødesteder på Danhostel Kursus er udarbejdet på PROFESSIONELT BOOKINGSYSTEM letter valget hos Danhostel baggrund af statens indkøbsaftaler, og lever op til en lang række krav, der stilles til mødelokalets indretning og teknik, til service og forplejning og til indretning af værelser. Eksempelvis skal det være muligt for gæsterne at afvikle internatkurser, hvor deltagerne har eget værelse med bad, ganske som på hotel.

Der stilles også krav til mødelokalet, som altid har standard mødefaciliteter som projektor, lærred, flipover og whiteboard. Desuden tilbydes faste mødepakker, på tværs af Danhostel kæden, så der kan leveres et ensartet produkt, på trods af mødestedernes individuelle præg. Som mødeplanlægger giver det tryghed for at arrangementet er i gode hænder.

"Hos Esbjerg Kommune afholder vi en lang række interne kurser og temadage så det er vigtigt for os, at mødestedet har de helt rigtige rammer. Danhostel Esbjerg har de perfekte faciliteter, med dejlige, lyse og rummelige lokaler, udstyret med velfungerende og moderne teknik. Man bliver mødt med en meget personlig og imødekommende velkomst, der er en helt særlig atmosfære på stedet, og man føler sig som mødegæst meget værdsat og bliver altid mødt af et utroligt hjælpsomt personale. På Danhostel Esbjerg serveres altid en lækker, varieret og velsmagende buffet. Jeg kan på det varmeste anbefale Danhostel Esbjerg," udtaler Helle Rohde Pedersen, områdeleder Esbjerg Kommune.

De uformelle rammer på Danhostels lægger naturligt op til uhøjtidelige møder, eller socialt samvær. Der findes mange fællesområder på vandrerhjem, så det er altid let for en gruppe gæster at finde sted at mødes. Som gæst er man i direkte dialog med de faste værter på mødestederne, hvilket gør særlige ønsker eller ændringer i planerne lette at imødekomme. Forplejningen betyder meget til møder, og her er Danhostels ligeledes konkurrencedygtige. Der er fine køkkenfaciliteter og i mange af køkkenerne er det uddannede kokke der svinger gryderne, så maden har et højt niveau, som mange gæster bliver positivt overrasket over. Der tilbydes fuld forplejning i forbindelse med

Danhostel indfører mobil tjek-ind

31-01-2017 13:04

Danhostel indfører nu mobil booking og tjek-ind på udvalgte hostels. Systemet kaldes Mobile Access og giver Danhostels gæster mulighed for at booke deres overnatning via mobilen eller anden elektronisk enhed, og derudover kan gæsten også tjekke både ind og ud via mobil app’en.

Fra årsskiftet har man kunnet benytte sig af den nye smarte løsning på Danhostel Fredericia og på Danhostel Givskud Zoo.

"Den nye booking og tjek-ind løsning gør, at vi bl.a. kan imødekomme mange af vores gæsters ønsker om mere fleksible ankomsttidspunkter. Den elektroniske udvikling går stærkt, også i vores branche, og denne løsning sikrer, at vi er parate til at kunne møde morgendagens gæsts ønsker og behov. Vi starter i det små, men jeg er overbevist om at mange af vores hostels vil følge efter inden for de kommende år," siger direktør Ole Andersen.

Læs mere om Danhostel

Forpagterskifte på Danhostel Ishøj Strand

28-09-2016 13:18

Efter 10 år som forpagtere af Danhostel Ishøj Strand, vælger Inge og Michael Ulrich Ernst at overlade ansvaret for driften til et nyt og meget erfaren restaurationspar. Det nye værtspar bliver Anette Greve og Kim Jacobsen, som overtager værtsskabet af Danhostel Ishøj Strand den 1. januar 2017. Parret har drevet restaurationsvirksomhed med overnatningsfaciliteter i over 25 år og er begge uddannet i restaurationsbranchen – både på køkken- og på tjenersiden.

Personalet, som kender forretningen godt, vil fortsat være en del af den daglige drift af stedet. Parret blev headhuntet i et samarbejde med Ishøj Kommune og Inge og Michael Ulrich Ernst, og at de har takket ja til opgaven, glæder det afgående forpagterpar: "Det er absolut et værdigt arvtagerpar, som forhåbentlig kommer til at drive Danhostel Ishøj Strand de næste mange år. Vi ser frem til at bevare den varme og gode kontakt fremover.

Reception fredag den 30. september, kl. 13.00-15.00

Læs mere om Danhostel Ishøj Strand

Danhostels tager næste skridt som mødedestination

02-02-2016 11:14

Danhostel introducerede for år tilbage et møde- og konferenceprodukt på udvalgte hostels. Ideen er at opfylde kravene til helt almindelige møder, således at de basale behov er opfyldt, uden at man betaler for mere, end man behøver. Ifølge sagens natur byder alle stederne ind med ferieorienteret beliggenhed og faciliteter, som supplerer mødet med udeliv, sportsmuligheder og teambuilding.

Mødeproduktet er blevet så vel modtaget, at hostel-kæden nu tager næste skridt ved at skærpe de certificeringskrav, som de enkelte hostels skal opfylde for at kunne tilbyde Danhostels mødeprodukt.

I dag er 30 ud af 71 Danhostels certificeret til enten dagsmøder og/eller internat for op til 200 mødegæster. Nogle af de krav, der skal opfyldes er blandt andet, at lokalerne skal være indrettede kun til møder, at stolene er polstrede, og at der er dagslys. Derudover stilles der krav til teknik med projektor, egnede strømforhold, internet m.v.

”Vi har selvfølgelig også stor fokus på maden, og da mange af vores værtspar har en kokkebaggrund er det med til at sikre, at konferenceforplejningen har et højt niveau”, siger direktør i Danhostel, Ole Andersen.

Læs mere om Danhostel

Stærke kræfter til Danhostel

14-04-2015 14:15

Den 1. april 2015 blev Liv Thøger ansat som kommunikationschef for den landsdækkende kæde af Danhostels, der består af 83 vandrerhjem rundt i Danmark.

Liv Thøger har senest været Brand Director for Københavns by brand ”Open Copenhagen” og det var også hende, der iværksatte Københavns største service-kampagne ”Open Arms” i samarbejde med Horesta og Københavns Kommune.

Liv Thøger har arbejdet nogle år som kommunikationsrådgiver og har tidligere været hos Berlingske, Egmont og Tivoli. Hos Danhostel skal Liv stå i spidsen for Danhostels PR, kommunikation, branding og sociale medier både lokalt, nationalt og globalt.

”Jeg glæder mig til at fortælle historierne om de danske hostels, der ikke længere bare er gamle støvede spejderhytter men 83 vandrerhjem, der matcher alt fra den moderne familie på ferie med venner, bonusbørn, bonusforældre og bedsteforældre til teenagere på deres første lejrskole. Det kan også være par eller singler, der tager til Århus eller København på et designhostel eller sportsfamilien, der vil på mountainbiketure eller spille bold på de professionelle anlæg i Danmark. De fleste ved, at vi byder på natur- og kulturoplevelser, men mange ved ikke, at flere danske hostels både har mødefaciliteter og mad lavet af lækre, lokale råvarer”, siger Liv Thøger.

Læs mere om Danhostel

Er der noget vi kan hjælpe med?

Vil du hellere have personlig betjening, sidder vi klar til at hjælpe dig.
Vi kender alle mødestederne ud og ind.

Mandag - fredag, kl. 9-16