Sign In

Sign In

Golf Hotel Viborg Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK575,00

Hans Tausens Alle 2, 8800 Viborg, Østjylland

Golf Hotel & Salonen er det naturlige valg når du skal afholde en konference eller et møde.

Golf Hotel er et førsteklasses konferencehotel, beliggende i smukke omgivelser lige ned til skov og Viborg søerne. Hotellet er med sin belligenhed midt i Jylland et centralt og naturligt mødested, når deltagerne skal samles fra hele landet.

På Golf Hotel & Salonen kan vi tilbyde mødelokaler, konferencelokaler og grupperum i alle størrelser. Alle lokalerne er moderne og lyse, og komplet AV-udstyr med adgang til kopimaskine, telefax og PC er en selvfølge. I flere af lokalerne kan der desuden køres store emner ind som eksempelvis maskiner og lignende.

Hotellet tilbyder desuden gratis parkering til alle vor gæster, samt gratis trådløst internet over hele hotellet.

Kapacitet

Kursusstedet har 134 værelser.

Enkeltværelser: 18

Dobbeltværelser: 116

Golf Hotel har 134 værelser, hvoraf de 116 også kan bruges som dobbeltværelser. Alle værelserne har farve-TV, telefon, minibar, el-buksepresse og bad/brus samt toilet.Nogle af værelserne er specielle VIP værelser med bl.a. aircondition og egen sauna.14 grupperum op til 15 personer.7 kursuslokaler med borde til 15-300 personer.Moderne møder kræver lyse og venlige lokaler med den nyeste teknik. På Golf Hotel & Salonen findes der konferencelokaler og grupperum i alle størrelser.

Største plenumlokale med plads til 550 personer i stolerækker og 300 ved konferenceborde. I alt 21 lyse mødelokaler og grupperum med plads fra 10-550 personer.

Max. 400 gæster kan spise i samme lokale. Restaurant Brænderigaarden og Restaurant Salonen byder på smagfulde og smukke interiører og pragtfuld udsigt over søerne. Her serveres gode danske retter og retter fra det franske og internationale køkken med brug af årstidernes friske råvarer.I sommer perioden kan gæsterne nyde det gode vejr og den pragtfulde udsigt fra hotellets eller Salonens terrasser.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 575
DKK 1795
×

Information

Deltagere 550
Værelser 134
Spisepladser 400
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 7
Gruppelokaler 14
Statsaftale Kurser og konferencer

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 550
Max. pers. ved skoleborde 250
Max. pers. i U-bord 100
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 220
Max. pers. ved stående reception 450