Log ind Opret bruger
Centeradgang
Kursuslex
Menu
Er der noget vi kan hjælpe med?
33 97 43 43

Den Blå Planet

Jacob Fortlingsvej 1, 2770 Kastrup, Storkøbenhavn (Se kort)

Hold dit møde blandt stålgrå hammerhajer, elegante rokker og smukke koralrevsfisk

Hvad end du skal holde dagsmøde, konference, forretningsfrokost  eller personalefest, så sikrer Den Blå Planet dig en anderledes oplevelse, når du vælger at afholde dit arrangement i vores enestående rammer. Du har også mulighed for at kombinere dit møde med en spændende rundvisning i Nordeuropas største og mest spektakulære akvarium.

 

Madkastellets Gastronomiske Univers
Via vores samarbejde med Madkastellet sikrer vi, at forplejningen er i top, -mad og menuer tager afsæt i sæsonens bedste råvarer. Om du ønsker cafeen med udsigt over Øresund eller en eksklusiv middag i Oceanet på Den Blå Planet, så kan vi danne rammerne omkring dine eventyrlige events. Da  ønsker, behov og budget kan variere fra virksomhed til virksomhed, så skræddersyr vi en løsning der passer lige netop til jer.

 

Fra faglig fordybelse til festligholdelse, produktlancering, modeshows og fejring
På Den Blå Planet har vi rammerne til det hele. Servicen er kompetent, professionel og med et glimt i øjet, og vores erfaring og kreative løsninger sikre, at jeres arrangement på Den Blå Planet, bliver et I husker.
Snak om, hvad I drømmer om – så skal vi gøre vores yderste for at opfylde det. Vi glæder os til at tage ansvar for, at dit næste arrangement bliver en succes.

Auditorium

Den Blå Planets Auditorium er et inspererende lokale til møder, konferencer og andre arrangementer, med udsigt over Øresund.

Kapacitet 155 m2

88 personer ved runde borde á 8 personer

144 personer i biografopstilling

 

Cafeen

Til de dage, hvor der skal ske noget særligt, eller hvor I blot skal nyde hinandens selskab udenfor kontorrammerne, har vi faciliteterne i vores smukke Café med 180 graders havudsigt. Nyd udsigten over Øresund - nærmest med fødderne i vandkanten.

Kapacitet 150 siddende gæster

Eksempler på arrangementer i Caféen:

Morgenmadsmøde, reception, loungehygge, middag, cocktailbar, firmafest, fyraftensarrangement mv.

 

Udstillingen

Få Nordeuropas største akvarium for dig selv. Lej Oceanet på Den Blå Planet uden for åbningstiden og hold dit selskab i en helt unit atmosfære foran smukke akvarier med facinerende fisk og havdyr fra hele kloden.

Kapacitet:

Reception - op til 1000 gæster

Gallamiddag - op til 275 gæster

High-end selskaber - op til 275 gæster

Madkastellets Madbar - 275-1000 gæster

 • Mødelokaler:
  1
 • Gruppelokaler:
  0
 • Auditorier:
  1
 • Udstillingsmulighed, antal m²:
  155
 • Max kapacitet (bio):
  144
 • Max. personer i auditorium:
  144
 • Max. personer ved skoleborde:
  75
 • Max. personer i U-bord:
  30
 • Max. personer i ø-opstilling á 6-8 personer:
  275
 • Max. personer ved stående reception:
  1000
 • Spisepladser:
  1000
 • Værelser:
  0
 • Sengepladser i alt:
  0

Fra faglig fordybelse til festligholdelse og fejring
På Den Blå Planet har vi rammerne til det hele. Servicen er kompetent, professionel og med et glimt i øjet, og vores erfaring og kreative løsninger sikre, at jeres arrangement på Den Blå Planet, bliver et I husker.
Snak om, hvad I drømmer om – så skal vi gøre vores yderste for at opfylde det. Vi glæder os til at tage ansvar for, at dit næste arrangement bliver en succes.

 • Gratis WiFi:
  Ja
 • Motionsrum:
  Nej
 • Tennis:
  Nej
 • Boldbane:
  Nej
 • Motions-sti:
  Nej
 • Indendørs swimmingpool:
  Nej
 • Udendørs swimmingpool:
  Nej
 • Spa bad:
  Nej
 • Spa-Område:
  Nej
 • Solarie:
  Nej
 • Sauna:
  Nej

Via vores samarbejde med Madkastellet sikrer vi, at forplejningen er i top. Mad og menuer tager afsæt i sæsonens bedste råvarer i Madkastellets gastronomiske univers. Servicen er kompetent, professionel og med et glimt i øjet, og vores erfaring og kreative løsninger sikre, at jeres arrangement på Den Blå Planet, bliver et I husker. Kontakt os for yderligere information og en snak omkring mulighederne, ved at ringe til os på 44222254 eller skriv til booking@denblaaplanet.dk  eller klik ind på http://www.denblaaplanet.dk/for-virksomheder/selskaber-og-moeder

Det er nemt at finde vej til Den Blå Planet

Vi bor på Jacob Fortlingsvej 1, 2770 Kastrup.

Vores adresse er så ny, at nogle GPS-versioner ikke kan finde den. I så fald kan du søge på Kajakvej 2, 2770 Kastrup, som ligger lige ved siden af.

 • I by:
  Nej
 • Landlige omgivelser:
  Nej
 • Ved strand/sø:
  Ja
 • Ved skov:
  Nej

Dette danner udgangspunkt for servicekvalitetsindekset, som angiver i hvor høj grad mødeplanlæggeren har været tilfreds med Den Blå Planet.
Servicekvalitetsindekset udgøres af svarende indenfor nedenstående kategorier.

5,0
Service v. reservation
5,0
Aftale overholdelse
5,0
Receptions service
5,0
Teknisk kvalitet
5,0
Service niveau (faglokaler)
5,0
Maden (restaurant)
5,0
Service niveau (restaurant)
5,0
Værelsesrengøring
5,0
Rengøring (faglokaler)
5,0
Generel vedligeholdelse
N.O.
29-01-2019
5,0

 

C.O.
11-09-2017
4,4

 

N.
30-08-2017
5,0

 

L.J.
06-03-2017
5,0

Spændende sted

Den Blå Planet får ny direktør

02-08-2017 05:00

Fra 1. oktober i år står Bjarne Klausen fra Kattegatcentret i Grennå i spidsen for Den Blå Planet, som udover at være Nordeuropas største akvarium også lægger lokaler og undervandsstemning til massevis af møder og fester.

”Den Blå Planets mission er at få børn og voksnes hjerter til at banke for vandets forunderlige liv. Bjarne Klausen skal bl.a. videreudvikle den stærke position, Den Blå Planet har opbygget som turistattraktion i Danmark og ikke mindst som en aktiv naturambassadør. Han har den helt rette profil til jobbet”, siger formanden for Den Blå Planets bestyrelse, Niels Axel Nielsen.

”Den Blå Planet har etableret sig som en af Danmarks bedste kulturinstitutioner, og der er et kæmpe potentiale i at gøre det endnu bedre og tiltrække endnu flere gæster. Livet i vand er fantastisk og fascinerende. Tag bare et havdyr som blæksprutten - et dyr med kognitive evner, der overgår al fantasi: en snegl, der kan tænke! Jeg glæder mig meget til at bidrage til Den Blå Planets vigtige rolle med at fortælle om havets forunderlige liv og ikke mindst samarbejde med alle ansatte”, siger Bjarne Klausen. (Kilde: HORESTA).

Se mere om Den Blå Planet

Hold dit møde blandt stålgrå hammerhajer, elegante rokker og smukke koralrevsfisk

17-06-2014 00:11

Hvad enten du skal holde dagsmøde, konference, forretningsfrokost  eller personalefest, så sikrer Den Blå Planet dig en anderledes oplevelse, når arrangementet afholdes i stedets enestående rammer.

 

Du har også mulighed for at kombinere mødet med en spændende rundvisning i Nordeuropas største og mest spektakulære akvarium.

 

Forplejningen er i top, for Meyer leverer mad og menuen tager afsæt i sæsonens bedste råvarer.

 

Om du ønsker cafeen med udsigt over Øresund eller en eksklusiv middag i Oceanet på Den Blå Planet, så bliver rammerne eventyrlige.

 

>>Læs mere om Den Blå Planet

Den Blå Planet fejrer første fødselsdag

27-03-2014 00:07

Er der noget vi kan hjælpe med?

Vil du hellere have personlig betjening, sidder vi klar til at hjælpe dig.
Vi kender alle mødestederne ud og ind.

Mandag - torsdag, kl. 8:00 - 16:00
Fredag, kl. 8:00 - 14:30