Log ind Opret bruger
Centeradgang
Kursuslex
Menu
Er der noget vi kan hjælpe med?
33 97 43 43

Hotel Koldingfjord

Fjordvej 154, Strandhuse, 6000 Kolding, Sønderjylland (Se kort)
4,5

Hotel Koldingfjord A/S

Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 28 hektar fredskov, direkte ned til Kolding Fjord.

Hotel Koldingfjord er kåret som Årets Konferencecenter 2020, og kendt som et af Danmarks absolut bedste hotel- og konferencecentre med smuk beliggenhed og imponerende arkitektur.

Det gør Hotel Koldingfjord til stedet, hvor mennesker mødes, udveksler ideer, finder ro og skaber resultater. Vi har fokus på vedkommende, personlig service. Vi møder jer i øjenhøjde med forståelse og respekt. Som gæst er du altid vores hovedfokus.

Vi står klar, fra du træder ind på hotellet, til du forlader os igen.

Louisehøj
Louisehøj er en overlægebolig fra den tid, hvor vores bygninger rummede Danmarks første julemærkesanatorium.

Vi tilbyder helt private og eksklusive arrangementer på Louisehøj. Her får I jeres egne tjenere og kokke, og al forplejning bliver tilberedt i huset og med de bedste sæsonbetonede råvarer.

Alle måltider og serveringer er fleksible og tilpasset jeres ønsker. Møder på Louisehøj er i uforstyrrede og private rammer, hvor I kan være helt jer selv, når fortrolighed og diskretion er vigtige parametre for jeres møde.

Vi har 12 mødelokaler til enhver form for møde. Fra store sale med højt til loftet, til små lokaler med den smukke udsigt til Kolding Fjord.

Hotel Koldingfjord har plads fra det lille møde til 2 personer til din store konference, hvor I skal være 300 personer. Derudover tilbyder vi grupperum samt vores områder rundt om på hotellet, som du også kan benytte til grupperum.

Vi tilbyder desuden hybridmøder med mulighed for live streaming eller møder, hvor dine deltagere kan være med på en forbindelse udefra, hvis forholdene gør, at de ikke kan deltage fysisk, men f.eks. gerne vil deltage i en eller flere af sessionerne i din konference. Det betyder at dit deltagerantal kan øges betragteligt.

Alt i alt giver vi dig optimale muligheder ved afvikling af møder og konferencer.

 • Mødelokaler:
  4
 • Gruppelokaler:
  8
 • Auditorier:
  Ikke Angivet
 • Udstillingsmulighed, antal m²:
  266
 • Max kapacitet (bio):
  300
 • Max. personer i auditorium:
  Ikke Angivet
 • Max. personer ved skoleborde:
  220
 • Max. personer i U-bord:
  56
 • Max. personer i ø-opstilling á 6-8 personer:
  216
 • Max. personer ved stående reception:
  300
 • Spisepladser:
  350
 • Værelser:
  132
 • Sengepladser i alt:
  232

Alle lokaler er udstyret med moderne AV-udstyr samt klimaanlæg, og indretningen er enkel og stilren. Der er trådløst internet i alle lokaler og grupperum. Vores største lokale har tilhørende operatørrum, klimaanlæg og komplet Dolby Surround-biografanlæg m.m.

Vi tilbyder desuden HybridMøder – en moderne kombination af fysiske og virtuelle møder tilpasset fremtidens krav til mere fleksible møder, hvor ikke alle deltagere er samlet fysisk på Hotel Koldingfjord.

 • Gratis WiFi:
  Ja
 • Motionsrum:
  Ja
 • Tennis:
  Nej
 • Boldbane:
  Ja
 • Motions-sti:
  Ja
 • Indendørs swimmingpool:
  Ja
 • Udendørs swimmingpool:
  Nej
 • Spa bad:
  Nej
 • Spa-Område:
  Nej
 • Solarie:
  Nej
 • Sauna:
  Ja

I alt 132 værelser, heraf 32 enkeltværelser, 93 dobbeltværelser og 7 designersuiter. Vores værelser er moderniseret i skandinavisk design, senest i 2020 er der lavet 110 helt nye badeværelser.

I 2020 har vi desuden udvidet antallet af juniorsuiter fra 2 til 7, hvor hver enkelt designersuite er en hyldest til en dansk møbelarkitekt – fra de gamle mestre som Arne Jacobsen til moderne designere som Cecilie Manz.

 • Sengepladser i alt:
  232
 • Enkeltværelser:
  32
 • Dobbeltværelser:
  98
 • Flersengsværelser:
  14
 • Suiter:
  2
 • Lejligheder/hytter:
  0
 • Værelser uden privat bad/toilet:
  Ikke Angivet
 • Handikapegnede værelser:
  0

DAGSMØDE
Plenumlokale fra kl. 08.00 - 16.00
Formiddagsbuffet: Kaffe, te, forskelligt friskbagt brød fra egen bager, oste, marmelade, diverse pålæg, dagens juice, isvand og frisk frugt.
Frokostbuffet: Lune og kolde retter, oste og kager inkl. 1 øl eller vand samt kaffe og te.
Eftermiddagsbuffet: Kaffe, te, friskbagte kager fra egen bager, grøntsagssnacks, isvand og frisk frugt.

KONFERENCEDØGN 
Plenumlokale fra kl. 08.00 - 08.00
Formiddagsbuffet: Kaffe, te, forskelligt friskbagt brød fra egen bager, oste marmelade, diverse pålæg, dagens juice, isvand og frisk frugt.
Frokostbuffet: Lune og kolde retter, oste og kager inkl. 1 øl eller vand samt kaffe og te.
Eftermiddagsbuffet: Kaffe, te, friskbagte kager fra egen bager, grøntsagssnacks, isvand og frisk frugt.
Konferencemiddag: Køkkenchefen sammensætter 2 retter i tråd med årstidens råvarer.
Overnatning i enkeltværelse inkl. stor morgenbuffet

AFTENMØDE
Plenumlokale fra kl. 18.00 - 23.00
Konferencemiddag: Køkkenchefen sammensætter 2 retter i tråd med årstidens råvarer. Isvand og frisk frugt.

Beliggenhed: 
Hotel Koldingfjord ligger ca. 6 km fra Kolding centrum smukt placeret ved kanten af Kolding Fjord og omgivet af natur samt skov. Vi har cykler til gratis udlån.

Bil:
7 km til motorvej E45 og E20.

Tog og Bus:
Bus- og togstation findes ca. 6 km fra hotellet. Direkte busforbindelse ca. 200 meter fra hotellet.  

Fly:
Den nærmeste lufthavn er Billund Lufthavn som ligger ca. 45 km fra hotellet. København Lufthavn - 230 km og Hamborg Airport - 270 km fra Hotel Koldingfjord

 • I by:
  Ja
 • Landlige omgivelser:
  Nej
 • Ved strand/sø:
  Ja
 • Ved skov:
  Ja

Dette danner udgangspunkt for servicekvalitetsindekset, som angiver i hvor høj grad mødeplanlæggeren har været tilfreds med Hotel Koldingfjord.
Servicekvalitetsindekset udgøres af svarende indenfor nedenstående kategorier.

4,6
Service v. reservation
4,6
Aftale overholdelse
4,5
Receptions service
4,3
Teknisk kvalitet
4,6
Service niveau (faglokaler)
4,4
Maden (restaurant)
4,4
Service niveau (restaurant)
4,5
Værelsesrengøring
4,5
Rengøring (faglokaler)
4,6
Generel vedligeholdelse
S.D.
05-10-2018
4,1

 

C.F.
05-10-2018
4,4

 

J.S.
03-10-2018
4,5

 

L.A.
01-10-2018
4,9

Super service og imødekommenhed fra Mette-Louise og stor tak til en super prof. betjening i restauranten fra Søren' side under middagen om mandagen. Det spiller hos jer - I yder alle en stor service, er smilende og hjælpsomme også selvom det er en kontrolfreak som mig, der kom.

U.S.
01-10-2018
4,9

MEGET venlig personale og super service

Obama til Peder: Beklager postyret

16-10-2018 05:00

Hvis Peder J. Madsen skal give et godt råd til mødeplanlæggere, der arrangerer besøg af VIP personer og til hoteller, der har højtstående gæster på besøg, så er det, at man skal møde gæsterne, hvor de er. Og være klar til lynhurtigt at omstille sig. "Jeg var i perioden udelukkende fokuseret på Obamas besøg. De andre klarede alt det andet. Vi havde i forvejen 100% op at gøre, og nu fik vi pludselig 150%," siger Peder J. Madsen. "Heldigvis er vi et team, som et gode til at rykke sammen i bussen."

Se mere om Hotel Koldingfjord

Ugens overraskelse

15-05-2018 05:00

Det er netop, fordi alle deltagere besvarer samme spørgsmål eller gør sig sine egen dybe tanker, at man bagefter nemmere kan skabe en åben dialog og de steder, hvor man normalt har svært ved at få deltagerne til at komme frem med deres holdinger i åbent forum. Nu bliver det mere tillladt, fordi alle er bedt om at gå lidt mere i dybden og sætte ord på udfordringer og oplevelser af et givent emne.

Bogen udleveres normalt først til mødelederen som vurderer, hvordan bogen bedst kan bruges med et givent formål for øje. Den kan også anvendes alene for den enkeltes egen skyld uden at skulle dele sine skriv med de øvrige deltagere. Hotellet giver gerne inspiration til anvendelse af bogen, som gæsten får med hjem og kan anvende fortløbende.

Se mere om Hotel Koldingfjord

Kronen er på plads

03-04-2018 15:00

Toppen af Hotel Koldingfjord blev mandag løftet på plads af en kæmpe kran. Kobbertårnet, der er renoveret for 400.000 kroner, har på toppen en vejrhane, der er belagt med bladguld.

I forbindelse med renoveringen af taget på hovedbygningen på Hotel Koldingfjord blev det besluttet også at renovere det over 100 år gamle kobbertårn. Mandag blev hotellets kobbertårn løftet tilbage på plads efter en nænsom restaurering. Det markerede samtidig afslutningen på den omfattende renovering af taget på hotellets hovedbygning. Projektet har samlet kostet 11 millioner kroner. Kilde: HORESTA.

Se video hvor tårnet sættes på taget

Se mere om Hotel Koldingfjord

Hoteldirektør udnævnt til Årets Borger

08-01-2018 10:00

Peder J. Madsen er oprindelig fra Ringkøbing og udlært i en bank, men da han blev hentet til Hotel Koldingfjord, havde han i mange år arbejdet med hoteldrift og turisme. Temaet design mærkes tydeligt på hotellet, hvor flere hotelværelser er indrettet med designmøbler, og 40 hotelværelser bliver i 2018 renoveret med forskellige designelementer. (Kilde: Jyske Vestkysten).

Se mere om Hotel Koldingfjord

Kokke samler knap 1.5 mio til Knæk Cancer

01-11-2017 11:00

Hotel Koldingfjord i Kolding afholdt lørdag den 28. oktober en auktion under teamet "Kokke Knækker Cancer" i forbindelse med Knæk Cancer ugen. Der var inden arrangementet solgt 17 borde á kr. 50.000, og de 170 gæster fik en forrygende aften med 4 rettes gourmet menu, udvalgte vine og underholdning fra bl.a. Birthe Kjær, Brdr. Olsen, Anette Oxenbøll og med Søren Dahl som aftenens konferencier, forlyder det i en pressemeddelelse.

Alexa Bruun Rasmussen fra Auktionshuset Bruun Rasmussen varetog en professionel auktion. Da klokken rundede 23.45 kunne Hotel Koldingfjords direktør, Peder J. Madsen, meddele at Kokke Knækker Cancer 2017 kunne bidrage til at knække cancer med kr. 1.461.520.

I de 5 år hvor Hotel Koldingfjord har arrangeret Kokke Knækker Cancer er der totalt indsamlet over 5 mio. kroner. På fotoet er det køkkenchef Jesper Kristensen og adm. direktør Peder J Madsen, som overrækker 33.180 kr. til Kokke Knækker Cancer. Beløbet svarer til kr. 10 for  hver solgt Koldingfjord Burger i de seneste 12 Måneder.

Se mere om Hotel Koldingfjord

Stort hotel renoverer for 12 mio

26-09-2017 05:00

Hotel Koldingfjord har sammen med hotellets ejere besluttet at gennemføre en omfattende renovering af taget på hovedbygningen, der kan dateres helt tilbage til 1911. Derudover vil der ske flere renoveringsprojekter indendørs, hvor bl.a. værelser og bar kommer under håndværkernes kærlige hænder i 2018.

"Denne renovering er den største samlede bygningsrenovering på Hotel Koldingfjord siden total renoveringen i 1990. Taget på hovedbygningen genetableres med over 20.000 håndstrøgne, sortglaserede vingetegl fra Monier/Volstrup Teglværk i Nordjylland, og der sikres ved renoveringen optimale moderne energiløsninger i bygningen," siger adm. direktør Peder J. Madsen i en pressemeddelelse.

"Det har været væsentligt for os at sikre udtrykket i den historiske og bevaringsværdige bygning. Derfor udføres renoveringsarbejdet med størst mulig hensyntagen til originale materialer og bygningsmetoder,” siger bygningsingeniør Lars Lindegaard Olsen, DEAS. Renoveringen kommer til at forløbe over de kommende 5 måneder, og vil blive afviklet i 3 etaper af hensyn til hotellets gæster og daglige drift.

Se mere om Hotel Koldingfjord

Hotel Koldingfjord har igen overskud

20-04-2017 05:00

Målsætningen var at øge omsætningen med 3 procent i 2016, men virkelighedens omsætning steg med hele 8 procent og er nu på 61 mio. kroner. Hotellet investerede massivt i konferencefaciliteterne i 2015, og for nylig er værelseskapaciteten øget med 39 nye værelser, som alle har særligt fokus på design (Kilde JyskeVestkysten).

Hotellet haltede tungt efter finanskrisen i 2008, hvor det kneb med budgetter til Koldingfjords gennemførte luksus og udsigt over fjorden. Resultatet viste sig som underskud på bundlinjen i flere år. Men sidste år kom hotellet ud igen ud med et overskud, og i år er overskuddet på 1,6 millioner kroner.

”Vi har fået flere konferencegæster, og det er det, som betyder noget for os. Her har vi fået flere gæster igennem med den samme kapacitet. Derudover har vi fået flere feriegæster,” siger administrerende direktør Peder J. Madsen. Hotellet forventer et resultat på samme niveau i 2017 (Kilde Horesta). Ved seneste måling lå hotellet nr. 5 på TripAdvisor.

Hotel Koldingfjord er ejet af Dansk Sygeplejeråd og Pensionskassen for Sygeplejersker og Lægesekretærer. Driften ligger i selskabet Hotel Koldingfjord A/S. Virksomhedens egenkapital er på 24 millioner kroner og har en soliditetsgrad på 71,6 procent (Kilde JyskeVestkysten).

Læs mere om Hotel Koldingfjord

Sejl med en træskonnert til hotellet

22-11-2016 13:12

De smukke, hvide sejl på skonnerten Frem kan nu igen ses på Kolding Fjord. Og som mødegæst kan man være med som gast - eller gæst om man vil - alt efter ambitioner og lyst til at deltage i sejladsen.

Den gamle skonnert Frem er et af Skandinaviens største privatejede træskibe. Hun er fra 1939 og 38 meter lang, så der er god plads ombord. Skibet har gennemgået en større renovering og fremstår i dag frisk og klar til at tage på korte eventyr. Sammen med skipper sætter og trimmer gæsterne de 450 m² sejl, navigerer og lærer lidt om kunsten at manøvrere et rigtigt sejlskib af de helt store.

Med anløbsbroen ved Hotel Koldingfjord som udgangspunkt kan mødeplanlæggere fremover tilbyde mødegæsterne en frisk afslutning på kursusdagen eller konferencen. Eller en livlig start, hvis man vil. Frem sejler året rundt, så også i de kolde vintermåneder tilbydes denne specielle oplevelse af saltvand, vind i håret og ægte sømandskab. Skonnerten hører hjemme i Kolding og kan lejes gennem CoastZone fra Tørring.

Læs mere om skonnerten Frem

Læs mere om Hotel Koldingfjord

Hotel Koldingfjords konferencefaciliteter prisbelønnet

11-10-2016 11:06

Kolding Kommune har prisbelønnet Hotel Koldingfjords nye udvidelse af konferencefaciliteterne. I argumentationen for prisbelønningen skriver Bedømmelsesudvalget, at der er tale om: "En elegant og veludført tilføjelse til det historiske byggeri, hvor proportioner, materialer og detaljering peger såvel bagud som fremad".

Adm. direktør Peder J. Madsen, Hotel Koldingfjord og Kreativ Leder Rolf Kjær, ARKITEMA ARCHITECTS, Århus, modtog prisen på vegne af hotellets ejere Sygeplejerskernes og Lægesekretærernes Pensionskasse. Peder J. Madsen takkede i forbindelse med prismodtagelsen Kolding Kommunes By- og Udviklingsforvaltning for et forbilledligt samarbejde.

”Dette er for mig eksempel på, hvordan en driftig by- og udviklingsforvaltningen ikke blot er en myndighed til behandling af byggesager, men også en rådgivende funktion, som vi som virksomhed har haft nytte og i særdeleshed værdi af at benytte os af."

I forbindelse med dette specielle byggeri, hvor en gammel og bevaringsværdig bygning skulle forenes med nyt, bad Hotel Koldingfjord Arkitema Architects og DEAS i Århus om at løse opgaven i samarbejde med hotellets lokale hushåndværkere. Udover prisbelønningen i dag glæder Hotel Koldingfjord sig også over at udvidelsen har betydet flere gæster, hvilket samtidig skaber flere arbejdspladser i Kolding.

Læs mere om Hotel Koldingfjord

Her er de nominerede til årets Møde & Event Award

10-02-2016 10:20
Årets møde- & eventsted - Bedste service
Hermans i Tivoli Friheden, Hotel Koldingfjord, IDA Mødecenter, Radisson Blu Papirfabrikken, Tivoli Hotel & Congress Center
Årets møde- og eventsted - Bedste madkoncept
Bojesen på Axelborg, Copenhagen Street Food – PapirØen, Comwell Borupgaard, Severin, Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
 
Årets møde- & eventsted - Bedste lokaler
Comwell Aarhus, Hindsgavl Slot, IDA mødecenter, Kokkedal Slot Copenhagen, Severin
 
Årets møde- & eventsted - Bedste mødekoncept
Comwell, Comwell Campus Klarskovgaard, Comwell Kellers Park, Hotel Koldingfjord, Motiverende Møder v/CoastZone og Comwell
 
Årets bedste foredragsbureau
Athenas, Foredragsportalen.dk, NK Music, OneDecision, Strong Mind
 
Årets bedste teambuilding leverandør
Coastzone, Comwell Sport Rebild Bakker, Eventforce, Hotel Legoland – Serious Play, Sirius Partner
 
Årets bedste catering leverandør
Bojesen, Kai Thor, Madkastellet, Meyers, VIP
 
Årets bedste eventbureau
Offentliggøres ved Award showet på Møde & Eventmessen den 2. marts
 

De endelige vindere offentliggøres og hædres på Møde & Eventmessen den 2. marts kl. 16.00 - 18.00

Læs mere om Møde & Event Award

Kampagnen "Kokke Knækker Cancer 2015" indbringer 1 mio. kr.

27-10-2015 11:06
 • 12 solgte borde af kr. 50.000,00 = kr. 600.000,00
 • 10-kroners donation fra Hotel Koldingfjord efter salg af 3.642 Koldingfjord burgere i løbet af de seneste 12 måneder = kr. 36.420,00
 • Flot auktion ved Alexa Bruun Rasmussen = kr. 364.000,00.

Dermed sender Kokke Knækker Cancer 1 mio. kr. til årets Knæk Cancer kampagne.

Læs mere om Hotel Koldingfjord

Læs om Knæk Cancer kampagnen

Hotel Koldingfjord vinder velfortjent CSR-pris

06-10-2015 09:16

I Kolding vælger man hvert år ”Årets CSR Virksomhed” og det blev i 2015 Hotel Koldingfjord. Prisen gives til hotellet bl.a. på baggrund af hotellets engagement i værestedet Gademix, Kolding, den social økonomiske virksomhed Beeliving og hotellets projekt Kokke Knækker Cancer.

Direktør Peder J. Madsen takkede for prisen og sagde bl.a. at hotellet modtager prisen med stor ydmyghed og med stor respekt for de mange, som hver dag yder en ekstra indsats som frivillige eller medarbejdere i organisationer, foreninger og virksomheder.

De 3 projekter, som Hotel Koldingfjord støtter er:
Gademix, som er et socialt værested for unge i aldersgruppen 10 til 16 år i Koldings Sydvest Kvarter. Beeliving – som vil have flere bier tilbage i naturen, og gør det ved at skabe en bæredygtig arbejdsplads for mennesker med kant, samt engagementet i ”Kokke knækker Cancer”.

Om projektet med Beeliving siger Peder J. Madsen: “Det passer perfekt til vores værdier – både omkring det sociale, at arbejde med miljø og naturligvis gourmet – hvor honningen kan bruges i køkkenet og sælges som lækre gaver i receptionen – der er masser af muligheder.”

Kokke knækker Cancer
Projektet ”Kokke knækker Cancer” gennemføres i tæt samarbejde med Kræftens Bekæmpelse og TV2. Grundidéen er, at firmaer og virksomheder skal købe sig et 8-mands bord til en pris af 50.000 kr. Ved dette bord vil firmaet kunne placere 6 kunder, forretningsforbindelser eller medarbejdere, mens de to sidste stole vil være besat af en kendt person med ledsager, der stiller op i den gode sags tjeneste.

Arrangementet afvikles lørdag den 24. oktober 2015 - samme aften som det store Knæk Cancer TV-show på TV2.

Alle indtægter går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse og aftenen vil blive styret af en professionel konferencier og starte med velkomstdrink, der efterfølges af en 5-retters gourmetmenu med tilhørende vine. Hotel Koldingfjord stiller hotellet samt personale til rådighed uden beregning, mens råvarer, vine mv. sponseres af leverandører. Under middagen vil der være mulighed for at følge med i TV2s udsendelse på storskærme, men der vil også være underholdning af kendte kunstnere.

”Jeg synes, det er fantastisk, at vi takket være hotellets dygtige, unge kokke og tjenere kan stable et arrangement som dette på benene, og mine medarbejdere fortjener stor ros for at have undfanget og grebet ideen. Jeg håber og tror, at der vil blive rift om bordene, og at vi på denne aften kan yde et bidrag til Kræftens Bekæmpelse”, siger adm. direktør Peder J. Madsen, Hotel Koldingfjord.
 
Alle, der bidrager med 50.000 kr. til arrangementet på Hotel Koldingfjord, vil i øvrigt også få deres navn nævnt på TV2 i en rulletekst, der kører nederst på skærmen. Udsendelsen i TV2 ventes at blive set af 1 mio. seere. Bidragyderne vil ligeledes få deres navn og logo nævnt i en helsides takkeannonce, der vil blive indrykket i Børsen og JydskeVestkysten.

Læs mere om Hotel Koldingfjord

Rekordmange gæster på 2 kendte hoteller

11-08-2015 12:13

Rekordmange gæster på 2 kendte hoteller

Hotel Koldingfjord og Nyborg Strand har begge haft gæsterekord i juli måned.

Selvom det danske sommervejr ikke har vist sig fra sin bedste side, så har både Hotel Koldingfjord og Nyborg Strand oplevet rekordmange gæster i juli måned.

Antallet af udlejede værelser er steget med henholdsvis 17% og 38% i forhold til juli 2014 ligesom omsætningen er væsentligt bedre end alle havde turdet drømme om. Det er fortsat de danske turister, der er de alt overvejende gæster, men de øvrige skandinaviske lande er dog også godt repræsenterede – og især i Nyborg glæder man sig over at de svenske gæster er stigende og nu næsten på niveau med nordmændene.

På Hotel Koldingfjord siger direktør Peder J. Madsen,”Vi har igennem de seneste år haft stort fokus på udvikling af de fysiske rammer og i særdeleshed måden vi servicere og betjener vores gæster på. Dette udviklingsarbejde involverer hele hotellet, og jeg er overbevist om, at det er investeringen i kvalitet på alle fronter, der nu bærer frugt” siger adm. direktør Peder J. Madsen, Hotel Koldingfjord.

Et kig på gæsteanmeldelserne på TripAdvisor vidner om, at Hotel Koldingfjords gæster er meget tilfredse med oplevelserne på hotellet. På TripAdvisors Travelers Choice liste over de bedste danske hoteller ligger Hotel Koldingfjord nr. 2 lige efter Hotel D’Angleterre.

Salg- og marketingchef Claus Hansen fra Nyborg Strand har også en god forklaring på succesén, ”Vi har et godt indarbejdet sommerkoncept som vores gæster er meget tilfreds med – der er en utrolig god stemning på hotellet med mange nationaliteter, flere generationer som holder ferie sammen og vores tema-buffeter samt aktiviteter for børnefamilierne med legerum, badmintonhal, swimmingpool, cykler til låns og naturligvis ikke mindst den dejlige natur lige udenfor døren, gør at gæsterne forlænger deres ophold med op til flere nætter” siger salgs- og marketingchef Claus Hansen NYBORG STRAND.

Læs mere om Hotel Koldingfjord

Læs mere om Nyborg Strand

Hotel Koldingfjord udvider for millioner

04-08-2015 00:03

- Vi vil gerne gøre hotellets to store konferencesale større og mere fleksible, så de passer endnu bedre til vore gæsters fremtidige behov. På den måde skaber vi de bedste møde- og konferencefaciliteter med hotellets største enkeltstående investering i nyere tid, siger Peder J. Madsen, administrerende direktør for Hotel Koldingfjord.

Projektet er en udvidelse på cirka 500 kvadratmeter med et budget på 22 millioner, og det er arkitektfirmaet Arkitema Architects, der har slået stregerne på tilbygningen. Der er valgt en løsning med materialer, som komplimenterer de eksisterende bygninger.

- Det er med stor respekt for de utroligt smukke bygninger, at vi har udarbejdet forslaget. Opgaven er at skabe ekstra plads så skånsomt som muligt. Derfor har vi taget udgangspunkt i hotellets bagside og skabt et udtryk, som ikke vil forstyrre hotellets nuværende harmoni, siger Rolf Kjær, der er kreativ leder hos Arkitema Architects.
Ombygningen er allerede i gang og forventes afsluttet om få måneder.

- Beliggenheden lige ved fjorden og skoven, samt de storslåede gamle bygninger skaber efter min mening en af de smukkeste hoteloplevelser i Danmark. Og det holder vi naturligvis fast i. Målet med tilbygningen er, at vi fastholder Hotel Koldingfjord i toppen af konferencehotellernes superliga, så vi fortsat kan vinde konkurrencen om de mest krævende gæster fra både danske og udenlandske virksomheder, siger Peder J. Madsen.

I julen 2014 foretog hotellet også en gennemgribende renovering af hotellets køkken og senest er to designer suiter blevet til i hvert deres tema, baseret på de kendte danske møbeldesignere, Finn Juhl og Hans J. Wegner. De to suiter er toppen af stil og elegance og bør for nogle være årsagen til besøget, ikke mindst for den mødeleder, der får fornøjelsen at blive indlogeret der.

Læs mere om Hotel Koldingfjord

Verdens bedste konferencekok er dansk

21-04-2015 13:17

Kokkeelev Trine Thybo Rasmussen, Hotel Koldingfjord, vandt forleden organisationen IACC’s verdensmesterskab for konference-kokke under 26 år.

IACC, International Association of Conference Centers, afholder hvert år en konkurrence for talentfulde kokke på konferencecentre over hele verden. Ved årets verdensmesterskab, der fandt sted i Fort Lauderdale, Florida, deltog ligeledes kokke fra konferencecentre i USA og Australien.
 
Opgaven bestod i at tilberede en konference hovedret, der kunne arbejdes med råvarerne: oksefilet, kammuslinger og asparges.
 
Udover at skulle tilberede vinder-hovedretten har konkurrencedeltagerne også deltaget i en international konference om udvikling af ernæringsrigtige menuer på konferencecentre.

Ved denne konference deltog Trine Thybo Rasmussen bl.a. med et indlæg om danske råvarer fremstillet efter bæredygtige og økologiske principper.

”Vi er meget stolte over Trine’s flotte præstation, der vidner om, at dansk gastronomi er noget ganske særligt. Og så er vi naturligvis taknemmelige for, at vi på Hotel Koldingfjord har fået lov til at deltage i udviklingen af Trine’s talent.” udtaler adm. direktør Peder J. Madsen.

Trine Thybo Rasmussen, født 1989, har været i lære som kok på Hotel Koldingfjord siden januar 2011. Når Trine er færdig med sin uddannelse sidst på sommeren ønsker hun at videreuddanne sig enten i Danmark eller udlandet. Trine er bl.a. meget interesseret i konditorfaget, og målet er at føje en konditoruddannelse til det kommende svendebrev som kok.

Læs mere om Hotel Koldingfjord

Læs mere om IACC

Er der noget vi kan hjælpe med?

Vil du hellere have personlig betjening, sidder vi klar til at hjælpe dig.
Vi kender alle mødestederne ud og ind.

Mandag - torsdag, kl. 8:00 - 16:00
Fredag, kl. 8:00 - 14:30