Log ind Opret bruger
Centeradgang
Kursuslex
Menu
Er der noget vi kan hjælpe med?
33 97 43 43

Hotel Hans Egede

Postboks 1052, 3900 Nuuk, Grønland (Se kort)

Perfekte rammer for kurser og konferencer

Hotel Hans Egede sætter nye standarder for møder, kursus, konferencer og events med landets mest moderne 5-stjernede kursus- og konferencecenter.

HHE Conference & Events har helt unikke, store og lyse lokaler, der er nænsomt designet til kursus-og konferencer. Mange af lokalerne har en storslået udsigt til fjelde og fjord, og faciliteterne danner den perfekte ramme for dagsmøder, kurser eller konference med op til 350 deltagere.

Med 4 velindrettede plenumlokaler, 19 grupperum, et anerkendt hold af dygtige kokke- og tjenere samt en topprofessionel kursus- og konferenceafdeling er vi i stand til at håndtere selv store møder og konferencer.

Som de eneste i Grønland er Hotel Hans Egedes lokaler udstyret med aircondition i lokalerne på 5 sal og et avanceret ventilationssystem i de nye lokaler på 1. og 2. sal, der sikrer et optimalt indeklima; uanset antallet af gæster i lokalet.

Pris for dagsmøde er kl. 485,- pr. person ved min 10 personer og inkluderer følgende:

Kaffe og te ved mødestart, formiddagskaffe/te m- brød. frokost, frugt, kaffe og te i mødelokalet, eftermiddagskaffe/te m. kage, isvand i lokalet.

Pakkepriser på Hotel Hans Egede 2014 - Prisoversigt, drikkevarer er ikke inkluderet i priserne.

Lokale - (Ved færre end 10 personer faktureres der desuden for lokaleleje)

Pakkepriser

Prisoversigt, drikkevarer er ikke inkluderet i priserne. (priseksempler: Sodavand kr. 28,- kaffe kr. 28,- øl kr. 50,-)

Pris for en døgnkonference er kr. 1.985,- pr. person ved min 10 personer og inkluderer følgende:

Kaffe og te ved mødestart, formiddagskaffe/te m. brød, frokost, frugt, kaffe og te i mødelokalet, eftermiddagskaffe/te m. kage, 2 retters konferencemiddag*, isvand i lokalet.

Overnatning i standard enkeltværelse inkl. morgenbuffet.

Lokaleleje (Ved færre end 10 personer faktureres lokaleleje)

Lokalet har tilknyttet standard AV-udstyr.

* Køkkenchefen sammensætter menuen på konferencedagen, og den består enten af forret/hovedret eller hovedret/dessert.

Lokalet har tilknyttet standard AV-udstyr

Grønland får sit første lavprishotel

26-02-2018 05:00

Hotel Hans Egede vil fortsat være byens 4-stjernede business hotel med stort fokus på sine 5-stjernede konferencefaciliteter, og det nye lavprishotel vil således blive et supplement i et marked i vækst. Hotellerne råder herefter samlet over 264 værelser og 20 hotellejligheder. Kilde: Pressemeddelelse.

Se mere om Hotel Hans Egede

Hotel Hans Egede renoveret for 75 millioner kroner

18-03-2015 13:05

Nuuk kan nu måle sig med internationale standarder og konkurrere i superligaen med nabolandene i Vestnorden og Danmark i forhold til kursus- og konferencefaciliteter. Hotel Hans Egede har nemlig sat kronen på værket med det afsluttede udbygnings- og renoveringsprojekt, der har stået på siden 2013.

Hotellet har fået ny facade, toprenoverede værelser og en imponerende udbygning med et 5-stjernet kursus- og konferencecenter på 1.600 m².

Jørgen Bay-Kastrup, der er kendt som dygtig leder på flere gode hoteller og konferencecentre hernede i Danmark, rykkede sidste år teltpælene til Nuuk og er nu chef for Hotel Hans Egede og de 80 medarbejdere på stedet..

I forbindelse med den omfattende renovering, hvor alle 156 værelser er toprenoveret, har man også opgraderet hotellets serviceniveau og tilføjet en række ekstra faciliteter, f.eks. fitness center, wellness massage og fibernet i hele bygningen, så gæsterne har adgang til lynhurtigt internet.

Læs mere om Hotel Hans Egede

Hold møder og konferencer i Nuuk

28-10-2014 12:18

Hold møder og konferencer i Nuuk

Grønlands største hotel med 5-stjernede konferencefaciliteter findes nu også på Kursuslex.

Hotel Hans Egede er Grønlands største hotel med de mest moderne, 5-stjernede konferencefaciliteter midt i Nuuk.

Hotellet fik ny direktør i foråret 2014, da Jørgen Bay-Kastrup tiltrådte. Han er godt kendt med den danske mødebranche, da han har været på både Odense Congress Center, Hotel Nyborg Strand, Grand Hotel Odense og senest som direktør for både Frederik d. II, Menstrup Kro og Hotel Vinhuset.

En af Jørgen Bay-Kastrups opgaver bliver at øge antallet af kongresser og møder på hotellet og få de danske mødeplanlæggeres øjne op for, at Nuuk er et fortræffeligt sted at afholde det næste mødearrangement.

”Vel er transporten fra Danmark kostbar, men oplevelserne er også meget større end når man afholder arrangementet i Danmark,” siger Jørgen Bay-Kastrup.

Hotel Hans Egede har 156 værelser og tilbyder mødefaciliteter for op til 400 deltagere. Mange af lokalerne har i øvrigt en storslået udsigt til fjelde og fjord.

 

Læs mere om Hotel Hans Egede
 

Er der noget vi kan hjælpe med?

Vil du hellere have personlig betjening, sidder vi klar til at hjælpe dig.
Vi kender alle mødestederne ud og ind.

Mandag - torsdag, kl. 8:00 - 16:00
Fredag, kl. 8:00 - 14:30