Log ind Opret bruger
Centeradgang
Kursuslex
Menu
Er der noget vi kan hjælpe med?
33 97 43 43

FÆNGSLET Horsens

Fussingsvej 8, 8700 Horsens, Østjylland (Se kort)

Mangler I et unikt sted at holde møde eller konference? Så bryd ud af de vante rammer og lad FÆNGSLETs rå og autentiske lokaler inspirere – så er I sikret en fængslende oplevelse!

Byd velkommen i en autentisk cellegang, hold oplæg i et råt værksted, styrk samarbejdet med rappelling ned af fængselsmuren, kom på rundvisning i Fængselsmuseet eller nyd en lækker middag i Inspektørens lokale – bare rolig, vi serverer andet end vand og brød. I kan endda fuldende oplevelsen med en overnatning i en tidligere fængselscelle.

På FÆNGSLET er I sikret et værdifuldt og udbytterigt arrangement, fordi:

KAN I HUSKE, HVOR I VAR, KAN I OGSÅ HUSKE, HVAD I TALTE OM!

Inden for murene kan I stadig fornemme historiens vingesus, men lokalerne er opdateret til nutidens krav for at tilgodese de mange årlige konferencegæster.

Så er du nysgerrig på, hvordan du med succes kan anvende de rå rammer, så kontakt FÆNGSLETS konferenceafdeling. Vi garanterer dig:

·       Fleksibel og grundig planlægning af dit arrangement

·       Dit helt eget område, hvor I ikke skal dele toiletter og pauseområder med andre ”indsatte”

·       Al den historiefortælling, I ønsker

·       At I ikke farer vild, da ”de blå skjorter” fører jer rundt

MODSAT ANDRE FÆNGSLER VIL DET GLÆDE OS AT BYDE JER VELKOMMEN!

Læs mere på https://faengslet.dk/ eller kontakt os på tlf.: 7610 0011 / mail: arr@faengslet.dk

Alle lokaler på FÆNGSLET er opkaldt efter deres oprindelige funktion og du finder alt fra små celler til store værksteder. Fra efteråret 2021, kan du også opleve den nye overdækning af Vestre Indergård, nemlig Vestsalen!

Læs mere om de forskellige lokaler her;

MAGASINET, den gamle lagerhal som i dag er ryddet og shinet op til en unik udstillingshal, eventsted eller en stor konference som rummer optil 800 gæster.

SNEDKERIET, hvor værkstedshumor nu er byttet ud med visioner og strategier kan rumme op til 350 gæster i biografopstilling.

TRYKKERIET, hvor fangerne i moderne tid foldede kuverter under opsyn. Lokalet kan rumme op til 150 gæster.

ARRESTEN, hvor der tidligere genlød af ordre og befalinger, kan der nu afholdes møder med en mere venlig omgangstone. Her er plads til max 80 personer ved 1 langbord ned af cellegangen eller 150 stående til reception eller velkomstdrink.

INSPEKTØRENS MØDELOKALE, hvor beslutningerne om de indsattes skæbner blev truffet, hvor de ansatte fik luft for frustrationer og hvor sort humor var tilladt. Her er plads til 42 personer da original møblementet er bibeholdt.

FORSAMLINGSHUSET; et dejligt lyst lokale med tremmer for vinduerne. Her er plads til 150 personer stående og 86 personer ved 2 langborde. 

KIRKEN, har en lofthøjde og akustik der gør den ideel til gospel og andre specielle oplevelser. Her er plads til max 150 personer.

GYMNASTIKSALEN, hvor man overvejer nøje før man tackler. Her er plads til 150 personer til stående buffet eller i stolerækker til foredrag.

GANGMANDENS CELLE, her boede den fange som var erklæret egent til at fungere som "vicevært" i den gamle sygeafdeling, i dag SleepIn FÆNGSLET.

GL. CELLE, hvor belysningen kun er levende lys og man gennem trådnettet kan se op til alle 4 cellegange. Her er plads til 260 spisende gæster hvor vi dækker op i cellerne og de indsattes skrevne ord på væggene ikke er for sarte sjæle.

VESTSALEN, FÆNGSLETS kommende nye kultur-, event- og konferencesal. Vestsalen åbner bygningen ud mod fængselsgården med en glasfacade. Her er plads optil 800 gæster og salen kan deles i to, så den er anvendelig til en bred vifte af arrangementer.

I fleste lokaler er der tremmer for vinduerne, sågar for ovenlysvinduer. De fantastiske vægmalerier, i trappeopgange og i lokaler, er alle malet af indsatte.

Her er alle muligheder for nytænkning af bordopstilling og breakouts – bag murerne får man lyst til at slippe vanerne fri og give plads til nye ideer. FÆNGSLETs erfarne personale er altid klar til at vejlede i de mest optimale løsninger.

 • Mødelokaler:
  10
 • Gruppelokaler:
  30
 • Auditorier:
  Ikke Angivet
 • Udstillingsmulighed, antal m²:
  1400
 • Max kapacitet (bio):
  800
 • Max. personer i auditorium:
  Ikke Angivet
 • Max. personer ved skoleborde:
  600
 • Max. personer i U-bord:
  40
 • Max. personer i ø-opstilling á 6-8 personer:
  400
 • Max. personer ved stående reception:
  800
 • Spisepladser:
  800
 • Værelser:
  22
 • Sengepladser i alt:
  54

På FÆNGSLET finder du standard AV udtyr, gratis WIFI og mulighed for at bygge en scene op. Vi er også behjælpelig med leje af extra special udstyr.

Her er GRATIS PARKERING lige udenfor murerne.

Mødet eller konferencen kan kombineres med koncerter som afholdes på FÆNGSLET. Kommende koncerter. se mere på www.fængslet.dk

Vi arrangerer gerne fængsels relaterede aktiviteter, som for eksempel:

* Rundvisning i det spændende og prisvindende Fængselsmuseum.

* Special forestillinger af den lokale skuespilgruppe Komediehuset.

* Teambuilding inde- og udendørs med bla. GPS-løb, rapelling og mord mysterier.

* Foredrag med tidligere Indsat og Ansat, hvor I får et indblik i en normal lukket verden.

 • Gratis WiFi:
  Ja
 • Motionsrum:
  Nej
 • Tennis:
  Nej
 • Boldbane:
  Ja
 • Motions-sti:
  Nej
 • Indendørs swimmingpool:
  Nej
 • Udendørs swimmingpool:
  Nej
 • Spa bad:
  Nej
 • Spa-Område:
  Nej
 • Solarie:
  Nej
 • Sauna:
  Nej

SleepIn er FÆNGSLETS overnatningsafsnit.

Det er den tidligere sygeafdeling der i dag er indrettet som et hostel med 22 overnatningsceller med i alt 53 senge. Der er toilet og bad på gangen, men i alle celler er der en håndvask.

SleepIn indeholder også et køkken, hvor det er muligt at lave en kop kaffe/te samt benytte køleskabet.

Som noget nyt, kan alle døre dog åbnes indefra!

Hvis I ikke har nok i de 22 celler, kan FÆNGSLET også være behjælpelig med eksterne værelser!

 • Sengepladser i alt:
  54
 • Enkeltværelser:
  Ikke Angivet
 • Dobbeltværelser:
  16
 • Flersengsværelser:
  6
 • Suiter:
  Ikke Angivet
 • Lejligheder/hytter:
  Ikke Angivet
 • Værelser uden privat bad/toilet:
  22
 • Handikapegnede værelser:
  2

FÆNGSLET tilbyder dagmøde pakker fra kr. 650,00 pr. person. Vi dækker altid op med friskbrygget kaffe/te, frugt samt Fængselsvand. 

Til frokost tilbyder vi enten "de seriøse håndmadder" eller dagens varme ret serveret i stålbakke, inkl. 1 sodavand.

Rundt om FÆNGSLETs hovedbygning er der skønne gamle parkområder hvor den friske luft nydes mens man er ude i friheden.

I en radius af max 8 km. fra FÆNGSLET finder du:

Horsens golfklubs 18-hullers udfordrende mesterskabsbane.

CASA Arena/Forum Horsens med alle tænkelige sportsfaciliteter.

5 hoteller samt vandrehjem.

Kulturelle oplevelser samt Horsens midtby.

Flugtruten fra FÆNGSLET til motorvejs til/frakørsel er 3 km.

 • I by:
  Ja
 • Landlige omgivelser:
  Nej
 • Ved strand/sø:
  Nej
 • Ved skov:
  Nej

Dette danner udgangspunkt for servicekvalitetsindekset, som angiver i hvor høj grad mødeplanlæggeren har været tilfreds med FÆNGSLET Horsens.
Servicekvalitetsindekset udgøres af svarende indenfor nedenstående kategorier.

4,2
Service v. reservation
4,2
Aftale overholdelse
4,2
Receptions service
3,4
Teknisk kvalitet
4,2
Service niveau (faglokaler)
4,2
Maden (restaurant)
4,2
Service niveau (restaurant)
Intet svar tilgængelig
Værelsesrengøring
4,2
Rengøring (faglokaler)
3,4
Generel vedligeholdelse
A.R.
23-11-2015
4,0

Vil man have en anderledes oplevelse med hyggelig og intim atmosfære er dette stedet. Det er ikke sammenligneligt med andre konferencecentre fordi det netop er meget anderledes.

Opgradér din LinkedIn mens du er i fængsel

09-10-2018 16:00

FÆNGLSET har et stort udbud af events, som tilbydes i tilknytning til møderne. Både de helt korte og de længere og mere involverende events. Under hele opholdet mærker man stemningen fra fortiden. Allerede ved modtagelsen er det uniformerede "vagter", der tager imod ved den ikoniske grønne indgangsport. Hvis programmet tillader det, kan man tilvælge en aktivitet. For eksempel teambuilding i fængselsgården, en rundvisning i Fængselsmuseet eller et foredrag med en tidligere indsat/ansat.

Frokostseancen kan også være en oplevelse i sig selv. Det kan f.eks. være, at skuespillere fra Komediehuset giver den hele armen som fanger og betjente. Målet er at skabe en sammenhængende og autentisk oplevelse for de møde- og konferencegæster, der besøger FÆNGSLET.

Se mere om arrangementet hos FÆNGSLET

Ny konferencesal til 1.400 gæster

02-08-2018 10:00

Helt konkret sker etableringen af salen ved, at facaden i FÆNGSLET’s vestlige fløj åbnes op, og en boks med et stort rum skydes ind. Denne boks er designet i et moderne formsprog og materialer, der bidrager til et meget originalt og åbent udtryk, der understøtter transformationen af det tidligere statsfængsel fra lukket til åbent, sådan som det har været tanken med den hidtidige udvikling af stedet.

Med FÆNGSLET har man i historiske rammer skabt en nutidig kultur- og mødeinstitution og en central dynamo for området. Kilde: Pressemeddelelse

Se mere om FÆNGSLET i Horsens

Uhyggelig event i FÆNGSLET

17-04-2018 08:00

Ingen ved, hvor dybt skakterne strækker sig. Dog ved man, at de ikke fører ud. Kun ned. Man har intet andet valg end at drage ned i mørket og find de forsvundne fanger. Men har fængselsinspektøren nu også fortalt hele sandheden? For det siges, at skakterne engang husede et underjordisk samfund, hvor vanvid, perversioner og kannibalisme herskede. Og nu er en gennemtrængende dunst af blod og kropsdele igen begyndt at sive op gennem kælderristene. En frygtelig tanke strejfer deltagerne, idet de bevæger sig ned i fængselskælderen. For hvad hvis der venter en straf værre end døden?

Se mere om FÆNGSLET's nye event

Kreativt hotel præmieret for sin vækst

26-01-2018 06:00

FÆNGSLET har målrettet arbejdet med at produkt- og oplevelsesudvikle det, der engang var et statsfængsel. Det er originalt og særligt for Horsens, at stedet formår at bruge sin fængselshistorie så levende, hedder det i begrundelsen for prisen.

Prisen er 3-delt. Der uddeles en hovedpris på 75.000 kroner samt en skulptur af den midtjyske kunstner Thomas Andersson og to temapriser på hver 25.000 kroner. • De tidligere modtagere af hovedprisen er: JyllandsAkvariet i Thyborøn (2016), Fuglsøcentret i Mols Bjerge (2015), NorthSide Festival i Aarhus (2014), Djurs Sommerland (2013) og Small Danish Hotels (2012).

Foto: FÆNGSLETs direktør Astrid Søes Poulsen på scenen i Remisen i Brande for at modtage Region Midtjyllands TurismeVÆKSTpris 2017. På scenen ses også 1. næstformand i Region Midtjylland Hanne Roed (R) og chefkonsulent Karsten Bækgaard fra regionens kultur- og turismeteam.

Se mere om FÆNGSLET

Ny mand i FÆNGSLET

20-10-2017 05:00

Morten Kvist, tidligere restaurantchef på Odder Parkhotel og Hindsgavl Slot, har sluttet sig til FÆNGSLETs konferenceafdeling. Konferencechef Charlotte Ørnsvig glæder sig over ansættelsen: ”Vi har nu det helt rigtige hold til at gøre konferenceoplevelsen unik for alle," siger hun i en pressemeddelelse.

Ikke mindst ser Charlotte Ørnsvig frem til, at konferenceafdelingen fremover får endnu mere vind i sejlene: ”Morten skal både tage del af den daglige koordinering og planlægning af kommende arrangementer – og samtidig bidrage til en kontinuerlig udvikling og optimering af F&B-oplevelsen på FÆNGSLET”.

Morten Kvist er uddannet Service Diplom Leder fra University of Chester og har næsten 20 års erfaring inden for hotel- og restaurationsbranchen. ”Jeg er super glad for at være en del af fængselsholdet,” siger han. ”Nu ser jeg frem til at løfte i flok med mine nye kollegaer, så FÆNGSLET kan markere sig på konferencemarkedet i endnu højere grad”.

Charlotte Ørnsvig forudser at ansættelsen bliver startskuddet til et sandt gazellehop for FÆNGSLETs konferenceaktiviteter. ”Med Morten på holdet, kan vi se frem til flere møder, konferencer og fester på FÆNGSLET - og de vil blive endnu bedre eksekveret. Allerede nu kan vi se, at Morten har det helt rigtige mind-set, og passer godt ind i vores måde at arbejde på."

Læs mere om FÆNGSLET

FÆNGSLET bryder de faste rammer

27-06-2017 05:00

"I stedet for at afholde et møde, hvor den første del af dagen foregår siddende i et lokale, og den anden del er en eller anden form for fysisk aktivitet, så tilbyder vi nu en integreret aktivitet, hvor indlæringen sker samtidig med, at mødedeltagerne er fysisk aktive," siger salgsansvarlig i konferenceafdelingen Yvonne Hoé.

"Som et alternativ til endeløse PowerPoint præsentationer kommer deltagerne rundt i FÆNGSLETS historiske rammer, hvor de løser opgaver, som mathcer fængselstemaet med virksomhedens egen målsætning. Den nye aktivitet hedder "Viljens Vej" og er udviklet specielt til stedets fortællinger og særlige lokaler. Aktiviteten er skabt i samarbejde med teambuildingfirmaet CoastZone, og den kan kun benyttes her i FÆNGSLET," siger Yvonne Hoé.

FÆNGSLET & CoastZone har igennem en årrække samarbejdet om at levere teambuilding-oplevelser til konferencegæster. Med den nye aktivitet er samarbejdet opgraderet og blevet endnu tættere. FÆNGSLETs lokaler består af alt, lige fra fængselsceller til mødelokaler med grupperum, en lang cellegang samt konferencefaciliteter, som rummer hundrede mennesker.

Læs mere om FÆNGSLET i Horsens

Læs mere om CoastZone

Rå mad til "fængslede" mødedeltagere

22-11-2016 13:18

Der bliver sat råretter på bordet for eksempel i "gymnastiksalen" i FÆNGSLET, når der serveres mad til møder og konferencer i det tidligere fængsel, som af samme grund benævnes FÆNGSLET i Horsens.

Retterne er lavet ud fra Claus Meyers kogebog ”Hverdagsmad bag murene”, som er en kogebog til indsatte i danske fængsler. Med Råretter får FÆNGSLETs gæster en sund og lækker menu med hjemmelavede retter fra Café Lorentzens køkken. FÆNGSLETs historie er tænkt med ind i konceptet. På den måde kombineres høj kvalitet i oplevelsen med en gennemgående rød tråd i lokaliteternes lange fængselshistorie, lyder det fra de ansvarlige for maden til de "indsatte" mødegæster.

Læs mere om FÆNGSLET
 

Erfaren kvinde til FÆNGSLET

05-05-2015 13:05

47-årige Yvonne Hoé har mere end 20 års erfaring indenfor hotel- og konferencebranchen. Hun er pr. 13. april ansat som salgsansvarlig for FÆNGSLETs erhvervsafdeling.

Det er primært i trekantområdet Yvonne Hoé, har slået sine folder med ansættelser på bl.a. Hotel Fredericia, Comwell Middelfart og Hindsgavl Slots konferenceafdeling. Privat er hun bosat i Middelfart.

Nu glæder hun sig til at bruge sine erfaringer og sit store netværk i FÆNGSLETs favør. "Branchen har brug for at kunne tilbyde helt unikke lokationer, og det er FÆNGSLET i den grad", siger Yvonne Hoé, som fik en flyvende start på FÆNGSLET med iværksætterdagen Iværk og Vækst. Her så hun i praksis de gamle fængselsbygninger forvandlet til et professionelt "messecenter" med mere end 70 stande.
 
Yvonne Hoé kommer til at arbejde tæt sammen med Charlotte Ørnsvig, som er leder af FÆNGSLETs erhvervsafdeling, og som tiltrådte 1. januar i år.

Læs mere om Fængslet Horsens

Overnat i Fængslet

02-03-2015 14:09

Overnat i Fængslet Horsens

Unikt overnatningssted med stof til eftertanke.

Fængslet i Horsens, der tidligere var statsfængsel, men nu et spændende møde- og eventsted, tilbyder også overnatning til dem, der er trætte af almindelige hotelværelser.

Det er fængslets sygeafdeling, der er blevet restaureret og opholdet er nu frivilligt i modsætning til tidligere.

Der bliver plads til 22 værelser, badet og toilettet findes på gangen. Om lagnerne kan bindes sammen og benyttes til flugtforsøg vides ikke, men priserne er slet ikke så høje, at det kan betale sig at flygte.

Selv skriver de på hjemmesiden, at "Det er et unikt overnatningssted med stof til eftertanke.” Jo, det må man sige…

Læs mere om Fængslet Horsens

Ny leder af erhvervsafdelingen på FÆNGSLET er tiltrådt

20-01-2015 13:56

FÆNGSLET i Horsens ønsker at øge fokus på udvikling af erhvervsafdelingen gennem en styrkelse af erfaring og faglighed. Derfor er Charlotte Ørnsvig tiltrådt som leder af erhvervsafdelingen pr. 1. januar 2015.

Charlotte Ørnsvig kommer fra en stilling som konferencechef i ToRVEhallerne i Vejle. Et hus der lige som FÆNGSLET er anderledes og med skæve vinkler.

”Jobbet som leder af erhvervsafdelingen på FÆNGSLET er for mig uden tvivl et drømmejob”, fortæller Charlotte Ørnsvig.

Den 33 årige Horsensfødte kvinde har altid fulgt FÆNGSLETs udvikling fra sidelinjen og glæder sig over at få muligheden for at være en del af konceptet.

Inden starten udtalte Charlotte sig: ”Jeg ser frem til at give mig i kast med udfordringen og glæder mig til at sætte mit præg på konceptet, som rummer så utrolig mange muligheder”.

I forbindelse med omstruktureringen af erhvervsafdelingen søger Charlotte en kreativ sælger, som kan tænke ud af boksen og være med til at udvikle FÆNGSLETs produktportefølje. Så er det dig eller kender du den rette, så send et par ord til Charlotte på cc@faengslet.dk snarest muligt.

Læs mere om FÆNGSLET

   

 

Gå direkte i fængsel

07-05-2013 01:00

Er der noget vi kan hjælpe med?

Vil du hellere have personlig betjening, sidder vi klar til at hjælpe dig.
Vi kender alle mødestederne ud og ind.

Mandag - torsdag, kl. 8:00 - 16:00
Fredag, kl. 8:00 - 14:30