Sign In

Sign In

Højstrupgård Mindre Møde- og Konferencesteder, Slotte og herregårde Priser fra DKK870,00

Ejler Jensens Vej 1, 3000 Helsingør, Nordsjælland

Højstrupgård – konferencer med herregårdsstemning

Højstrupgård er en idyllisk herskabsejendom beliggende midt i den smukke nordsjællandske natur langs Øresunds kyst. Her kan I holde eksklusive møder i historiske omgivelser, der indbyder til ro, nærvær og fordybelse. På Højstrupgård finder I 12 spændende mødelokaler med plads fra 8-90 personer. Huset rummer desuden 36 værelser, så hvis I er en mindre gruppe, der har brug for diskrete omgivelser, så er her mulighed for at få hele huset for jer selv til enten leder-, bestyrelses- eller kick-off møder. I husets restaurant kan I nyde køkkenets udsøgte mad med udsigt til både skoven og havet. Højstrupgård ligger midt i en 300.000 kvm stor park, så her er også rig mulighed for at at bruge naturen til teambuilding, aktiviteter eller motion efter en god arbejdsdag. Prøv fx. vores golfbane, skovfitness eller hvad med et havbad i Øresund? Højstrupgård ligger forbundet med nabohuset Konventum, som desuden byder på yderligere fire auditorier, 45 mødelokaler og 222 værelser.

Kapacitet

En herregård for sig

På Højstrupgård er der en helt særlig stemning. Her kan I holde møde eller konference i smukke rammer – helt uforstyrret, med ro og nærvær til at tale om de forandringer eller udfordringer, I arbejder med. I kan også vælge at få hele huset for jer selv, hvis I har møder, der kræver ekstra diskretion.

På Højstrupgård finder du 12 smukke mødelokaler med hver deres stemning. Så hvad enten I er til udsigt over hav, park eller kunstværker, så har vi et lokale til jer. Om I afholder mindre, eksklusive møder eller større konferencer, så står vi klar til at gøre jeres ophold på Højstrupgård til noget ganske særligt.

Teambuilding

På Højstrupgård har vi 300.000 kvm park, skov og strand, som giver mulighed for teambuilding og aktiviteter af enhver art. Vi har egen golfbane, skovfitness, løbe- og cykelruter, sauna og havbad i Øresund (ca. 350 m). Så her er rig mulighed for at få frisk luft til hjernen og ny energi i kroppen i løbet af jeres ophold.

Restaurant med plads til 90 gæster.

Køkkenet på Højstrupgård er kendt for sine delikate måltider, afstemt efter sæsonens udbud af råvarer. Økologiske råvarer indgår i betydeligt omfang. Hjertevenlig og varierede buffetter.
Følgende kan rekvireres:

  • Festmiddag
  • Temamiddag
  • Selskabsmiddag
  • Natmad
  • Vinkort

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Service
Value for Money
Find vej
Cleanliness

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 870
DKK 2260
×

Information

Deltagere 100
Værelser 36
Spisepladser 80
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 2
Gruppelokaler 10

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 90
Max. pers. i auditorium 60
Max. pers. ved skoleborde 60
Max. pers. i U-bord 47
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 44
Max. pers. ved stående reception 100

Miljømærkninger