Log ind Opret bruger
Centeradgang
Kursuslex
Menu
Er der noget vi kan hjælpe med?
70 22 11 73

Gl. Skovridergaard

Marienlundsvej 36, 8600 Silkeborg, Østjylland (Se kort)

Gl. Skovridergaard

Gl. Skovridergaard ligger smukt i egen park, lige op til Danmarks største skov og Silkeborgsøerne - samt kun 10 min. gang Silkeborg centrum.

Den tidligere kuranstalt rummer udover Silkeborgs næstældste bygning topmoderne mødefaciliteter, komfortable gæsteværelser og et køkken i særklasse.

Vi tilrettelægger kurser, konferencer, årsmøder og firmafester i tæt samarbejde med arrangøren - hvad enten I ønsker et enkelt mødelokale eller hele Gl. Skovridergaard helt for jer selv.

Selv er vi glade for stedets harmoni og for den åbne og uhøjtidelige atmosfære, og vi glæder os især, når vi fornemmer, at vores gæster har det ligesådan.

Se mere på www.glskov.dk eller kig forbi en dag - du er meget velkommen!

Lyse, harmoniske mødelokaler med udsigt til parken og indrettet med nyeste teknologi i høj kvalitet - det største - Havesalen - er på 300 m2. Biblioteket er velegnet til f.eks. bestyrelsesmøder, Atelieret er fleksibelt indrettet til at understøtte de mere procesrettede møder. Salonen er med sin sofagruppe og pejs velegnet til mindre dialogmøder. Alternative udendørs grupperum
Top-moderne, professionelt av-udstyr samt support fra vores teknikere fra start til slut, trådløs og/eller fast internetopkobling..

65 rolige gæsteværelser - heraf 9 juniorsuiter - med eget bad og toilet, hårtørrer, strygejern, tv, trådløs internetopkobling og mulighed for at lave kaffe og te.

 • Mødelokaler:
  9
 • Gruppelokaler:
  17
 • Auditorier:
  Ikke Angivet
 • Udstillingsmulighed, antal m²:
  Ikke Angivet
 • Max kapacitet (bio):
  325
 • Max. personer i auditorium:
  0
 • Max. personer ved skoleborde:
  168
 • Max. personer i U-bord:
  44
 • Max. personer i ø-opstilling á 6-8 personer:
  126
 • Max. personer ved stående reception:
  320
 • Spisepladser:
  200
 • Værelser:
  65
 • Sengepladser i alt:
  123

Konferenceaktiviteter

På Gl. Skovridergaard tilbyder vi en række konferenceaktiviteter med afsæt i naturen og gastronomi. Har I andre ønsker, hjælper vi gerne med at arrangere særlige aktiviteter. 

Naturen som konferenceaktivitetAt inddrage frisk luft, natur og bevægelse i møder og konferencer giver et større mødeudbytte (Return on meeting investment). Vores beliggenhed helt tæt ved Danmarks største skovområde og Silkeborgsøerne giver - i kombination med vores egen park rig - mulighed for inddragelse af naturen.

Parken og dens indretning med små uderum inviterer til udendørs snak og rolig slentren. Derudover rummer parken også både clockgolf- og petanque-bane. Skal I lidt længere væk, er I velkomne til at låne cykler eller gummistøvler på hotellet.

Silkeborgsøerne byder på flere muligheder for konferenceaktiviteter. Hvad med at gå de 500 meter til Almind Sø og tage en dukkert? Søen er en af Danmarks reneste, og der er anlagt badebro og strand. Der er også flere muligheder for sejlture på søerne.  I kan få eftermiddagskaffen eller måske et af dagens måltider med på Hjejlebådene, eller I kan lade rugbrødsmotoren klare arbejdet og drage afsted i kano og kajak.

Ønskes andre aktiviteter som Tai Chi i parken, en tur i skoven med en naturvejleder eller decideret team-træning, så arrangerer vi og vores professionelle samarbejdspartnere også gerne dette.

Gourmet Rally

Gl. Skovridergaard har i en årrække med stor succes arrangeret et årligt Gourmet Rally i september, som kort fortalt er en skøn vandretur rundt om Almind Sø, kombineret med smagsprøver undervejs. Vi skalerer gerne Gourmet Rally ned, så det kan anvendes som konferenceaktivitet til jeres arrangement. Det kan sågar gennemføres indendørs, hvor smagsprøverne var rundt omkring på hotellet. Gourmet Rally er en rigtig god oplevelse for alle sanser med plads til samvær, hygge og pleje af relationer. 

Kokkeskole

Det danske vejr er desværre ikke altid til udendørs aktiviteter, men med vores kokkeskole er det også muligt med teambuilding indendørs.

Kvalitet og respekt for råvarerne er kendetegnende for Gl. Skovridergaards køkken, som er åbent for en sjov og velsmagende oplevelse. Vores kokkeskole kan både fungere som et inspirerende indslag i et mødearrangementet eller som selvstændigt event. Vores kokke står klar med gode råd og guider alle sikkert igennem de kulinariske udfordringer. 

Kokkeskole foregår altid efter kl. 17:00 og er typisk af 3 timers varighed.

Eksempler på temaer: Alt godt fra havet, Det Nordiske køkken, Smag på Italien, Det klassiske Frankrig, den søde tand – desserter, Tapas – Meze – Apetizers, Fed mad på den sunde måde.

Vinsmagning

I kombination med kokkeskole eller som sit eget festlige punktum for en god mødedag, arrangerer vi gerne vinsmagning i vinkælderen, hvor vores tjener i skæret fra de levende lys bringer jeg med på en smagsrejse.

Temaer: Den utraditionelle, Den klassiske, Vores favoritter, Brus, bobler, perler. Vinsmagning i vinkælderen er for max 10 personer. Er I flere, finder vi et andet lokale. 

 • Gratis WiFi:
  Ja
 • Motionsrum:
  Nej
 • Tennis:
  Nej
 • Boldbane:
  Nej
 • Motions-sti:
  Ja
 • Indendørs swimmingpool:
  Nej
 • Udendørs swimmingpool:
  Nej
 • Spa bad:
  Nej
 • Spa-Område:
  Nej
 • Solarie:
  Nej
 • Sauna:
  Ja

Forfriskningsbuffet fra start til slut

Buffet med kaffe, te, frisk frugt, vores gode Silkeborg vand, formiddagsbrød/eftermiddagskage er inkluderet i mødeprisen.

Lokale, grupperum og av-udstyr

Plenumlokale afpasset efter antal, et grupperum pr. 8 personer, av-udstyr som omfatter dokumentkamera, internet opkobling, pc, projektor og dvd-afspiller er med i mødeprisen.

Heldagsmøde 9 – 22

Heldagsmøde med frokost og to-retters middag pr. person, 1.245 DKK

Arbejdsmøde 9 - 18

Heldagsmøde frokost og dagens kursusret pr. person, 1.075 DKK

Dagmøder 9 - 17

Møde med frokost pr. person, 875 DKK

Overnatning i forbindelse med konference eller møde

Enkeltværelse med morgenmad pr. person, 995 DKK

Dobbeltværelse med morgenmad pr. person, 725 DKK

Individuelle overnatninger

Enkeltværelse med morgenmad pr. person, 1.350 DKK.

Dobbeltværelse med morgenmad pr. person, 825 DKK

Alle priser er inkl. moms.

Gl. Skovridergaard ligger omkranset af søer og skove i sin egen store park i udkanten af Silkeborg.

Der er gode trafikforbindelser med bus, tog og fly. Afstand til: Silkeborg banegård 1,5 km. Karup 40 km. Billund 66 km.

For gæster i bil er der fri parkering på Gl. Skovridergaards egen indhegnede parkeringplads.

 • I by:
  Ja
 • Landlige omgivelser:
  Nej
 • Ved strand/sø:
  Ja
 • Ved skov:
  Ja

Ny køkkenchef på Gl. Skovridergaard Hotel & Konferencecenter

15-11-2016 13:18

Til at videreføre traditionen for et højt gastronomisk niveau for ikke mindst konference- og hotelgæsterne har Gl. Skovridergaard gennem nogen tid søgt efter den helt rette person. Hotellet kan nu præsentere stedets nye køkkenchef, Kasper Vestergaard Bech.

Kasper kommer fra en stilling som køkkenchef i kantinen hos Fazer, Aarhus, men har også en fortid køkkenchef på Severin Kursus og Konferencecenter, souschef på Børkop Vandmølle, kok og souschef på Hotel Vejlefjord samt kok på Hindgavl Slot. Oprindeligt er Kasper udlært på Odder Park Hotel. Netop energien og kreativiteten fra hotel- og konferencebranchen lokkede den nye køkkenchef tilbage i hotelmiljøet som ansvarlig for Gl. Skovriddergaards høje, gastronomiske niveau, hvor der især lægges vægt på gode råvarer.

Gl. Skovridergaard gennemgik en renovering af både værelser, fælles områder og reception i 2015, sådan at alle 65 værelser og rum nu fremstår friske og lækre. Til daglig arbejder Gl. Skovridergaard tæt sammen med Vejlsøhus Hotel og Konferencecenter. De tidligere konkurrenter betragter i dag hinanden som søsterhoteller, dog med den forskel, at Vejlsøhus er et 4stjernet konferencehotel, hvor Gl. Skovridergaard er 5stjernet på konferencedelen. "Vi plejer at betragte Vejlsøhus somt det sportslige hotel, hvor der er mange muligheder for udendørs events. De to hoteller ligger 500 meter fra hinanden og udmærker sig begge ved nærheden til skov, Silkeborg Søerne samt AQUA Akvarium og dyrepark.

Læs mere om Gl. Skovridergaard Hotel & Konferencecenter

Silkeborg med i BW Premier Collection

19-01-2016 12:06

Silkeborg med i BW Premier Collection

Jysk Hotel er første medlem i Best Westerns nye soft brand.

Silkeborg bliver første danske destination i Best Westerns nye soft brand, nu hvor Hotel Gl. Skovridergaard indtræder i Best Western Premier Collection, som herefter tæller 8 hoteller i Skandinavien.

BW Premier Collection er en global samling af udvalgte hoteller, der giver sine gæster en ekstraordinær oplevelse. Hotellerne har det tilfælles, at de markedsføres under eget individuelle brand samtidig med, at de bliver en del af Best Westerns omfattende distribution og loyalitetsprogram, som blandt andet involverer optjening af points.
”Det er nu officielt, at hotellet har 4-stjernet service. Vi har investeret tid og penge i at fastholde og videreudvikle hotellets høje kvalitetsniveau. Nu er det tid til at satse på den danske, skandinaviske og globale distribution,” siger Hotel- og Konferencecenterchef Thomas Simonsen, Gl. Skovridergaard. Konferencecenteret rangerer med 5 stjerner som hidtil.

Gl. Skovridergaard er en historisk skovridergård, og tidligere kuranstalt, som ligger fredeligt ved Silkeborg søerne. I 2015 overtog Ferskvandscentret driften af Gl. Skovridergaard, og i den forbindelse blev der foretaget en gennemgribende istandsættelse på hotellet.

Læs mere om Gl. Skovridergaard

Få inspiration fra naturen til mødet

17-02-2015 12:52

Onsdag den 25. februar kl. 17.00 - 19.00 byder MeetSilkeborg på et spændende fyraftensmøde, hvor de vil vise mødeplanlæggere, hvad grønne omgivelser og frisk luft kan gøre for outputtet af et møde - hvis Silkeborg ikke skulle kunne det, hvem skulle så?

Mødet bliver holdt i Aqua Akvarium & Dyrepark og Innovation Lab er inviteret til at holde et indlæg med titlen: Få naturens hemmelighed til et produktivt møde.

Lidt lækkert til ganen bliver der også serveret og arrangementet slutter kl. 19.00.

Foruden MeetSilkeborg møder man også bl.a. Gl. Skovridergaard, Vejlsøhus, Svostrup Kro, Scandic, Radisson Blu, Jysk MUSIKTEATER, Hjejleselskabet, Summit og Jysk Arena.

Tilmelding til bcn@silkeborg.com

Læs mere om fyraftensmødet den 25. februar

Er der noget vi kan hjælpe med?

Vil du hellere have personlig betjening, sidder vi klar til at hjælpe dig.
Vi kender alle mødestederne ud og ind.

Mandag - fredag, kl. 9-16