Sign In

Sign In

Dansk Arkitektur Center i BLOX Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK895,00

Bryghuspladsen 10, 1473 København K, Storkøbenhavn

Få spektakulære omgivelser, kreativitet & arkitektur hos Dansk Arkitektur Center i BLOX.

Dansk Arkitektur Center er stedet for konferencer, møder, udstillinger, koncerter, after-hour events, kulinariske oplevelser, modeshows – og med udkig til 1000 års Danmarkshistorie. Dansk Arkitektur Center bor i et pulserende idéhus midt i Københavns smukke Kulturkvarter. Her mødes mennesker omkring byen, design, arkitektur og meget mere.

Hos Dansk Arkitektur Center får du unik udsigt til både by og havn fra den store konferencesal, topmoderne møderum, mad i særklasse og fri adgang til vores aktuelle udstillinger. Book også vores guidede rundvisninger her: https://dac.dk/guidede-ture/gruppeture/

Når du holder dit møde her, bliver du en del af byens puls. For BLOX er en lille by i byen, der, ud over kreativt erhverv og udstillinger om design og arkitektur, huser café, restaurant, områdets go-to designshop, legeplads, lejligheder på toppen og automatiseret P-hus under jorden.

Kapacitet

Dansk Arkitektur Center i BLOX

Dansk Arkitektur Center i BLOX byder på splinternye møde- og konferencefaciliteter, der passer til enhver lejlighed. I Salen er der plads til alle slags arrangementer og på toppen af Dansk Arkitektur Center finder du fem moderne møderum, hvor du kan vælge udsigt til Københavns Inderhavn eller byens grønne spir – eller få et nærkig ind i de aktuelle udstillinger og husets kreative kontorer.

Du og dine gæster bliver mødt med et vildt panoramaudsyn fra ’Havnerummet’ og ’Byrummet’ og med en følelse af at være til stede midt i byens knudepunkt. ’Havne- og Byterrasserne’, som panorerer flot på toppen af BLOX har netop fået installeret drivhuse, der med den unikke udsigt bidrager til en skøn pause, reception, et glas vin/snack eller lignende.

Alle Dansk Arkitektur Centers møderum grænser op til Caféen med direkte adgang til byens nok største tagterrasser, hvor man kan nyde kaffen med vinden i håret og solen i øjnene.

Alle konferencegæster har fri adgang til de aktuelle udstillinger.

 • Konferencesalen
  • 210 personer (bio)
  • 50 personer (skoleborde)
  • 105 (banket)
  • 36 (U-form)
 • To mødelokaler – 30 personer
 • To mødelokaler – 12 personer
 • Tre terrasser – 50 personer
 • To Educatorium-lokaler – 20 personer
 • To drivhuse – 25 personer

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 895
DKK
×

Information

Deltagere 210
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 2
Gruppelokaler 2
Auditorier 1

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 210
Max. pers. ved skoleborde 50
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 105