Sign In

Gl. Skovridergaard Hotel og konferencecenter Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK825,00

Marienlundsvej 36, 8600 Silkeborg, Østjylland

Gl. Skovridergaard ligger smukt i egen park, lige op til Danmarks største skov og Silkeborgsøerne, med fine muligheder for teambuilding i naturen.
Den tidligere kuranstalt rummer i dag topmoderne mødefaciliteter, komfortable gæsteværelser og et køkken i særklasse.

Vi vil naturligvis gerne sørge for, at når mennesker samles til møde, kursus og konference, skal det skabe resultater i form af f.eks. læring, udvikling eller styrkelse af relationer.
Med vores professionelle team og fleksible rammer tæt på naturen, kan vi som konferencecenter skabe udbytterige arrangementer i samarbejde med jer. 
Vi og vores møde- og konferencelokaler er fleksible, så kontakt os endelig med spørgsmål og særlige ønsker til et unikt arrangement.
Vi finder med garanti frem til en løsning, der gør jeres konference til en succes.

Selv er vi glade for stedets harmoni og for den åbne og uhøjtidelige atmosfære, og vi glæder os især, når vi fornemmer, at vores gæster har det ligesådan.

Vi står klar til, at byde dig/jer velkommen, hvad end om det er overnatning, møde, konference eller jeres næste firmaarrangement!

Kapacitet

Konferencelokaler

Gl. Skovridergaards tilbyder lyse og moderne konferencelokaler med alt i AV-udstyr, god ventilation, akustik og belysning samt mulighed for mørklægning i alle lokaler.

Vores konferencegæster sætter stor pris på, at det er let at komme ud af vores lokaler – forstået på den måde, at det fra de fleste konference- og mødelokaler er nemt at komme ud i parken i pausen eller inddrage udendørsområdet i selve arrangementet. Vand, frugt, kaffe mv. er ligeledes altid lige uden for døren, så det er let at sikre sig ny energi og holde koncentrationen hele dagen.

Femstjernede konferencelokaler
Konferencelokalerne på Gl. Skovridergaard spænder fra små mødelokaler til 2-5 mennesker, f.eks. Morgengry, til vores største lokale, Havesalen, med plads til 320 deltagere. Skal mødet have lidt ekstra eksklusivitet, kan vi anbefale vores Bibliotek.

Vores møde- og konferencefaciliteter er femstjernede, og alle lokaler har det tekniske udstyr, som kan forventes af et moderne konferencehotel. Vi tilbyder teknisk assistance hele dagen, og hjælpen er aldrig mere end to minutter væk.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 825
DKK 2200
×

Information

Deltagere 325
Værelser 65
Spisepladser 200
Handikapvenlig Yes
Mødelokaler 9
Gruppelokaler 17

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 325
Max. pers. ved skoleborde 168
Max. pers. i U-bord 44
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 126
Max. pers. ved stående reception 320

Miljømærkninger