Sign In

Sign In

Hotel Högland Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK273,00

Esplanaden 4, 571 31 Nässjö, Øresundsregionen

Hotel Högland er et fire stjernet, meget overkommeligt hotel med ny renoverede værelser. 

Hotell Högland er et ultimativt konferencehotel, og den geografiske beliggenhed er en af flere positive grunde til at booke en konferencepakke hos os. Uanset om du leder efter et velorganiseret konferencehotel eller planlægger en helpensionskongres eller et effektivt dagmøde. Vi er det perfekte mødested for gæster som kommer fra nord, syd, øst eller vest, da vi ligger 50 meter fra rejsecentrum.

Kapacitet

I vores hyggelige wellness-afdelning kan man slappe af i varme spa bade, sætte sig i en varm aroma sauna, gå i motions rummet eller bare sidde og drømme i en af vores massage stole. Der er gratis adgang for hotellets gæster. Her kommer du for at slappe af og have det rart.

Alle vores konferencelokaler er fuldt udstyret med LCD-projektor, gratis WiFi og lydanlæg som standard. Vores kapacitet er på grupper til omkring 300 personer. Vi har også friske grupperum til rådighed. Vores konferencepersonale er til stede i konferencelokalet og står til din rådighed. Alle vores konferencepakker omfatter isvand, frugt og slik. Nogle dage har vi lidt mindre belægning og tilbyder konferencepakker til røde priser, se konferencekalenderen nedenfor.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 273.94
DKK 1106.71
×

Information

Deltagere 300
Værelser 112
Spisepladser 300
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 11
Gruppelokaler 10
Auditorier 2

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 300
Max. pers. i auditorium 300
Max. pers. ved skoleborde 200
Max. pers. i U-bord 35
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 120
Max. pers. ved stående reception 300