Log ind Opret bruger
Centeradgang
Kursuslex
Menu
Er der noget vi kan hjælpe med?
70 22 11 73

Gullmarsstrand Hotell och Konferens

Strandvägen 2-14, 451 78 Fiskebäckskil, Øresundsregionen (Se kort)

Miljøer, der inspirerer
Det spontane møde, den klassiske konference, et eksklusivt bestyrelsesmøde, kickoff, eller den store event - der er plads til alle samtaler og møder. Vi ved, at ofte er det tiden mellem møderne som er vigtig. De bedste ideer kommer ofte ved samtalen på broen, ved ilden på verandaen, i havbadet eller saunaen. Vi tilbyder vores gæster høj service og stor fleksibilitet i både lokaler og arrangementer. For os er kundens ønske det vigtigste.

Vi ved Gullmarsstrand mener, at opskriften på succes er at arbejde med høj kvalitet, service og godt værtskab. Hos os er konferencen ikke kun effektiv, men også en nydelse. God mad, frisk luft og tankero gør sit til en oplevelse.

Konferenceaktiviteter i Skærgården

På og omkring Gullmarsstrand Hotell och Konferens omgivelser er indstillet til masser af aktiviteter, når du og dine kolleger ønsker at slappe af eller at skabe sammenhold.

Tag med en erfaren fisker på jagt efter havets guld - hummer eller fang havkrebs med et bur.
Tag på en guidet tur i Kristineberg - en af verdens ældste marineforskningsstationer fra 1877, eller
deltag på en guidet vandretur i gennem Fiskebäckskil spændende historie.
Mulighederne er mange, og vi hjælper dig med skræddersyet løsning.

Se nogle af vores mest populære aktiviteter her

 • Gratis WiFi:
  Ja
 • Motionsrum:
  Ja
 • Tennis:
  Ja
 • Boldbane:
  Ja
 • Motions-sti:
  Ja
 • Indendørs swimmingpool:
  Nej
 • Udendørs swimmingpool:
  Nej
 • Spa bad:
  Ja
 • Spa-Område:
  Ja
 • Solarie:
  Nej
 • Sauna:
  Ja

3 hoteller hædret

07-12-2018 05:00

"The Luxury Travel Guide" har udnævnt Gullmarsstrand Hotell Konferens til "Bedste Havhotel i Sverige". Hotellet ligger som de to øvrige præmierede, svenske hoteller direkte ved vandet.

Alle tre hoteller har meget stort fokus på opgraderinger hvert eneste år. Det gælder både lokaler, forplejning og et konstant fokus på udvikling og innovative tiltag.

Se mere om Hotel Skansen i Båstad

Se mere om Hotel Riviera Strand

Se mere om Gullmarsstrand Hotell Konferens

Gullmarsstrand højner menuen

29-05-2018 05:00

VD Maria Kjellsson, Gullmarsstrand Hotell & Konferens glæder sig over det nye design i restauranterne og generelt på hotellet, som blandt andet har fået en ombygning, tilvirket af stjernearkitekten Claesson Koivisto Rune. Han har forvandlet både inde- og udemiljøet, og senest altså også restauranterne. Her kan man nyde godt af skaldyrsmenuer med udsyn direkte ud til det hav, de kommer fra.

Se mere om Gullmarsstrand Hotell & Konferens

De blev Årets Hotel for 3. gang

19-02-2018 05:00

Gullmarsstrand Hotell & Konferencs rummer op mod 200 konferencedeltagere. Hotellet lægger vægt på, at konferencen ikke kun effektiv, men også en nydelse. God mad, frisk luft og tankero gør sit til en oplevelse. Det spontane møde, den klassiske konference, et eksklusivt bestyrelsesmøde, kickoff, eller den store event - der er plads til alle samtaler og møder. Men også tiden mellem møderne som er vigtig, mener man på det store konferencehotel. "De bedste ideer kommer ofte ved samtalen på broen, ved ilden på verandaen, i havbadet eller saunaen," forlyder det fra hotellets konferenceansvarlige.

Se mere om Gullmarsstrand Hotell & Konferens

Spis på pæle i havet

20-10-2017 05:00

Gullmarsstrand Hotell & Konferens får helt nyt design i sine restauranter i samarbejde med arkitektfirmaet Claesson Koivisto Rune. Samtidig åbner en helt nye brudesuite. Konfererence- og badehotellet ligger direkte ud til havet.

"Vi vil stadig være Sveriges bedste badehotel, og vi bliver ved med at udvikle stedet her," siger Maria Kjellsson, vd på Gullmarsstrand i en pressemeddelelse. "Gullmarsstrand i Bohuslän er Sveriges fremmeligste badehotel med oplevelser i form mad, havnære naturoplevelser og afslapning.

En af hotellets restauranter står på pæle direkte i havet, og menuen er baseret på frisk fisk og skaldyr. Vil man på tur, foregår det i havkajakker ind i skærgårdens klippefyldte natur.

Samtlige restauranter gennemgår nu en forandring, og der sker sammen med den arkitekt, der også inden for nyere tid har skab mødelokalernes forandring. Mellem møderne kan man nye "Sinnenas Havsbad" med sauna ogopvarmet  udendørs pool.

Næste skridt bliver at bygge 25 nye hotelværelser med balkon og udsigt til havet. Hotellet har p.t. 81 værelser med "Carpe Diem" senge. Og man kan huse konferencer op til 200 pesoner.

Se mere om Gullmarsstrand Hotell & Konferens

Svensk hotel 0 meter fra havet i ny luksus

30-05-2017 05:00

Gullmarsstrand Hotell & Konferens ligger direkte ved havet. Alligevel byder stedet på en 38 grader varm pool, som svæver på pæle. Nu har denne pool fået selskab af en ny, indendørs pool samt nyindrettede konferencelokaler, skabt en prisbelønnet, svensk arkitekt.

Der er kommet 450 m² ekstra både inde og ude. For eksempel er der skabt et bibliotek med et roligt bogmiljø, og der nye badebroer og et helt nyt pool- og badstuehus.Ændringerne er så omfattende, at der er tale om en helt ny verden, direkte ned til vandet.

Hotellet består i dag af 81 værelser, som alle har de særlige Carpe Diem senge. Der er mulighed for konferencer op til 200 personer.

Se mere om Gullmarsstrand Hotell & Konferens

Gullmarstrand med nyt og større konferencelokale

18-04-2017 18:56

Æstetik og effektivitet er nøgleordene på det svenske konferencehotel, Gullmarstrand Hotell & Konferens, som nu har udvidet og opgraderet sine konferencefaciliteter. Det er den internationalt belønnede arkitekt, Claesson Koivisto, der står bag udvidelserne og designet.

Der er skabt et helt nyt konferencelokale, nye mødelokaler og et nyt bibliotek, hvor man kan slappe af i et behageligt bogmiljø. Også udendørs er der renoveret med broer ned til vandet og udendørs siddeområder. Alt er omgærdet af hotellets skærgårdsmiljø. Det samme angår de lokale råvarer i restauranten.

Læs mere om Gullmarstrand Hotell & Konferens

En arkitektonisk perle vokser sig smukkere

01-11-2016 01:12

Gulmarsstrand Hotell & Konferens ved Fiskebäckskil i Sverige er allerede en rigtig smuk artikektonisk perle lige ved havet.

Gullmarsstrand går nu i gang med et gennembribende renoveringsprojekt, som blandt andet indebærer en helt ny restaurant med komplet nyt madkoncept. Derudover bliver der nye og større konferencelokaler, flere værelser og flere pools. Opgaven varetages af et internationalt anerkendt arkiteks- og designstudio med Claesson Koivisto Rune i front. Både arkitektur, inredning og møbeldesign skal holde den meget ambitiøse stil med fokus på enkelhed og svensk design, som alllerede kendetegner stedet.

Læs mere om Gullmarsstrand Hotell & Konferens

Luksus direkte ved vandet i Skærgården

30-08-2016 13:16

Hos Gullmarsstrand Hotell och Konferens taler de om begrebet ”tankero”, hvilket ikke er så underligt, når man ser lokaler og udsigt fra hotellet, som ligger direkte i vandkanten i den svenske skærgård ved Göteborg.

Tag for eksempel pausekaffen på den store træterrasse eller brug nogle af hotellets muligheder for events og teambuilding på vandet. De morgenfriske kan gøre brug af havbadet med omklædning i det hvide træhus for enden af badebroen, hvor der også er en udendørs pool med 38° varmt vand året rundt. Hoteller råder over mødelokaler med plads til 7–170 personer. Heriblandt et såkaldt afslapnings-lokale med bløde møbler og udsigt over skærgården.

Læs mere om Gullmarsstrand Hotell och Konferens

Nye udenlandske steder på Kursuslex

03-12-2013 00:00

Kursuslex er landets største søgedatabase over møde- og eventsteder og besøges hver dag af hundredvis professionelle møde- og eventplanlæggere. Mange af dem efterspørger (også) udenlandske venues til særlige arrangementer.

 

Sverige og Tyskland er topscorere blandt de udenlandske destinationer, hvor hele 50% finder Sverige interessant mens 25% foretrækker Tyskland.
De kan nu glæde sig over nye muligheder, idet svenske Stiftsgården Åkersberg igen er at finde på Kursuslex, endda nu med Jens Mamhagen på chefposten. Jens er kendt af mange danskere fra Ronneby Brunn Hotel, Grand Hotel i Lund og Smygehus Hotel.


I Tyskland er det spændende ostsee resort damp, kun 75 km. fra grænsen og med omfattende fritids- og wellness-aktiviteter. Også Steigenberger Hotel Treudelberg Hamburg lige nord for Hamborg er en eftertragtet mulighed, hvor naturreservatet, som hotellet er beliggende midt i, og det hyggelige Hamborg, begge tilbyder masser af muligheder. Og Steigenberger er altid godt.

 

>>Se 17 svenske mødesteder på Kursuslex.dk

>>Se 7 tyske mødesteder på Kursuslex.dk

Er der noget vi kan hjælpe med?

Vil du hellere have personlig betjening, sidder vi klar til at hjælpe dig.
Vi kender alle mødestederne ud og ind.

Mandag - fredag, kl. 9-16