Sign In

Sign In

Gilleleje Badehotel Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK667,00

Hulsøvej 15, 3250 Gilleleje, Nordsjælland

Hvor Kattegat møder Øresund

Gilleleje Badehotel troner på toppen af en 30 meter høj klint ved Sjællands absolut nordligste punkt, Gilbjerghoved.

Lægger man hotellets tre etager til højden, får man en enestående udsigt over vand og land. Du kan se helt til Kullen i Sverige og nyde de mange fugles luftakrobatik over Øresund og Kattegat.

Det hvide hovedhus med blåmalede balkoner blev opført i 1908 på grunden, hvor der har været pensionat siden 1895, og netop atmosfæren fra begyndelsen af 1900-tallet er bevaret gennem den nænsomme renovering af hotellet, som er sket gennem tiden. Her er lyst og hyggeligt overalt. Svenskinspirerede møbler, kurveflet og mønstrede tapeter med almueblå og hvid som de gennemgående farver.

Kombineret med en stor badeafdeling indbyder Gilleleje Badehotel til besøg både sommer og vinter, og til enhver lejlighed hvad end det er en forkælelsesweekend for dig og din kæreste, virksomhedens næste strategimøde eller fødselsdag og fest

Kapacitet

Konferencefaciliteterne på Gilleleje Badehotel omfatter et konferencelokale med plads til op til 18 personer i forbindelse med pejsestuen, et bibliotek med plads til gruppearbejde samt et intimt mødelokale med plads til ca. 8 personer på hotellets øverste sal med udsigt over havet. Derudover kan vi tilbyde to større kursuslokaler, ét med en kapacitet på op til 24 personer i sidebygningen til hotellet med egen indgang, terrasse og panorama udsigt over havet samt ét med plads til ca. 27 personer, egen indgang, køkken og fantastisk havudsigt.

Teknik & udstyr

Badehotellet stiller Standard AV-udstyr til rådighed, bestående af WhiteboardsLCD projektor og Flipp Over. Der er desuden gratis trådløst internet i alle fælleslokaler og plenum. Har I særlige behov, så kontakt os endelig, så forsøger vi at løse det i fællesskab.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 667
DKK 2152
×

Information

Deltagere 60
Værelser 30
Spisepladser 60
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 5
Gruppelokaler 3

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 40
Max. pers. i U-bord 18
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 32
Max. pers. ved stående reception 60