Sign In

Sign In

HORISONT Hotel & Konference Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK649,00

Agro Food Park 10, 8200 Aarhus N, Østjylland

På HORISONT Hotel & Konference er stemningen og de gode råvarer helt jordnære, mens hjælpsomheden og kreativiteten udfolder sig frit.

Roen er et af vores fineste varemærker. Alle 16 mødelokaler og 65 værelser har vinduespartier med udsyn til grønne arealer. Hvis man åbner vinduet høres kun fuglenes fløjten.

Vi har stor fokus på bæredygtighed, og madspild er vores værste fjende. Vi bruger kun dansk kød og ost, vores grøntsager er fra Samsø. De friske råvarer bliver brugt i danske retter med præg fra hele verden

Det er nemt at komme hertil: 5 minutter fra E45, 10 minutter fra Aarhus centrum. Derudover har vi +300 gratis parkeringspladser lige uden for døren.

Kapacitet

HORISONT Hotel & Konference råder over 65 værelser – 56 enkeltværelser med elevationsseng og 9 dobbeltværelser med dobbeltseng. På værelset er der mulighed for at lave kaffe og te.
Har du brug for en power nap er der mulighed for gratis at låne et værelse til dette formål i løbet af din mødedag.

Få fornyet energi ved at gå en tur i den skønne Egådal, benyt vores motionsrum, eller tag et slag bordtennis, bordfodbold eller billard i vores lounge.

Vi har 10 plenumlokaler og 6 grupperum med en kapacitet til grupper fra 2 til 300 personer.

Af AV-udstyr har vi standard HD-projektor, underviser-PC, whiteboard og flipover. I store lokaler er der mikrofonanlæg og visualizer.
Har du ønsker til udstyr, som ikke er i vores sortiment, så sørger vi for alt det praktiske omkring leje og håndtering, med den reelle leje som eneste udgift for dig.

Restauranten har plads til op til 300 personer. Er I færre, kan vi opdele restauranten i mindre rum, så det passer med antallet af gæster.

Vores beliggenhed tæt på E45 “Aarhus N” gør det er nemt at komme til og fra HORISONT Hotel & Konference uden at sidde i kø! At vi dertil har +300 gratis parkeringspladser, gør det bare endnu bedre.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 649
DKK 1769
×

Information

Deltagere 400
Værelser 65
Spisepladser 300
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 10
Gruppelokaler 6

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 300
Max. pers. ved skoleborde 168
Max. pers. i U-bord 36
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 132
Max. pers. ved stående reception 400