Sign In

HimmerLand Møde- og Konferencesteder, Spa- og wellnesssteder DKK585,00 - DKK1.915,00

Lars Larsens vej 1, Gatten, 9640 Farsø, Nordjylland

– møder og konferencer som ingen andre

Der sker noget helt særligt, når I træder ud af jeres sædvanlige rammer og ind hos HimmerLand. Med fantastisk natur til alle sider står inspirationen i første række til såvel møder og konferencer som teambuilding.

Her er det jeres agenda, der er i fokus. Det gælder både i og uden for vores moderne mødelokaler, hvor møder, oplevelser og aktiviteter smelter sammen og giver jeres kreative tanker og nye idéer frit spil. Lad dagens indtryk bundfælde sig ude på golfbanen, eller mens I sidder med fødderne i vores fiskespa.

Hos os får I sund og næringsrig konferencemad og dermed de bedste forudsætninger for en vellykket konference.

HimmerLands dygtige kokke har udviklet et madkoncept med fokus på sundhed, økologi og bæredygtighed.

I køkkenet bliver der primært anvendt friske lokale og økologiske grøntsager i sæson samt lokalt kød, fjerkræ og fisk i den bedste kvalitet. Vores råvaresammensætning sikrer krop og hjerne optimale betingelser og passer på planeten.

Alle vores måltider er baseret på veldokumenteret forskning og solidt håndværk, og vi går aldrig på kompromis med smag og kvalitet. Vi vil gøre alt for at give alle gæster en unik madoplevelse med hjem.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til oplevelser skabt med kærlighed.

Vi er omfattet af statsaftalen.

Kapacitet

Vi har 60 dobbeltværelser og råder yderligere over ca. 30 feriehuse der er placeret i tæt ved centerbygningen.

Alle værelser er store og rummelige, med lyse farver og et panoramavinduesparti med udsigt over enten golfbanerne eller den smukke Sjørup Sø. Alle værelser har egen balkon eller terrasse.

Feriehusene varierer i størrelse fra ca. 60-110 m² med 4-6 sovepladser fordelt på 2 eller 3 soverum. Dertil en stue, et lille køkken, badeværelse og terrasse.

Plenumlokalet 3i1: Det ideelle konference- og festlokale. Lokalet kan opdeles i 3 seperate lokaler med lydtætte skillevægge. Har direkte udgang til en stor panoramatagterrasse med udsigt udover golfanlægget.

2 store board rooms: De perfekte rum til bestyrelsesmøder eller ledelsesteams med op til 15-18 deltagere.

4 Grupperum: Alle har nye fladskærms TV som kan sættes til en bærbar pc. 2 af grupperummene kan åbnes op til et større grupperum, mens de to andre begge har store vinduesfacader ud til golfbanerne og begge har balkon/terrasse.

VIP Loungen: Vi har et specielt Mødelounge, som kan lejes til møder med op til 20 personer. Dette lokale har en helt speciel og eksklusiv indretning og har egen private balkon.

BOBBY Lounge: Mødelounge med direkte udsigt til Hul 18, som kan lejes til møder med op til 12 personer. Dette lokale har en helt speciel og eksklusiv indretning og har egen terrasse.

Alle plenumlokaler er store og lyse med moderne indretning. Plenumlokalerne er udstyret med alt det nyeste i AV udstyr, som kan styres fra en touchskærm i lokalet.

Max. 300 gæster kan spise i samme lokale

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 585
DKK 1915
×

Information

Deltagere 500
Værelser 60
Spisepladser 300
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 15
Gruppelokaler 15
Statsaftale Kurser og konferencer

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 278
Max. pers. ved skoleborde 144
Max. pers. i U-bord 50
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 112
Max. pers. ved stående reception 500

Miljømærkninger