Sign In

Dansk Arkitektur Center BLOX Møde- og Konferencesteder, Utraditionelle Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK770,00

Bryghuspladsen 10, 1473 København K, Storkøbenhavn

Få spektakulære omgivelser, kreativitet & arkitektur hos DAC i BLOX

Dansk Arkitektur Center (DAC) i BLOX er stedet for konferencer, møder, udstillinger, koncerter, after-hour events, mad, modeshows – og med udkig til 1000 års Danmarkshistorie. DAC bor i et pulserende idéhus midt i Københavns smukke kulturkvarter. Her mødes mennesker om byen, design, arkitektur og meget, meget mere.

Når du holder dit møde i DAC, bliver du en del af byens puls. For BLOX er en lille by i byen, der, ud over kreativt erhverv og udstillinger om design og arkitektur, huser café, restaurant, områdets go-to designshop, legeplads, lejligheder på toppen og automatiseret P-hus under jorden.

Kapacitet

DAC i BLOX byder på splinternye møde- og konferencefaciliteter der passer til enhver lejlighed. I Salen er der plads til både store om små arrangementer. Du og dine gæster bliver mødt med et vildt panorama udsyn til den Sorte Diamant og med en følelse af at være til stede midt i byens knudepunkt. På toppen DAC finder du de fem moderne møderum, hvor du kan vælge udsigt til Københavns Inderhavn eller byens grønne spir – eller du kan få et nærkig ind i vores udstillinger og husets kreative kontorer.

Alle DACs møderum grænser op til caféen. Herfra kan du og dine gæster sætte jer på byens nok største tagterrasser og nyde kaffen med vinden i håret og solen i øjnene.

Konferencesal – max 208 pladser

2 store mødelokaler – max 40 pladser

2 mellemstore lokaler – max 12 pladser

2 terrasser – max 50 pladser

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 770
DKK
×

Information

Deltagere 208
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 2
Gruppelokaler 2
Auditorier 1

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 208
Max. pers. ved skoleborde 144
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 120