Sign In

Sign In

HERMANS i Tivoli Friheden Kongressteder, Møde- og Konferencesteder, Utraditionelle Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK545,00

Skovbrynet 5, 8000 Aarhus C, Østjylland

Velkommen til Hermans

En del af Tivoli Friheden, forlystelsesparken tæt på hjertet af Aarhus

Med det topmoderne kulturhus Hermans og den fortryllende forlystelsespark er scenen sat til afholdes af unikke møder, konferencer, messer, events og firmaarrangementer i naturskønne og historiske omgivelser. Vi elsker at skabe og levere unikke totaloplevelser – som fx. at åbne forlystelserne ekstraordinært for dine mødegæster. Prøv f.eks. at holde workshops eller meet-and-great i Parishjulet. Multihuset er placeret i forlængelse af områdets enestående perle. Den over 100 år gamle skovpavillon, som huser Restaurant Terrassen.

Fra Hermans Foyer er der udsigt ud mod haven og de høje egetræer, der i århundreder har været med til at gøre Friheden til et af de naturskønne steder i Marselisborgskovene.

Den unikke placering giver let adgang til både mødelokaler, restauranter, forlystelsesparken Tivoli Friheden og hele resten af det centrale Aarhus. Hvis du har indholdet eller ideen til et arrangement, så har vi rammerne og en organisation, der sætter arrangører og gæster i centrum.

Hvis du har indholdet eller ideen til et arrangement, så har vi rammerne og en organisation der sætter arrangører og gæster i centrum.

Kapacitet

Det unikke ved HERMANS er:

  • Kapacitet til 800 siddende gæster på tribune – 1400 stående til arrangementer eller op til 476 spisende i samme lokale
  • Den direkte sammenbygning med vores 1. klasses Restaurant Terrassen
  • 521 m² foyer og velkomstområde med en bar, som nok er Aarhus´ længste
  • 500 m² udendørs terrasse foran HERMANS med flot udsigt over de centrale dele af parken
  • Integration med Tivoli Friheden – en 80.000 kvm. stor moderne forlystelsespark, masser af aktivitetsmuligheder, friluftsscene m.m.
  • Central beliggenhed med stort antal gratis p-pladser inden for rækkevidde

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 545
DKK
×

Information

Deltagere 1100
Spisepladser 1000
Handikapvenlig Yes
Mødelokaler 2
Gruppelokaler 7
Auditorier 1

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 792
Max. pers. i auditorium 792
Max. pers. ved skoleborde 420
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 250
Max. pers. ved stående reception 1100