Sign In

Sign In

Dansk Arkitektur Center i BLOX Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK925,00

Bryghuspladsen 10, 1473 København K, Storkøbenhavn

Dansk Arkitektur Center i BLOX – Møder og konferencer i spektakulære omgivelser

Dansk Arkitektur Center er det perfekte sted at holde ethvert møde, konference eller kursus, såfremt du ønsker et mødelokale med spetakulære og rare omgivelser. Her er rigeligt med plads til møder i alle størrelser og udsigt over byen med kig til 1000 års Danmarkshistorie eller ind til udstillingerne og de kreative kontorer i bygningen.

Du og dine gæster bliver mødt med et vildt panoramaudsyn fra ’Havnerummet’ og ’Byrummet’ og med en følelse af at være til stede midt i byens knudepunkt. ’Havne- og Byterrasserne’, som panorerer flot på toppen af BLOX har netop fået installeret drivhuse, der med den unikke udsigt bidrager til en skøn pause, reception, et glas vin/snack eller lignende.

Skønne mødelokaler Hos Dansk Arkitektur Center tilbyder de mødelokaler 5 skønne mødelokaler med udsigt til de smukke, grønne arealer. Mødelokalerne kommer i forskellige størrelse, og det største kan rumme op til 210 siddende deltagere – så der er rig mulighed for at afholde mindre såvel som større møder.

Alle Dansk Arkitektur Centers møderum grænser op til Caféen med direkte adgang til byens nok største tagterrasser, hvor man kan nyde kaffen med vinden i håret og solen i øjnene.

Forplejningen er en vigtig del af den vellykkede konference og de dygtige kokke hos Dansk Arkitektur Center står glædeligt klar til at sørge for den rette mad og drikke under jeres arrangement. Deres kokke arbejder med fokus på årstidens råvarer, økologi, dyrevelfærd og bæredygtighed i produktionen.

Tilføj en ekstra dimension til dit møde eller konference
På Dansk Arkitektur Center, har du mulighed for at få et afbræk fra dagens program. Kombinér dit møde med en kort introduktion til Dansk Arkitektur Center eller slut dagen af med en guidet tur i området, som kan foregå til fods, på cykel eller i både: Book også vores guidede rundvisninger her

UNESCO udpeget København til World Capital of Architecture 2023 Vi har netop startet et superspændende år med København som værtsby for World Capital of Architecture 2023, hvilket betyder, at arkitekturen får en fremtrædende bevågenhed i årene fremover for alle. Det er et godt udgangspunkt til at tale om de tematikker, der kan være relevante for jeres gæster. Og som nævnt kommer vi meget gerne ind i jeres møde og introducerer Dansk Arkitektur Center.

Udstilling og DAC Design Shop Som gæst på Dansk Arkitektur Center får du automatisk adgang til de aktuelle udstillinger og kan drage inspiration til dagen. Efterfølgende har I mulighed for at tage en tur I DAC Design Shop og få 10% rabat.

Fribillet til et fremtidigt besøg Dansk Arkitektur Center, skal ikke opleves én gang og derfor giver Dansk Arkitektur Center dig en fribillet gyldig for én person, så I kan komme tilbage og opleve de skønne rammer.

Rabatbillet på Parkering i BLOX
Som mødegæst får du 25% rabat på parkering i BLOX-parkering.

Kapacitet

 • Konferencesalen
  • 210 personer (bio)
  • 50 personer (skoleborde)
  • 105 (banket)
  • 36 (U-form)
 • To mødelokaler – 40 personer
 • To mødelokaler – 12 personer
 • Tre terrasser – 50 personer
 • To drivhuse – 20 personer

Bæredygtige tiltag
UN Global Compact DAC er medlem af UN Global Compact siden 2008.

Planet Copenhagen I 2022 underskrev DAC Planet Copenhagen manifestet https://www.wonderfulcopenhagen.dk/manifest og https://www.wonderfulcopenhagen.dk/sites/wonderfulcopenhagen.com/files/2022-10/Planet-Copenhagen-Manifest-WoCo.pdf som samler hele branchen omkring målet om at blive verdens mest bæredygtige turistdestination.

Green Attraction Certificering Der er i Danmark indført et nyt certifikat, Grønne Attraktioner https://www.greenattraction.dk/ for museer, akvarier, forlystelsesparker mv (HORESTA). Dansk Arkitektur Center har valgt at blive Green Attraction-certificeret og har startet processen. Vi arbejder nu hen imod certificering allerede i første kvartal af 2023.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Service
Value for Money
Find vej
Cleanliness

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 925
DKK
×

Information

Deltagere 210
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 2
Gruppelokaler 2
Auditorier 1

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 210
Max. pers. ved skoleborde 50
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 105