Sign In

Sign In

Djøf Mindre Møde- og Konferencesteder, Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK895,00

Nørre Voldgade 106 , 5. sal, 1358 København, Storkøbenhavn

Velkommen til Djøf Møde og Event
Beliggende centralt i København med en skøn udsigt over Botanisk Have og Kongens Have finder du Djøf Møde og Event. Vi tilbyder nye eksklusive lokaler indrettet i klassisk nordisk stil til at danne rammen for dine møder, kurser, konferencer og events.

Find en enestående ro til faglig fordybelse og en unik scene til pop op events og festlige stunder. Alt sammen med en sjælden set udsigt over byens skønneste haver og tæt på metro i hjertet af København.

Alle vores lokaler er indrettet med det nyeste digitale udstyr, så du trygt kan koncentrere dig om dine gæster. Forkæl dem i vores tagrestaurant, som serverer morgenmad og frokost lavet på sæsonens råvarer med afstemte smage. Afslut dagen med solnedgang, snacks og bobler på vores herlige tagterrasse.

Hos os er din oplevelse i højsædet – det skal være nemt at være gæst!

Kapacitet

Vore 6 mødelokaler og restaurant er alle smagfuldt indrettet og med nyeste AV-udstyr, som også muliggør hybridmøder.
Lokalerne varierer i størrelsen – fra 15m² til 115m² – og kan benyttes sammen eller hver for sig. Fra personalemøder, kurser og workshops til pressemøder, generalforsamling og konferencer.

50 meter fra vores indgang finder du Nørreport Station med busser, metro, S-tog og regionaltog. Vi henviser til parkeringskælderen, Q-Park Nørreport, på Israels Plads. Her finder du mere end 1000 parkeringspladser kun 5 minutters gang fra os.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 897
DKK
×

Information

Spisepladser 64
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 6
Gruppelokaler 2

Kapacitet

Max. pers. i auditorium 90
Max. pers. ved skoleborde 24
Max. pers. i U-bord 26
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 32
Max. pers. ved stående reception 100