Log ind Opret bruger
Centeradgang
Kursuslex
Menu
Er der noget vi kan hjælpe med?
70 22 11 73

Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference

Svendborgvej 175, 5600 Faaborg, Fyn (Se kort)
4,2

”Fantastisk service, god beliggenhed, kreativitet og sparring på højeste plan.”

Sådan siger flere af vores gæster, og vi er stolte af at være den sparringspartner, som giver det bedste arrangement, ro på planlægningen og fantastisk visionære løsninger. Der findes et væld af danske konferencehoteller, som alle har de tilstrækkelige konferenceressourcer til rådighed. På Hotel Faaborg Fjord går vi den ekstra mil for at løfte dit arrangement til større succes. Med skønne sydfynske omgivelser, et kreativt tankespind og professionelle medarbejdere giver vi dig en unik konferenceoplevelse lige fra hjertet. 

Du kan både være den professionelle mødebooker, eller blot være sat på opgaven. Vi møder mange forskellige bookere og uanset dine forudsætninger, så er det vigtigste for os, du er tryg i hele processen. Vi hjælper dig gennem processen fra A til Z og byder også gerne ind med anderledes og innovative løsninger. Din planlægningstid kan være knap, og derfor kan vi nemt og hurtigt hjælpe dig med at tilføre dit arrangement noget ekstra.

 På første parket til det sydfynske øhav og med udsigt til egen strand og skov, ligger Hotel Faaborg Fjord som en lille dansk perle. Rammerne er perfekte til afholdelse af konferencer, møder og events. Her er lyst og højt til loftet i både bogstavelig og symbolsk forstand. Vi har indrettet hele vores konferenceafdeling med topmoderne tekniske faciliteter, og vores lokaler kan kombineres på adskillige måder, hvilket giver stor fleksibilitet. Med 128 værelser og en kapacitet på op til 500 gæster i vores konferencelokaler, har vi plads til at forretningsrejsende kan mødes midt i landet til både større og mindre arrangementer. Vi kan sætte rammen for et unikt kickoff, seminar, bestyrelsesmøde, salgsmøde, symposiums og mange andre former for møder. På Hotel Faaborg Fjord har vi fantastiske kompetencer og solid erfaring til alskens former for opgaver. Desuden har vi gode samarbejdspartnere, fx Fieldmore, som hjælper os med teambuilding og diverse oplevelsespakker.

I Restaurant Vinoteket har I virkelig mulighed for at nyde godt af det fynske spisekammer med en dertilhørende kvalitetsbevidst vinmenu. Roen sænker sig i takt med at panoramaudsigten over Faaborg Fjord betragtes. Ønsker I at nyde en drink før eller efter middagen, byder vores loungebar velkommen inden for i hyggelige omgivelser og med ild i pejsen.

Værelser 58 standard dobbeltværelser, 68 Superior dobbeltværelser og 2 lækre Suiter i vores patriciervilla Villa Horseløkke.

Faciliteter 200 gratis parkeringspladser, gratis Wifi, kursussekretariat, loungebar, cykeludlejning, billard, bordtennis, dart, fitnessfaciliteter og sauna. 

Egen bade- og bådebro hvor øhavets skibe kan ligge til og egen skov i baghaven med mulighed for arrangementer for op til 60 personer. Her kunne man eventuelt få eftermiddagskaffen serveret, efter en mindre walk ´n talk på skovstien. Vi kan også tænde op i bålet til en aften med Nak & Æd, arrangeret af Fieldmore.

Kapacitet Udvalget af lokaler spænder fra mindre mødelokaler til store kongressale med plads til op til 500 gæster[KA1] . Ligeledes hare vi både store og mindre grupperum. Der er dagslys i alle lokaler, og der er tænkt på såvel lyd som luftforhold. Da ethvert arrangement er forskelligt, tilpasser vi gerne både interiør og indretning efter jeres behov, og vi kan kombinere mange af lokalerne på kryds og tværs.

Trafikforbindelser Hotellet er nemt at komme til, uanset om du kommer fra Sjælland eller Jylland. En halv times kørsel fra Faaborg ligger Svendborg mod øst og Odense mod nord. Desuden holder buslinje 141 kun 100 meter oppe ad vejen.

Til Faaborg Hotel Fjord hører et stort antal gratis parkeringspladser, og der er også mulighed for busparkering. Ved konferencer over 25 personer tilbyder vi bustransfer tur/retur fra Odense eller Nyborg uden beregning.

Inspiration, teambuilding og aktiviteter Med en beliggenhed som Hotel Faaborg Fjords er mulighederne for at styrke sammenholdet på arbejdspladsen uendelige. Vi arrangerer fantastisk teambuilding, hvad enten det er til lands, til vands eller i luften. Vi har i flere år arbejdet med at arrangere diverse aktiviteter og indgår i et spændende samarbejde med den professionelle teambuildingaktør Fieldmore, som er specialister inden for afvikling af mange former for events og teambuilding. Et lille udpluk af vores spændende muligheder er fx Drone Racing, Firefighter Challenge, Bow Battle og/eller Nak & Æd med vildsvin over bål og berigende kollegahygge.

Faaborg by og seværdigheder Faaborg er en gammel købstad og byen har bibeholdt sine små hyggelige stræder og gader, som indbyder til en god slentretur. I området omkring byen er mulighederne mange, og der er seværdigheder for alle. Sejl med gamle træskibe, sænk pagajen i vandet, kast snøren ud eller spænd traveskoene til en vandretur på Øhavsstien. Fra Faaborg er der også mulighed for øhop, hvor lokale færger kan føre jer til b.la. Lyø, Avernakø, Bjørnø og Ærø.

Natur Pak cykeltøjet og følg en af de mange ruter der bugter sig igennem by og land. Svanninge Bakker ligger få kilometer fra hotellet og det giver gode muligheder for at slå sig løs i de sydfynske alper.  Du kan også hoppe i løbetøjet og løbe en tur langs fjorden, ned forbi lystbådehavnen og rundt i den smukke sydfynske natur. Det er ren balsam for sjælen. Afslut den hårde rute med et fjorddyp – så garanterer vi, du møder helt frisk op til mødestart.


Hygge og leg Vores gode samarbejdspartnere stiller gerne op med forskellige aktiviteter, såsom bueskydning på plænen, mountainbiking i de nærliggende skove, kajaksejlads i fjorden (maj-september) eller kapløb på en Segway. Alle aktiviteterne akkompagneres af en professionel instruktør. Du kan også udfordre kollegaerne i et slag Krolf – en fantastisk og sjov kombination af golf og kroket. Vi har banen og udstyret til op til otte personer, naturligvis til gratis udlån i forbindelse med møder og konferencer. Er I en endnu større flok, kan vi sammensætte en kongespilsturnering på plænen, petanqueturnering i baghaven eller måske volley i sandet.

Oplev Bjørnø Bjørnø er en hyggelig lille ø, hvor det både er muligt at få en rundvisning og leje sig ind for en eftermiddag i det store Lavvu-telt, som har en kapacitet på op til 80 personer. Vi sørger gerne for en picnickurv og måske en drink til jeres deltagere. Vi vil også gerne være behjælpelig med at arrangere sejladsen til Bjørnø i fx et gammelt træskib, en færge eller i de hurtige RIB både.

Firmafester Med kreative medarbejdere bag rattet kører eventtoget for fuld styrke, og med gode samarbejdspartnere er der ganske få grænser for, hvad vi kan stable på benene. Uanset om dine drømme beror på et større eller mindre budget, så skaber vi de rammer, som passer til jeres forventninger. Vi har passionen, omgivelserne og hjertet til at afvikle lige præcis dine konferencedrømme. På Hotel Faaborg Fjord glæder vi os til at afholde dit uforglemmelige firmaevent. 

 

Kursusstedet har 128 værelser.

Dobbelt-/superiorværelser: 126 Suite: 2 Alle 128 værelser har eget badeværelse, balkon/terrasse samt skrivebord, telefon og tv med radio samt trådløs internetforbindelse. På superiorværelserne er mulighed for selv at lave kaffe/the/cacao.

Mulighed for værelser med connecting-doors. Største lokale: Kongressal på 540 m². Kan opdeles i 2 mindre lokaler. Plads til max. 500 pers. i bio/440 pers. ved borde.

Der er mulighed for opbygning af podie til generalforsamling, show eller lignende. Mulighed for tilkobling til teleslynge. Dagslys via 4 store vinduespartier, med mulighed for total mørklægning. Mikrofonanlæg og andet udstyr aftales for det enkelte arrangement.

Andre lokaler: Desuden Sal på 264 m2, som kan opdeles i 2 lokaler. Plads til max. 380 pers. i bio/220 pers.ved borde.

Herudover 10 lokaler i størrelsen 6-25 personer. Specielle lokaler: Totalrenovering af Villa Horseløkke til et eksklusivt produkt for VIP-mødet/det kræsne selskab/den intime bryllupsfest, der ønsker lidt mere. Den klassiske Patriciavilla er opført i 1916, og fremstår nu som et separat eksklusivt mødelokale/lounge/selskab i nostalgiske rammer, med autentiske stuklofter og den smukkeste udsigt over vores private strand og fjorden.

Indeholder i stueplan - plenum til 50 personer, 2 grupperum og en veranda og på 1. salen 2 smukke eksklusive luksussuiter med hver sin altan og fantastisk udsigt over vandet. Strandbaren som ligger med på den store grønne plæne har parasoller, liggestole mm. - start konference, festen, selskabet her og overrask dine gæster...

Max. 300 gæster kan spise i samme lokale. Hotellets restaurant rummer samlet 250-300 gæster, men kan opdeles i mindre adskilte sektioner. Der er panoramaudsigt fra hele restauranten ud over fjorden, og det inspirerende Vinotek fuldender en hyggelig/romantisk aften eller event. Lige udenfor har vi en stor terrasse, ligeledes med den skønneste udsigt ud over vandet, hvor vi også afholder vores grill-arrangementer om sommeren eller private fødselsdage/bryllupper mm.

Her ud over har hotellet en hyggelig bar i restauranten, en separat loungebar samt festlokalet Engstuen, som er ideelt til 40-140 gæster. Vores køkken leverer mad af høj kvalitet med de bedste og mest friske - gerne fynske råvarer.

 

Forslag til menuer kan aftales for det enkelte arrangement.

 • Mødelokaler:
  7
 • Gruppelokaler:
  7
 • Auditorier:
  Ikke Angivet
 • Udstillingsmulighed, antal m²:
  804
 • Max kapacitet (bio):
  500
 • Max. personer i auditorium:
  0
 • Max. personer ved skoleborde:
  440
 • Max. personer i U-bord:
  130
 • Max. personer i ø-opstilling á 6-8 personer:
  440
 • Max. personer ved stående reception:
  500
 • Spisepladser:
  300
 • Værelser:
  128
 • Sengepladser i alt:
  256

Nyopført Spa & Wellness afdeling - med forskallige sauna, oplevelsesbrus, spa bade, snerum og infrarød varmebænke

pris for 3 timers adgang kr. 395,00 pr. person

·         Billard

·         Bordtennis

·         Dart

·         Bordfodbold

·         Legerum

·         Motionslokale/fitness

·         Loungebar

·         Bar

·         Udendørs strandbar

·         Vinotek

·         Restaurant

·         Terrasse

·         Beachvolleybane

·         Petanquebane

·         Krolf-bane

·         Egen badestrand med bådebro

·         Vandrestier

·         Vandsport

·         Teambuilding i egen skov

·         Sejlture

·         Events

 

 

 • Gratis WiFi:
  Ja
 • Motionsrum:
  Ja
 • Tennis:
  Nej
 • Boldbane:
  Ja
 • Motions-sti:
  Ja
 • Indendørs swimmingpool:
  Nej
 • Udendørs swimmingpool:
  Nej
 • Spa bad:
  Nej
 • Spa-Område:
  Nej
 • Solarie:
  Nej
 • Sauna:
  Ja

Vores værelser er inddelt i følgende kategorier:

Standard enkelt- & dobbeltværelser
19 kvm.
To separate senge (kan skubbes sammen til én seng)
Egen terrasse eller balkon
Badeværelse med hårtørrer og diverse toiletartikler
Fladskærms TV
Gratis Internet


Superior dobbeltværelser
25-27 kvm.
To separate senge (kan skubbes sammen til én seng)
Egen terrasse eller balkon
Badeværelse med hårtørrer og diverse toiletartikler
Fladskærms TV
Gratis Internet
Elkoger og gratis kaffe & te
Mulighed for connecting room på udvalgte værelser

Suiter
49-52 kvm.
Beliggende i patriciervillaen Villa Horseløkke
Egen terrasse med udsigt over Faaborg Fjord
Dobbeltseng
Sofa og lænestol
Skrivebord
To separate lokaler
Minibar
Fladskærms TV
Elkoger og gratis kaffe & te
Gratis Internet
Velegnet til romantiske ophold, bryllupper mv. samt til forretningsrejsende med behov for at holde mindre private møder.

 • Sengepladser i alt:
  256
 • Enkeltværelser:
  128
 • Dobbeltværelser:
  128
 • Flersengsværelser:
  68
 • Suiter:
  2
 • Lejligheder/hytter:
  0
 • Værelser uden privat bad/toilet:
  Ikke Angivet
 • Handikapegnede værelser:
  Ikke Angivet

2018/19 priser (pr. person):

Dagsmøde                         kr.    510

Døgnarrangement              kr. 1.310

1½ døgn                           kr. 1.895

 

 Kontakt os gerne på tlf. 63 60 61 66 og få et skræddersyet tilbud.

Centralt beliggende midt i landet

 

Da mange deltagere ofte kommer fra hele landet, er Fyn en central placering for konferencen eller mødet - og hos os får I samtidig masser af naturskønne oplevelser i en oase af skov, strand, vand, grønne områder og frisk luft. Vi byder på mange aktiviteter, hvor alle kan være med!

Busser:
Fyn-bus kører fra Odense Banegårdscenter til Faaborg. 

Tog:
Odense Banegård Center er nærmeste togforbindelse.
Derudover er også Nyborg og Middelfart station.

Se i øvrigt nederst på siden.

Færger:
Faaborg har færgeforbindelse til Ærø, Lyø, Avernakø og Bjørnø. Endvidere færgeforbindelsen Bøjden - Fynshav.

Lufthavn:
Billund Lufthavn

Parkering:
Fri parkering for biler og busser foran og bag ved hotellet.

 • I by:
  Nej
 • Landlige omgivelser:
  Ja
 • Ved strand/sø:
  Ja
 • Ved skov:
  Ja

Dette danner udgangspunkt for servicekvalitetsindekset, som angiver i hvor høj grad mødeplanlæggeren har været tilfreds med Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference.
Servicekvalitetsindekset udgøres af svarende indenfor nedenstående kategorier.

4,5
Service v. reservation
4,3
Aftale overholdelse
4,5
Receptions service
4,0
Teknisk kvalitet
4,4
Service niveau (faglokaler)
4,4
Maden (restaurant)
4,4
Service niveau (restaurant)
4,0
Værelsesrengøring
4,2
Rengøring (faglokaler)
4,1
Generel vedligeholdelse
H.K.
13-05-2019
5,0

 

C.D.
26-09-2018
3,7

 

S.L.
24-09-2018
4,1

 

T.J.
11-06-2018
4,2

 

M.M.
30-04-2018
4,8

Fleksibilitet, løsningsorienteret, ærlighed, generel service

50 års fødselsdag på Hotel Faaborg Fjord

31-01-2017 13:08

Direktør Charlotte Stiller fylder 50 den 13. februar 2017. Hun er født og opvokset i branchen og har de sidste 25 år været bosat i Odense og nu i Faaborg, hvor hun driver Hotel Faaborg Fjord.

Charlotte har tidligere været ansat hos Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, Ledernes KonferenceCenter, Spectra-Systems & DOK5000 m.v.. Siden december 2014 har hun været Direktør på Hotel Faaborg Fjord. I sin fritid er hun aktiv på Sydfyn som Formand for Turistforeningen Midt- & Sydfyn, bestyrelsesmedlem i Naturturisme I/S og Outdoor Sydfyn. Der afholdes Reception mandag den 13. februar 2017 kl. 14.00 – 17.00 på Hotel Faaborg Fjord, Svendborgvej 175, 5600 Faaborg.

Læs mere om Hotel Faaborg Fjord

Hotel Faaborg Fjord har haft travlt det seneste år

20-01-2015 13:58

Charlotte Stiller blev den 1. december 2014 udnævnt til Direktør for Hotel Faaborg Fjord. Charlotte kommer fra en stilling som Chef for DOK5000, Regnskabschef og senere Salgschef på Radisson Blu H.C. Andersen Hotel samt Receptions- & Konferencechef på Ledernes KonferenceCenter.

Miriam Westerled er ansat som Salgs- og Marketingchef pr. 1. februar. Hun er et kendt ansigt i mødebranchen, hvor hun i rigtig mange år har beskæftiget sig med salg og marketing. Senest har Miriam været ansat som Salgs- og Marketingchef hos KursusCentre.dk og Trinity Hotel og Konferencecenter. Hun har et stort erhvervsnetværk, som hun vil se frem til at "dele" Hotel Faaborg Fjord med!

Agnete Phillip er ansat som Receptions- & Konferencechef pr. 1. februar 2015. Agnete kommer senest fra Fazer Amica og Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, hvor hun var ansat som Receptionschef.

Miriam Westerled, Agnete Phillip og Charlotte Stiller er "konkullegaer" fra mødebranchen, hvor de i mange år har fulgt hinandens karriere og også brugt hinanden til at sparre med. Med de kompetencer, som de hver især besidder, står Hotel Faaborg Fjord stærkt, nu hvor "det nye" konferencecenter igen skal ud og slå sit navn fast i mødebranchen.

Den 9. januar 2015 lancerede Hotel Faaborg Fjord ny hjemmeside. Lige pt. sker der vist ikke mere nyt på det fynske hotel. Nu handler det om at servicere gæsterne og vise det gode værtskab frem.

Nyt website Hotel Faaborg Fjord

Læs mere om Hotel Faaborg Fjord


 

Ny direktør på Faaborg Fjord

10-04-2014 00:12

”Danmarks førende event-hotel”

12-03-2014 00:08

”Danmarks førende event-hotel”

 
Sådan omtaler Hotel Faaborg Fjord sig selv. Om det er sandt, må være op til gæsterne at vurdere og nu står også et nyt spa center klar til gæsterne. 1 maj åbner Villa Wellness dørene for delikate behandlinger og ren afslapning. 
 
Villa Wellness er præcis dét, det lyder til at være. En stor hvid villa, beliggende ud til sundet – med 4 studier, der alle tilbyder wellness behandlinger. For på hotel Faaborg Fjord vil man gerne være det foretrukne valg, når der skal slappes af, opleves og forkæles. Derfor er man heller ikke bange for at tænke nyt – og senest er altså den store, hvide villa med de rødmalede tegl, der fra 1. Maj skal danne ramme om et nyt Wellness center. 
 
”Visionen har siden overtagelsen af hotellet i 2002 været at skabe en af landets mest innovative og spændende hotelvirksomheder”, udtaler direktør Claus Brunse. Han er glad for og stolt af hotellets seneste tiltag. Og det skorter ikke på behandlingstyper: Med alt lige fra aromatisk karbad og hot stone massage til  chokoladepeeling og reflekszoneterapi er der lidt at vælge imellem. 
 
Hotel Faaborg Fjord har oplevet stor fremgang i antallet af feriegæster og med det nyligt renoverede pool-område er der her gode muligheder for at lade stedet skabe ramme om et ophold på Sydfyn. 

Særtilbud

20% rabat resten af 2020

23-10-2020 - 31-12-2020

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 20% på alle møder afholdt i resten af 2020.

 se mere på vores hjemmesidewww.hotelfaaborgfjord.dk 

 

 

Læs mere

Er der noget vi kan hjælpe med?

Vil du hellere have personlig betjening, sidder vi klar til at hjælpe dig.
Vi kender alle mødestederne ud og ind.

Mandag - fredag, kl. 9-16