Sign In

Sign In

DM Møde- og Kursuscenter Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK675,00

Lindevangs Allé 2, 2000 Frederiksberg, Storkøbenhavn

Velkommen til DM’s Møde- og Kursuscenter 

To lokationer samt delikat og bæredygtig mødeforplejning

Vi er centralt beliggende på det charmende og mangfoldige Frederiksberg, tæt på de grønne arealer ved CBS og Frederiksberg Have. I kan nemt komme hertil med metro eller bus, og derudover er der mulighed for fri parkering på Lindevang Allé.

Hos os er mulighederne mange, for vi kan tilbyde flere typer mødelokaler på vores to lokationer, der kan opfylde forskellige behov. Vores hyggelige og forskelligartede lokaler rummer det nyeste indenfor AV udstyr ud fra devisen ”bring your own device” , hvilket kan håndtere alle de platforme I selv medbringer på jeres pc. Vi kan derudover tilbyde teknisk support på vores AV-løsninger.

Vores mødeforplejning er tilberedt af vores kompetente kokke, og er af første klasses råvarer. Vi arbejder kun med velfærdskød samt årstidens frugt og grønt, og vi har det økologiske spisemærke i bronze. Vi har et stort a la carte kort, og vi kan bl.a. tilbyde planlagte heldagsmøder. Der er ligeledes mulighed for unik sammensat forplejning tilpasset egne ønsker og behov. Vi kan garantere, at vi har noget for enhver smag.

Vi forsøger hele tiden at arbejde mod, at blive mere bæredygtige i vores forplejning. Læs mere på vores hjemmeside, hvad vi ellers gør i DM, for at nedbringe vores klimaaftryk.

Kapacitet

Vi kan tilbyde møde- og kursus lokaler på vores to lokationer
• Akademikertårnet på Lindevangs Allé 2: Akademikertårnet er med sine 8 lokaler unikt i sin form og udtryk. De forskellige lokaler skaber både plads til nærhed og det at komme tæt på kursisterne, og samtidig er der rum for større forsamlinger. Vi kan både tilbyde lokaler, der er optimale til workshops og gruppearbejde samt lokaler, der er gode til det klassiske oplæg.
• Akademikerhuset på Peter Bangs Vej 30: Akademikerhuset rummer 12 indbydende og bekvemme lokaler med plads til 2 til 40 deltagere. Derudover det muligt at booke vores stemningsfulde og behagelige kantine, som er velegnet til receptioner med plads til 150 gæster.

I kan altid sparre med os omkring, hvilket lokale der bedst understøtter jeres behov.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Service
Value for Money
Find vej
Cleanliness

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 675
DKK
×

Information

Spisepladser 160
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 19
Gruppelokaler 5

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 100
Max. pers. ved skoleborde 60
Max. pers. i U-bord 36
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 60
Max. pers. ved stående reception 150

Miljømærkninger