Sign In

Sign In

Hotel GUESTapart Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK635,00

Tueager 5, 8200 Aarhus N

VELKOMMEN TIL LANDETS SEJESTE MØDE- OG KONFERENCEFACILITETER

Hos os er vores gæster altid i fokus. Vi elsker at kræse om og forkæle, både med exceptionel service og fantastisk mad. Vi er eksperter i at skræddersy et arrangement, og kun fantasien sætter grænsen for, hvad vores lokaler kan benyttes til.

VORES LOKALER
Vi har i alt ni lækre mødelokaler, som alle er døbt i inspirationens tegn. Vi lover at lokalet sætter de bedst mulige rammer, men million-idéen er op til jer at komme på! Og bare rolig, der er helt lydisoleret og mulighed for at trække for, så ingen kan se eller høre med.

TÆNKEBOKSEN – 110 KVM.

MOTIVATIONSHULEN – 45 KVM.
IDÉVÆRKSTEDET – 45 KVM.
Disse to kan slås sammen

VISIONSHJØRNET – 27 KVM.
SUCCESHYTTEN – 27 KVM.
Disse to kan slås sammen

VÆKSTKUBEN – 27 KVM.
FOKUSKAMMERET – 27 KVM.
Disse to kan slås sammen

IT-UDSTYR DER BARE SPILLER
Hos os har vi sørget for, at ITudstyret er toptunet og lige til at hoppe på.
I hvert af vores lokaler er der privat 50/50 Mbit WiFi, og I finder derudover det trådløse præsentationssystem, Barco Clickshare.
Har I medarbejdere på forskellige geografiske lokationer, er der mulighed for videokonference i alle lokaler, og det hele er nemt og brugervenligt at anvende.
For os er det nemlig vigtigt, at I bruger tiden på mødets omdrejningspunkt og intet andet.

FORPLEJNING I VERDENSKLASSE
Nej, vi overdriver ikke, maden er virkelig lækker, og den tilberedes altid fra bunden med økologiske råvarer af husets kreative kokke.
De har et helt særligt talent for at få maden til både at syne og smage fantastisk.
Når du er konferencegæst hos os, er der altid rig mulighed for at blive forkælet med sund og lækker forplejning fra Restaurant APART.
Morgen, middag og aften serverer kokkene deres skønne mad, og de vil altid gerne tilpasse det til jeres smag og behov.

NEMT OG BEKVEMT AT KOMME TIL OG FRA
Hotel GUESTapart er beliggende i det skønne nordlige Aarhus. Vi er nabo til 150 andre seje virksomheder og ikke mindst genbo til Aarhus Universitetshospital.
Imellem os ligger et letbanestop og en række buslinjer – kun et stenkast fra vores hoveddør.
Kommer du i bil, kan du uden bekymring parkere din bil hos os. Vi har nemlig mere end 90 gratis parkeringspladser og motorvejen er lige om hjørnet. Dermed er det ingen sag, hverken at komme til eller fra.

Kapacitet

HAR I BRUG FOR OVERNATNING?
Intet problem! Vi har nemlig hele 86 vildt lækre designlejligheder, udstyret med bløde senge, og en stor B&O fladskærm, hvor du kan streame din yndlingsserie og få dig en god nats søvn, når en lang mødedag er forbi. Det er fortjent!

SKRÆDDERSYET ARRANGEMENT
Har I brug for et sted at holde et arrangement, der stikker lidt udover de ovennævnte pakkeløsninger, lægger vi også hjertens gerne lokaler til det. Faktisk er det kun fantasien der sætter grænsen her hos os. Med vores hyggelige atmosfære, lækre køkken og fantastiske service, kan vi håndtere alt fra firmafester til foredrag. Hvad I end måtte have af specifikke ønsker, vil vi gøre alt hvad vi kan for at opfylde dem. Men én ting garanterer vi, og det er fuld hammer på hyggen, suveræn mad og god stemning.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 635
DKK 1805
×

Information

Værelser 86
Spisepladser 120
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 9
Gruppelokaler 6

Kapacitet

Max. pers. ved skoleborde 80
Max. pers. i U-bord 70
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 64
Max. pers. ved stående reception 150

Miljømærkninger