Sign In

Sign In

Hotel Koldingfjord Kongressteder, Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK893,00

Fjordvej 154, Strandhuse, 6000 Kolding, Sønderjylland

Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 28 hektar fredskov, direkte ned til Kolding Fjord.

Hotel Koldingfjord er kåret som Årets Konferencecenter 2020, og kendt som et af Danmarks absolut bedste hotel- og konferencecentre med smuk beliggenhed og imponerende arkitektur.

Det gør Hotel Koldingfjord til stedet, hvor mennesker mødes, udveksler ideer, finder ro og skaber resultater. Vi har fokus på vedkommende, personlig service. Vi møder jer i øjenhøjde med forståelse og respekt. Som gæst er du altid vores hovedfokus.

Vi står klar, fra du træder ind på hotellet, til du forlader os igen. Louisehøj er en overlægebolig fra den tid, hvor vores bygninger rummede Danmarks første julemærkesanatorium.

Vi tilbyder helt private og eksklusive arrangementer på Louisehøj. Her får I jeres egne tjenere og kokke, og al forplejning bliver tilberedt i huset og med de bedste sæsonbetonede råvarer.

Alle måltider og serveringer er fleksible og tilpasset jeres ønsker. Møder på Louisehøj er i uforstyrrede og private rammer, hvor I kan være helt jer selv, når fortrolighed og diskretion er vigtige parametre for jeres møde.

Kapacitet

Vi har 12 mødelokaler til enhver form for møde. Fra store sale med højt til loftet, til små lokaler med den smukke udsigt til Kolding Fjord.

Hotel Koldingfjord har plads fra det lille møde til 2 personer til din store konference, hvor I skal være 300 personer. Derudover tilbyder vi grupperum samt vores områder rundt om på hotellet, som du også kan benytte til grupperum.

Vi tilbyder desuden hybridmøder med mulighed for live streaming eller møder, hvor dine deltagere kan være med på en forbindelse udefra, hvis forholdene gør, at de ikke kan deltage fysisk, men f.eks. gerne vil deltage i en eller flere af sessionerne i din konference. Det betyder at dit deltagerantal kan øges betragteligt.

Alt i alt giver vi dig optimale muligheder ved afvikling af møder og konferencer.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 893
DKK 2688
×

Information

Deltagere 300
Værelser 132
Spisepladser 350
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 4
Gruppelokaler 8

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 300
Max. pers. ved skoleborde 220
Max. pers. i U-bord 56
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 216
Max. pers. ved stående reception 300

Miljømærkninger