Sign In

Sign In

Det Nye Bandholm Badehotel Møde- og Konferencesteder, Utraditionelle Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK840,00

Havnegade 37, 4941 Bandholm, Lolland

Velkommen til Det Nye Bandholm Badehotel

Så er det blevet efterår og snart vinter på vores gamle historiske Badehotel.

Men selvom termometret er i den lave ende, og solen går tidligt ned, så er der stadig rigeligt med gode grunde til besøge det nye Bandholm Badehotel.

Her i efteråret & vinteren holder vi periodevist lukket, men er altid åbne for forespørgsler for møder, konferencer, middage, fester – bare send os en forespørgsel på mailen info@bandholmbadehotel.dk

Når i så kommer, så kræser vi fortsat om jeres måltid med bæredygtige råvarer fra Sydhavsøerne, Smålandshavet byder på et forfriskende dyp fra Danmarks ældste badeanstalt, og sidst på aftenen sørger den lollandske stjernehimmel for at lulle jer i søvn, som gæster er blevet det her i mere end 300 år.

For lige her på Bandholm Havn lå oprindeligt en kongeligt privilegeret kro, der allerede i 1692 bød handlende velkommen, når rejsen gik gennem det lollandske vand og land. Her hviler nu det smukke, hvide badehotel, der i 1886 afløste den aldrende kro, og som vi i dag byder vores gæster velkommen til.

Gennem tiden er mange ting på Bandholm Badehotel ændret, men meget er også det samme. Og selvom vores historie er lang, er den er kun lige begyndt.

Vi glæder os til at skrive den næste del sammen med jer.

Kapacitet

Det Nye Bandholm Badehotel tilbyder nogle hyggelige og stemningsfyldte mødelokaler med nyt AV udstyr og ro til fordybelse og samt gastronomi i topklasse.

Hoteller tilbyder Salen med plads til 100 gæster samt den nyrenoverede Havestuen med plads til 40 gæster samt den nyrenoverede Jagtstue hvor 14 gæster sidder komfortabelt omkring det store bestyrelsesbord.

Men, den store attraktion er omgivelserne. Beliggende lige i vandkanten til den private strand og med skov og Knuthenborg som naboer, så er det roen og stemningen der sammen med de hyggelige og nyrenoverede faciliteter som trækker.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 840
DKK 2200
×

Information

Værelser 43
Spisepladser 81
Handikapvenlig Nej
Mødelokaler 13
Gruppelokaler 4

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 100
Max. pers. i auditorium 101
Max. pers. ved skoleborde 40
Max. pers. i U-bord 30
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 50
Max. pers. ved stående reception 100